Az Internet Explorer Service Pack 1 szervizcsomaggal frissített 6-os verziójában futó HTML-alkalmazások bezárásakor az Internet Explorer időnként kilép

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 889389 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Amikor HTML-alkalmazást futtat a Microsoft Internet Explorer Service Pack 1 (SP1) szervizcsomaggal frissített 6-os verziójában, előfordulhat, hogy a HTML-alkalmazás egyik ablakának bezárásakor az Internet Explorer kilép.

Emellett a következő eseményekhez hasonló bejegyzések kerülhetnek a Windows alkalmazásnaplójába:

Eseményazonosító: 1000

Eseményazonosító: 1000
Típus: Hiba
Leírás: Hibás alkalmazás: iexplore.exe, verzió: 6.0.2800.1106, hibás modul: mshtml.dll, verzió: 6.0.2800.1438, memóriacím: 0x0007e4ce.

Eseményazonosító: 4097

Eseményazonosító: 4097
Típus: Hiba
Leírás: Az alkalmazás (C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe) alkalmazáshibát generált. Hiba történt a következőn: 2004.07.22. @ 14:16:52.814 Kivétel generálódott: c0000005; címe: 635FE4CE (MSHTML!CDoc::GetSelectionType).

A megoldás

Frissítési információk

A hiba kijavításához telepítse a 867282. számú (MS05-014 jelű) biztonsági frissítést. A 867282. számú biztonsági frissítésről további információt a Microsoft alábbi webhelyein találhat:

Felhasználók részére

http://www.microsoft.com/hun/protect/computer/updates/bulletins/default.mspx

Informatikai szakemberek számára

http://www.microsoft.com/hun/biztonsag/2005/ms05-014.mspx

Gyorsjavítási információk

A Microsoft közzétett egy támogatott gyorsjavítást, de az csak a jelen cikkben ismertetett probléma megoldására alkalmas. Csak olyan rendszereken telepítse, amelyeken az adott probléma jelentkezik. A gyorsjavítás további tesztelésen mehet keresztül, ezért a Microsoft azt javasolja, hogy amennyiben a probléma nem érinti súlyosan, várja meg a következő szoftverfrissítést, amely tartalmazni fogja ezt a gyorsjavítást.

Amennyiben a gyorsjavítás letölthető, a Tudásbázis jelen cikke tetején megtalálható egy, a letölthető gyorsjavításról tájékoztató bekezdés. Ha a bekezdés nem jelenik meg, a gyorsjavítás beszerzéséhez forduljon a Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálatához.

Megjegyzés: További problémák esetén, vagy ha hibaelhárításra van szükség, előfordulhat, hogy létre kell hoznia egy külön szolgáltatásigénylést. A szokásos támogatási díjak terhelik a tanácsadó szolgálatnak feltett további kérdéseket, amennyiben azok nem kapcsolatosak a szóban forgó gyorsjavítással. A Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálata telefonszámainak teljes listájáért vagy a külön szolgáltatásigénylések létrehozásával kapcsolatos információkért keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Megjegyzés: A letölthető gyorsjavítással foglalkozó részben a gyorsjavítás összes nyelvváltozatát megtalálja. Ha a keresett nyelv nem található a felsoroltak között, a gyorsjavítás azon a nyelven nem érhető el.

Előfeltételek

A gyorsjavítás telepítésének nincsenek előfeltételei.

Újraindítás szükségessége

A gyorsjavítás telepítését követően újra kell indítani a számítógépet.

Gyorsjavítások helyettesítése

Ez a gyorsjavítás nem helyettesít más gyorsjavítást.

Fájlinformációk

A gyorsjavítás angol nyelvű változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja az egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során a dátumok és időpontok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
  Dátum    Idő  Verzió      Méret  Fájlnév
  --------------------------------------------------------
  2005.01.19. 19:11 6.0.2900.2599 3 008 000 Mshtml.dll

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy a cikkben tárgyalt jelenség az érintett termékek hibájára vezethető vissza.

További információ

További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 889389 - Utolsó ellenőrzés: 2008. december 1. - Verziószám: 2.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1 a következő platformokon
  • Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2)
  • Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (SP2)
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbautohotfix KB889389
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com