Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης των Windows XP Media Center Edition 2005 που εκδόθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2004

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 888316 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση για το Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση βελτιώνει τη σταθερότητα και τις επιδόσεις των Windows XP Media Center Edition 2005 και διορθώνει διάφορα ζητήματα.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση επιδιορθώνει τα ακόλουθα ζητήματα με τον Οδηγό του προγράμματος ηλεκτρονικής:
 • Ο δείκτης κόκκινου εγγραφής δεν εμφανίζεται με τον Οδηγό του προγράμματος ηλεκτρονικής μετά τον προγραμματισμό ενός Τηλεοπτικού προγράμματος για να είναι δυνατή η εγγραφή.
 • Δυνατότητες επίλυσης διενέξεων δεν λειτουργούν σωστά κατά τον προγραμματισμό ενός Τηλεοπτικού προγράμματος για να καταγράψετε την ίδια στιγμή που προγραμματίζονται άλλο Τηλεοπτικού προγράμματος για να είναι δυνατή η εγγραφή.
 • Τηλεοπτικά προγράμματα που έχετε καταγράψει προηγουμένως απώλεια πληροφοριών. Για παράδειγμα, την ημερομηνία και την ώρα που έχει καταγράψει ένα πρόγραμμα, ενδέχεται να χαθούν.
 • Κανάλια ενδέχεται να σταματήσει να λειτουργεί και ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  Αδύνατη η αναπαραγωγή: καναλιών δεν υποστηρίζεται.
 • Προγραμματισμένες εγγραφές σειρών που καταργήσατε από τοΠρογραμματισμένη εγγραφώνλίστα ενδέχεται να εμφανίζονται ξανά στο στοΠρογραμματισμένη εγγραφώνΛίστα (List).
 • Ενδέχεται να εμφανίσει ένα κατάλογο καναλιών διαφορετικές πληροφορίες ηλεκτρονικού Οδηγού προγράμματος μετά την ενημέρωση ή την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

  Για παράδειγμα, το κανάλι προσδιορισμού του BBC1 μετατρέπεται σε MTV με τον Οδηγό του προγράμματος ηλεκτρονικής, αλλά εξακολουθεί να εμφανίζεται το περιεχόμενο BBC1 από τον κατάλογο καναλιών.
Μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση των Windows XP Media Center Edition 2005 από το Κέντρο λήψης της Microsoft:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=6563dea6-fac0-4604-9418-f20640cc7a20
Ημερομηνία έκδοσης:, 23 Νοεμβρίου 2004

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης αρχείων υποστήριξης της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
119591Τρόπος απόκτησης αρχείων υποστήριξης της Microsoft από ηλεκτρονικές υπηρεσίες
Η Microsoft εξέτασε το αρχείο αυτό για ιούς. Η Microsoft χρησιμοποίησε το πιο πρόσφατο λογισμικό εντοπισμού ιών που ήταν διαθέσιμο κατά την ημερομηνία δημοσίευσης του αρχείου. Το αρχείο είναι αποθηκευμένο σε διακομιστές με ενισχυμένη ασφάλεια, οι οποίοι βοηθούν στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένων αλλαγών στο αρχείο.Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 888316 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
Λέξεις-κλειδιά: 
atdownload kbPubTypeKC kbmm kbqfe kbfix kbbug kbmt KB888316 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:888316

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com