A SharePoint Portal Server 2003 szoftver legújabb szervizcsomagjának beszerzése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 889380 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETŐ

A Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003 szervizcsomagjai a SharePoint Portal Server 2003 legújabb frissítéseit tartalmazzák. A szervizcsomagok biztonsági fejlesztéseket és stabilitási javításokat tartalmaznak.

További információ

Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003 Service Pack 2

Kiadás dátuma: 2005. október 18.

A SharePoint Portal Server 2003 Service Pack 2 szervizcsomag letöltésével, valamint a szervizcsomagban található javítások listájának beszerzésével kapcsolatban további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
887623 A Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003 Service Pack 2 ismertetése

Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003 Service Pack 1

Kiadás dátuma: 18.10.04

A SharePoint Portal Server 2003 Service Pack 1 szervizcsomag letöltésével, valamint a szervizcsomagban található javítások listájának beszerzésével kapcsolatban további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
841883 A SharePoint Portal Server 2003 Service Pack 1 szervizcsomag leírása (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 889380 - Utolsó ellenőrzés: 2005. november 9. - Verziószám: 2.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003
Kulcsszavak: 
kbinfo kbshareptportalsvr2003sp1fix kbgetsp KB889380
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com