Δεν σας ζητείται να επιλέξετε ένα πρόγραμμα ή το λανθασμένο πρόγραμμα ξεκινά όταν προσπαθείτε να κάνετε αναπαραγωγή περιεχομένου πολυμέσων από μια αφαιρούμενη συσκευή αποθήκευσης στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 888022 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων
Όταν εισάγετε μια αφαιρούμενη συσκευή αποθήκευσης σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP και η συσκευή περιέχει περιεχόμενο πολυμέσων, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τα εξής:
 • Τα Windows XP δεν μπορεί να ζητηθεί να επιλέξετε ένα πρόγραμμα για την αναπαραγωγή του περιεχομένου πολυμέσων.
 • Η λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής στα Windows XP ενδέχεται να ξεκινήσει το λανθασμένο πρόγραμμα για τα αρχεία πολυμέσων.
ΣΗΜΕΙΩΣΗCD, DVD και κάρτες μέσου flash είναι παραδείγματα μια αφαιρούμενη συσκευή αποθήκευσης.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αλλάξτε τον τρόπο που ο υπολογιστής σας που βασίζεται σε Windows XP χειρισμού του περιεχομένου πολυμέσων.
 1. Κάντε κλικStart, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΟ Υπολογιστής μου (My Computer).
 2. underΣυσκευές με αφαιρούμενους χώρους αποθήκευσης, κάντε δεξιό κλικ στη συσκευή που θέλετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΘα πρέπει να εισαχθεί η αφαιρούμενη συσκευή αποθήκευσης στον υπολογιστή σας να εμφανίζεται σεΟ Υπολογιστής μου (My Computer).
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλαΑυτόματη αναπαραγωγήκαρτέλα και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον τύπο περιεχομένου που θέλετε να αλλάξετε μέσα στη λίστα.
 4. ΣτοΕνέργειεςπεριοχή, τις παρακάτω επιλογές:
  • Κάντε κλικΕπιλέξτε μια ενέργεια προς εκτέλεση, και στη συνέχεια κάντε κλικ στην ενέργεια που θέλετε για τα Windows XP για να εκτελέσετε.
  • Κάντε κλικΕρώτηση κάθε φορά για να επιλέξετε μια ενέργεια.
 5. Κάντε κλικOk.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 888022 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbmt KB888022 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:888022

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com