A Microsoft Office Word Viewer 2003 ismertetése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 889347 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Microsoft kiadott egy megjelenítőprogramot a Microsoft Office Word 2003 alkalmazáshoz. Segítségével olyan számítógépeken is megnyithat Word-dokumentumokat, amelyeken nincs telepítve a Word.

BEVEZETÉS

A Word Viewer 2003 segítségével megnyithatja a Word 2003 formátumú dokumentumokat, valamint a Microsoft Office Word for Windows és a Microsoft Office Word for Macintosh korábbi verzióiban készült fájlokat. A megjelenítő használatával az alábbi formátumú fájlok nyithatók meg:
  • Rich Text (.rtf)
  • Szöveg (.txt)
  • Weblap (.htm, .html, .mht, .mhtml)
  • WordPerfect 5.x (.wpd)
  • WordPerfect 6.x (.doc, .wpd)
  • Works 6.0 (.wps)
  • Works 7.0 (.wps)
  • Extensible Markup Language (.xml)
A megjelenítő használatával a dokumentumok tartalmát megtekintheti, kinyomtathatja és más programokba másolhatja. A megnyitott dokumentumokat azonban nem módosíthatja és nem mentheti, illetve új dokumentumokat sem hozhat létre.

A Word Viewer egyik verziójában sem futtathat makrókat, és nem használhatja a Microsoft Visual Basic for Applications (VBA) programozási nyelvet sem.

Ez a letölthető fájl felváltja a Microsoft Word 97 Viewer programot, valamint a Microsoft Word Viewer összes korábbi verzióját.

További információ

A Word Viewer 2003 beszerzése

A Word Viewer 2003 letöltéséhez látogasson el a Microsoft letöltőközpontba, a következő címen:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=95e24c87-8732-48d5-8689-ab826e7b8fdf

A Microsoft Office Word Viewer 2003-as verziójában kijavított korábbi hibák listája

A Word Viewer 2003-as verziójában kijavítottuk a Tudásbázis alábbi cikkeiben leírt hibákat:
165910 A Word Viewer 97 eltávolítása nem állítja vissza a WordPad fájltársításait (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
166052 A Word Viewer menüi nem reagálnak az első kattintásra (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
166053 Nem érhető el a dokumentummenü a Word Viewer programban (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
166064 Kiszolgálón lévő dokumentumok megnyitásakor érvénytelen lapot jelző hiba történik a Word Viewer programban (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
166065 A Word Viewer programból nem lehet tartalmakat kivágással az Asztal mappába illeszteni (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
168325 Háttérmintázatot tartalmazó RTF-fájloknak a Word Viewer programban való megnyitásakor érvénytelen lapot jelző hiba történik (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 889347 - Utolsó ellenőrzés: 2008. április 28. - Verziószám: 2.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Word Viewer 2003
Kulcsszavak: 
atdownload KB889347
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com