MS04-040: Összesítő biztonsági frissítés az Internet Explorer programhoz

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 889293 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft közzétette az MS04-040. számú biztonsági közleményt, amely tartalmazza a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót, ideértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Felhasználók részére:
http://www.microsoft.com/hun/biztonsag/200412_windows.mspx
Informatikai szakemberek részére:
http://www.microsoft.com/hun/biztonsag/MS04-040.mspx
Előfordulhat, hogy a 889293. számú biztonsági frissítés nem tartalmazza a Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1 (SP1) a Microsoft security bulletin MS04-040. számú közleménye után megjelent gyorsjavításait. A 889293-as biztonsági frissítést az MS04-040. számú Microsoft Security Bulletin cikk ismerteti. A 889669-es számú összegző frissítőcsomag tartalmazza a 889293-as számú biztonsági frissítés összesített biztonsági javításait, és az Internet Explorer MS04-004-es biztonsági közlemény megjelenése után kiadott gyorsjavításait. A 889669-es számú összegző frissítőcsomag a Microsoft letöltőközpontból szerezhető be. Ha szüksége van az Internet Explorer 6 SP1 (6.00.2800.1106 számú) verziójának gyorsjavításaira, telepítheti a 889669. számú összegző frissítőcsomagot. A 889669. összegző frissítőcsomagról további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
889669 Az Internet Explorer 6 Service Pack 1 programhoz összegző frissítőcsomag áll rendelkezésre.
Megjegyzések
 • Előfordulhat, hogy a 889293-as számú biztonsági frissítés nem tartalmazza a Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1 (SP1) programnak a Microsoft MS04-004-es biztonsági közleménye után megjelent gyorsjavításait. A 889293-as számú biztonsági frissítést a Microsoft MS04-040-es biztonsági közleménye ismerteti. A 889669-es számú összegző frissítőcsomag tartalmazza a 889293-as számú biztonsági frissítés összesített biztonsági javításait, és az Internet Explorer MS04-004-es biztonsági közlemény megjelenése után kiadott gyorsjavításait. A 889669-es számú összegző frissítőcsomag a Microsoft letöltőközpontból szerezhető be. Ha szüksége van az Internet Explorer 6 SP1 (6.00.2800.1106-os verzió) gyorsjavításaira, célszerű telepíteni a 889669-es számú összegző frissítőcsomagot. A 889669-es számú összegző frissítőcsomagról további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
  889669 Az Internet Explorer 6 SP1 programhoz összegző frissítőcsomag áll rendelkezésre
 • Az alábbi frissítéseket a 889293-as biztonsági frissítés összes csomagja tartalmazza:
  • 888092 Egyéni webprogram Internet Explorer 6 böngészőben történő futtatásakor egy Mshtml.dll modullal kapcsolatos hibaüzenet jelenhet meg, az Internet Explorer pedig kilép (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
  • Annak a hibának a javítása, amelynek következtében az Internet Explorer nem találja a megfelelő programot egy adott fájltípus megnyitásához. Ez a probléma akkor lép fel, ha a kiszolgáló által visszaadott tartalomtípus-fejléc olyan záró attribútumokat tartalmaz, mint például a karakterkészlet. Ha például a kiszolgáló a „text/xml; charset=utf-8.” tartalomtípust adja vissza, előfordulhat, hogy az Internet Explorer nem találja a megnyitandó fájltípushoz hozzárendelt programot. Ezt a cikket a Microsoft Tudásbázis ezen problémával kapcsolatos cikkének (871248) megjelenésekor frissíteni fogjuk.

Ismert problémák

 • A Microsoft Systems Management Server (SMS) által használt Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA) keresőeszköz felismeri azokat a számítógépeket, melyekre szükséges a MS04-040. számú biztonsági közleményben ismertetett biztonsági frissítések telepítése. Microsoft Windows NT 4.0, Microsoft Windows 2000 vagy Microsoft Windows XP operációs rendszer alatt futó Internet Explorer 6 SP1 program esetén azonban az MBSA eszköz nem tudja a megfelelő MS04-040-es biztonsági frissítőcsomagok letöltéséhez és telepítéséhez szükséges információkat átadni az SMS számára. A probléma megoldásához letölthet egy SMS telepítőcsomagot a Microsoft letöltőközpontból.

  Ha e javítás központi telepítését a Systems Management Server rendszer használatával hajtja végre, a Microsoft tudásbázis következő cikkében olvashat részletes útmutatást:
  889410 Letölthetők a Systems Management Server központi telepítési csomagok az Internet Explorer 6 SP1 programhoz kiadott MS04-040 biztonsági frissítésekkel
 • Windows 2000 operációs rendszert futtató számítógépen nem történik semmi, ha a Bezárás gombra kattint a biztonsági frissítés Támogatási információ párbeszédpaneljén. A Támogatási információ párbeszédpanelt a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramjából nyithatja meg. A problémáról további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
  887754 A Bezárás gomb nem működik a Programok telepítése és törlése segédprogram Támogatási információ párbeszédpaneljén
 • A biztonsági frissítés telepítése után a Windows Media Player program egyes Windows Media High Definition Video (WMV HD) formátumú DVD-lemezeken a fejezetekre kattintva azokat nem játssza le. További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
  884487 A Windows XP Service Pack 2 rendszerben a Windows Media Player egyes WMV HD DVD-lemezeknél a fejezetekre kattintva azokat nem játssza le

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 889293 - Utolsó ellenőrzés: 2005. május 6. - Verziószám: 7.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1
Kulcsszavak: 
kbinfo kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin KB889293
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com