Ενημέρωση συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων 1 για eHome υπερύθρων δέκτη για τα Windows XP Media Center Edition 2005

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 888795 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τις ενημερώσεις κώδικα και τις ενημερωμένες εκδόσεις που περιέχονται στο Microsoft συνάθροιση ενημερώσεων 1 για eHome υπερύθρων δέκτη για τα Windows XP Media Center Edition 2005.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τα ζητήματα που επιλύονται από την συνάθροιση ενημερώσεων 1 για eHome υπερύθρων δέκτη για τα Windows XP Media Center Edition 2005. Η ενημερωμένη έκδοση παρέχει επίσης υποστήριξη προγραμμάτων οδήγησης για το Microsoft απομακρυσμένου πληκτρολογίου για τα Windows XP Media Center Edition.

Τα ακόλουθα ζητήματα επιλύονται από αυτήν την ενημερωμένη έκδοση:
 • Όταν αποσυνδέετε μια μονάδα USB που είναι συνδεδεμένη στον ίδιο διανομέα USB ως το δέκτη υπερύθρων eHome, ενδέχεται να παρουσιαστεί απροσδόκητη συμπεριφορά. Για παράδειγμα, το τηλεχειριστήριο ή συσκευές USB του ίδιου διανομέα USB ως μονάδα δίσκου ενδέχεται να μην λειτουργεί πλέον σωστά. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, απενεργοποιήστε πρώτα τη μονάδα USB πριν να το αποσυνδέσετε. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί του Ασφαλής κατάργηση συσκευών υλικού εικονίδιο στην περιοχή ειδοποιήσεων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ασφαλής κατάργηση Μονάδα USB.
 • Μετά την αναβάθμιση σε Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο για να θέσετε τον υπολογιστή σε κατάσταση αναμονής. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

  Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να θέσετε τον υπολογιστή σε κατάσταση αναμονής

  Για να θέσετε τον υπολογιστή σε κατάσταση αναμονής, χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Τερματισμός.
  2. Με το Ο τερματισμός των Windows πλαίσιο διαλόγου, επιλέξτε Αναμονή στη λίστα "Επιλογές" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
  Σημείωση Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο για την επαναφορά του υπολογιστή από κατάσταση αναμονής.

  Μέθοδος 2: Εγκαταστήστε ξανά το πρόγραμμα οδήγησης πομποδέκτη Υπερύθρων

  Καταργήστε το πρόγραμμα οδήγησης πομποδέκτη υπερύθρων (IR) από Διαχείριση συσκευών των Windows για να αναγκάσετε τα Windows για να επανεγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης. Δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή κατά την εκτέλεση αυτής της διαδικασίας. Για να καταργήσετε το πρόγραμμα οδήγησης πομποδέκτη Υπερύθρων από τη Διαχείριση συσκευών των Windows, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε δεξιό κλικ Ο υπολογιστής μου, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
  2. Σχετικά με το Υλικό καρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση συσκευών.
  3. Αναπτύξτε το στοιχείο Συσκευές διασύνδεσης χρήστη.
  4. Κάντε διπλό κλικ στο Microsoft eHome πομποδέκτη υπερύθρων.
  5. Σχετικά με το Πρόγραμμα οδήγησης καρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ
  6. Αποσυνδέστε το δέκτη Υπερύθρων από τον υπολογιστή.
  7. Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, συνδέστε ξανά το δέκτη Υπερύθρων. Τα Windows εντοπίζουν το δέκτη αυτόματα και εγκαθιστά το σωστό πρόγραμμα οδήγησης.
Αυτή η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει επίσης υποστήριξη προγραμμάτων οδήγησης για το νέο Microsoft απομακρυσμένης πληκτρολογίου για τα Windows XP Media Center. Δεν υπάρχει κανένα λογισμικό που περιλαμβάνεται με το πληκτρολόγιο. Ενώ οι βασικές λειτουργίες του πληκτρολογίου θα λειτουργεί χωρίς αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, πρέπει να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση για να χρησιμοποιήσετε όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες στο πληκτρολόγιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το απομακρυσμένο πληκτρολογίου για τα Windows XP Media Center, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/Hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?PID=040

Περισσότερες πληροφορίες

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνεται στη συνάθροιση ενημερώσεων 2 για eHome υπερύθρων δέκτη για τα Windows XP Media Center Edition 2005.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
912024Ενημέρωση συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων 2 για eHome υπερύθρων δέκτη για τα Windows XP Media Center Edition 2005

Τεχνική υποστήριξη του Media Center

Επειδή η Microsoft Windows XP Media Center Edition περιλαμβανόταν με τη συσκευή σας ή στο σύστημα, ο κατασκευαστής υλικού παρέχει τεχνική υποστήριξη και Βοήθεια για αυτό το λογισμικό. Ο κατασκευαστής σας μπορεί να έχει προσαρμόσει την εγκατάσταση με μοναδικά στοιχεία, όπως συγκεκριμένα προγράμματα οδήγησης συσκευών και προαιρετικές ρυθμίσεις για να μεγιστοποιήσετε τις επιδόσεις του υλικού του κατασκευαστή. Εάν χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη με τα Windows XP Media Center Edition, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του απευθείας επειδή είναι ο πιο κατάλληλος να υποστηρίξει το λογισμικό που έχει εγκατασταθεί από τον κατασκευαστή του υλικού.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 888795 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
 • Microsoft Remote Keyboard for Windows XP Media Center Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
atdownload kbqfe kbhotfixserver kbmt KB888795 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 888795

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com