MS04-039: Az ISA Server 2000 és a Proxy Server 2.0 kiszolgáló hibája lehetővé teheti az internetes tartalom meghamisítását

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 888258 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft közzétette az MS04-039. számú biztonsági közleményt, amely tartalmazza a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót, ideértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyeinek valamelyikén tekinthető meg: Az érintett rendszeren a DNS-gyorsítótár méretének nulla értékre állításával kikapcsolhatja a DNS-gyorsítótárazást. Ez a beállítás ugyan meggátolja, hogy az érintett szoftver a gyorsítótárban található, esetlegesen meghamisított adatokat használja, azonban lassabbá teheti a DNS-névfeloldást, így használata csak rövid távú megoldásként ajánlott, olyan rendszerek esetében, amelyeken nem alkalmazható a biztonsági javítás.

További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
889189 Az ISA Server 2000 és Proxy Server 2.0 kiszolgáló DNS-gyorsítótárában található adatok meghamisításával kapcsolatos probléma Microsoft Security Bulletin MS04-039. számú cikkében ismertetett megoldása

Ismert problémák

Ha többet szeretne tudni a biztonsági frissítés telepítésekor esetleg előforduló ismert problémákról, a cikk számára kattintva a Microsoft Tudásbázis következő cikkében részletesebb tájékoztatást kaphat:
890097 A Microsoft MS04-039. számú biztonsági frissítésének telepítése után több hiba lép fel

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 888258 - Utolsó ellenőrzés: 2007. december 3. - Verziószám: 3.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2000 Service Pack 2
  • Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2000 Service Pack 1
  • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
  • Microsoft Small Business Server 2000 Standard Edition
  • Microsoft Proxy Server 2.0 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin KB888258
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com