Előfordulhat, hogy a Microsoft Security Bulletin MS04-032. számú cikkében ismertetett biztonsági frissítés telepítését követően a Computer Associates Unicenter Software Delivery program nem működik megfelelően

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 888925 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

A Microsoft Security Bulletin MS04-032. számú biztonsági frissítésének telepítését követően a Computer Associates Unicenter Software Delivery program 3.1-es és korábbi verzióiban működésbeli probléma észlelhető. A problémát úgy előzheti meg, hogy a Unicenter Software Delivery frissítését az MS04-032. számú biztonsági frissítés telepítését megelőzően telepíti. Az említett frissítés beszerzéséhez lépjen kapcsolatba a Computer Associates vállalattal.

Megjegyzés: a Unicenter Software Delivery 4.0-s és későbbi verzióira az ismertetett probléma nem vonatkozik.

További információ

További információt a Computer Associates következő, angol nyelvű webhelyén talál:
http://supportconnect.ca.com/sc/index.jsp
A Microsoft a külső felek elérhetőségi adatait a technikai támogatás eléréséhez szánt segítségnyújtásként teszi közzé. A kapcsolattartási információ értesítés nélkül változhat. A Microsoft nem garantálja ezen felek elérhetőségi adatainak pontosságát.

Az MS04-032. számú biztonsági frissítésről további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
840987 MS04-032: Biztonsági frissítés Microsoft Windows operációs rendszerekhez
A cikkben említett, harmadik féltől származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei. A Microsoft sem közvetve, sem más módon nem vállal garanciát ezeknek a termékeknek a teljesítményére vagy a megbízhatóságára vonatkozóan.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 888925 - Utolsó ellenőrzés: 2004. november 12. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP 64-Bit Edition Version 2002
  • Microsoft Windows XP 64-Bit Edition Version 2003
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Kulcsszavak: 
kbinfo kbtshoot kbsecurity KB888925
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com