Πώς να προσδιορίσετε το μέγεθος του αρχείου σελίδας κατάλληλη για εκδόσεις 64-bit των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 889654 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Οι εκδόσεις 64-bit του Microsoft Windows Server 2003 και Microsoft Windows XP μπορεί να υποστηρίξει περισσότερη RAM από τις εκδόσεις 32 bit αυτών των προϊόντων. Όταν προστίθεται πολλή μνήμη σε έναν υπολογιστή, μπορεί να μην απαιτείται ένα αρχείο σελιδοποίησης. Όταν χρησιμοποιείτε το Σελίδες/δευτερόλεπτο ο μετρητής για τη μέτρηση χρήση αρχείου σελιδοποίησης, η τιμή που επιστρέφεται δεν μπορεί ακριβείς. Για να αποκτήσετε μια ακριβή μέτρηση των χρήση αρχείου σελιδοποίησης, πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλους μετρητές επιδόσεων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Εποπτεία συστήματος μετρήσεων για τον υπολογισμό του μεγέθους του αρχείου σελιδοποίησης που απαιτεί ο υπολογιστής σας.

Ελεγκτές τομέα των Windows και αναπαραγωγής DFS, πιστοποιητικό και ADAM/LDS διακομιστές δεν υποστηρίζονται χωρίς καθορισμένο αρχείο σελιδοποίησης. Επειδή ο αλγόριθμος της μνήμης cache της βάσης δεδομένων LSASS εξαρτάται perfmon μετρητή "σελίδες/δευτερόλεπτο αναθεωρήθηκαν Μετάβαση", απαιτείται ένα αρχείο σελιδοποίησης για να βεβαιωθείτε ότι cache της βάσης δεδομένων έχει τη δυνατότητα να απελευθερώσει μνήμη εάν μνήμης ζητήθηκε από άλλες υπηρεσίες ή εφαρμογές.

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Όταν ρυθμίζετε μια έκδοση 64-bit του Microsoft Windows Server 2003 ή Microsoft Windows XP, το λειτουργικό σύστημα θα δημιουργήσει ένα αρχείο σελίδας που είναι μιάμιση φορά το μέγεθος της μνήμης RAM που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, καθώς αυξάνεται το μέγεθος της μνήμης RAM στον υπολογιστή, μειώνει την ανάγκη για ένα αρχείο σελιδοποίησης. Οι ακόλουθες οδηγίες και μέθοδοι θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το μέγεθος του αρχείου σελίδας κατάλληλη για το σύστημά σας.

Σύγκριση της μνήμης και CPU όρια στις εκδόσεις 32-bit και 64-bit των Windows

Όταν ρυθμίζετε μια έκδοση 32-bit ή 64 bit του Windows Server 2003 ή τα Windows XP σελίδας δημιουργείται ένα αρχείο που είναι μιάμιση φορά το μέγεθος της μνήμης RAM που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή, εφόσον υπάρχει επαρκής ελεύθερος χώρος στον σκληρό δίσκο του συστήματος. Ωστόσο, καθώς προστίθενται περισσότερη RAM σε έναν υπολογιστή, μειώνει την ανάγκη για ένα αρχείο σελιδοποίησης. Εάν έχετε αρκετή RAM εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, ίσως δεν χρειάζεστε ένα αρχείο σελιδοποίησης, εκτός αν απαιτείται από μια συγκεκριμένη εφαρμογή.

Το παρακάτω διάγραμμα απεικονίζει τη μνήμη RAM και τον αριθμό των CPU που μπορεί να εγκατασταθεί στον υπολογιστή ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που είναι εγκατεστημένο. Όρια μνήμης RAM και της CPU είναι πολύ μεγαλύτερα σε 64-bit λειτουργικά συστήματα παρά σε λειτουργικά συστήματα 32-bit.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όρια γενικά μνήμης32-bit64-bit
Συνολικό εικονικών διευθύνσεων4 gigabyte (GB)16 terabyte
Ο χώρος εικονικών διευθύνσεων ανά διεργασία 32-bitΕναλλαγή 2 GB, εάν το σύστημα εκκινείται με 3 GB/3 GBΕναλλαγή 2 GB, 4 GB, αν η εφαρμογή έχει μεταγλωττιστεί με το /LARGEADDRESSAWARE
Ο χώρος εικονικών διευθύνσεων ανά διεργασία 64-bitΔεν υπάρχει8 terabyte
Σελιδοποιημένος χώρος συγκέντρωσης470 megabyte (MB)128 GB
Μη σελιδοποιημένη256 MB128 GB
Μνήμη cache του συστήματος1 GB1 terabyte
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Φυσική μνήμη και των ορίων της CPU32-bit64-bit
Τα Windows XP Professional4 GB / CPU 1-2128 GB / CPU 1-2
Windows Server 2003, Standard Edition4 GB / CPU 1-432 GB / CPU 1-4
Windows Server 2003, Enterprise Edition64 GB / CPU 1-81 terabyte / CPU 1-8
Windows Server 2003, Datacenter Edition64 GB / 1 32 CPU1 terabyte / 1 64 CPU
Windows Server 2003 SP1, Enterprise Edition64 GB / CPU 1-81 terabyte / CPU 1-8
Windows Server 2003 SP1, Datacenter Edition64 GB / 1 32 CPU1 terabyte / 1 64 CPU
Δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη σύσταση για το μέγεθος του αρχείου σελιδοποίησης. Απαιτήσεις σας θα βάσει του υλικού και λογισμικού που χρησιμοποιείτε και το φόρτο που τοποθετείτε στον υπολογιστή. Για να εποπτεύσετε χρήση αρχείου σελίδας και απαιτήσεις, εκτελέστε την Εποπτεία συστήματος και συγκεντρώστε ένα αρχείο καταγραφής σε συνθήκες τυπικής χρήσης. Εστιάστε στην παρακάτω μετρητές.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Οριακή τιμή του μετρητήΠροτεινόμενη τιμή
Byte που Memory\\AvailableΌχι λιγότερα από 4 MB
Μνήμη\εισερχόμενες σελίδες/δευτερόλεπτοΌχι περισσότερο από 10 σελίδες
Χρήση File\\% σελιδοποίησηςΌχι περισσότερο από 70 τοις εκατό
Μέγιστη χρήση File\\% σελιδοποίησηςΌχι περισσότερο από 70 τοις εκατό
Διεργασία\\μέγιστα byte αρχείουΔεν υπάρχει
Σημείωση Χρήση του αρχείου σελιδοποίησης πρέπει να παρακολουθείται περιοδικά. Κατά την αύξηση της χρήσης ή του φορτίου του συστήματος, αυξάνετε γενικά τη ζήτηση για χώρο εικονικών διευθύνσεων και χώρος αρχείου σελίδας.

Ο μετρητής σελίδες/δευτερόλεπτο

Όταν χρησιμοποιείτε την Εποπτεία συστήματος, τις τιμές που επιστρέφονται από το Σελίδες/δευτερόλεπτο συγκρούονται για το Μνήμη το αντικείμενο επιδόσεων μπορεί να είναι περισσότερες από τις αναμενόμενες. Οι τιμές αυτές δεν μπορεί να σχετίζεται με δραστηριότητα του αρχείου σελιδοποίησης ή δραστηριότητα της μνήμης cache. Αντίθετα, αυτές οι τιμές ενδέχεται να προκαλείται από μια εφαρμογή που διαβάζει διαδοχικά ένα αρχείο αντιστοίχισης μνήμης.

Το Σελίδες/δευτερόλεπτο ο μετρητής υπολογίζει τον αριθμό των σελίδων που διαβάζονται από το δίσκο ή που εγγράφονται στο δίσκο για να επιλύσετε μνήμης παραπομπές σε σελίδες. Αυτές οι σελίδες δεν ήταν στη μνήμη τη στιγμή της αναφοράς. Το Σελίδες/δευτερόλεπτο η τιμή είναι το άθροισμα του Εισαγωγές σελίδων/δευτερόλεπτο και Εξερχόμενες σελίδες/δευτερόλεπτο τιμές μετρητών. Το Σελίδες/δευτερόλεπτο ο μετρητής περιλαμβάνει κυκλοφορία σελιδοποίησης εκ μέρους του cache του συστήματος για την πρόσβαση αρχείου δεδομένων για εφαρμογές.

Σελίδες/δευτερόλεπτο είναι ο πρωτεύον μετρητής για να παρακολουθείτε Εάν σας απασχολεί πίεση μνήμης υπερβολική (thrashing) και μπορεί να προκαλέσει υπερβολική σελιδοποίηση.

Ωστόσο, το Σελίδες/δευτερόλεπτο μετρητής επίσης λογαριασμούς για άλλες δραστηριότητες, όπως την διαδοχικών ανάγνωση αρχεία με αντιστοίχιση μνήμης που είτε προσωρινά είτε όχι. Συνήθως, το Σελίδες/δευτερόλεπτο ο μετρητής είναι μετρώντας άλλες δραστηριότητες, όταν δείτε το ακόλουθο:
 • Μια υψηλή τιμή για το Μνήμη: Σελίδες/δευτερόλεπτο μετρητής.
 • Μια μέση τιμή, σε σχέση με το σύστημα εποπτευόμενο, ή μια υψηλή τιμή για το Μνήμης: Διαθέσιμα byte μετρητής.
 • Μέση ή μικρή τιμή για το Αρχείο σελιδοποίησης: % χρήση μετρητής.
 • Για ένα μη προσωρινά αντιστοίχισης μνήμης αρχείο, μπορείτε επίσης να δείτε cache μέση ή χαμηλή δραστηριότητα. (Δραστηριότητα της χαμηλής μνήμης cache είναι επίσης γνωστή ως δραστηριότητα βλάβης της μνήμης cache.)
Επομένως, μια υψηλή τιμή για το Μνήμη: Σελίδες/δευτερόλεπτο ο μετρητής δεν δηλώνει απαραίτητα πίεση μνήμης ή μια αναφορά σφάλματος της Εποπτείας συστήματος. Για να αποκτήσετε μια ακριβή ανάγνωσης του συστήματός σας, πρέπει επίσης να παρακολουθήσετε άλλους μετρητές.

Πώς να υπολογίσει το μέγεθος του αρχείου σελιδοποίησης

Χρησιμοποιήστε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες μεθόδους για να υπολογίσετε το μέγεθος του αρχείου σελιδοποίησης.

Μέθοδος 1: Χρήση αρχείων καταγραφής επιδόσεων για να κατανοήσετε τη δραστηριότητα σελιδοποίησης στον υπολογιστή σας

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Εργαλεία διαχείρισης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επιδόσεις.
 2. Αναπτύξτε το στοιχείο Αρχεία καταγραφής επιδόσεων και ειδοποιήσεις, κάντε κλικ στο κουμπί Αρχεία καταγραφής μετρητών, κάντε δεξιό κλικ στον κενό χώρο στο δεξιό τμήμα του παραθύρου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Νέες ρυθμίσεις αρχείου καταγραφής.
 3. Με το Όνομα πλαίσιο, πληκτρολογήστε ένα όνομα για το αρχείο καταγραφής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 4. Από το Γενικά καρτέλα, κάντε κλικ στο Προσθήκη μετρητών.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Χρήση μετρητών τοπικού υπολογιστή.
 6. Με το Το αντικείμενο επιδόσεων λίστα, κάντε κλικ στο κουμπί Αρχείο σελιδοποίησης.
 7. Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή μετρητών από λίστα, κάντε κλικ στο κουμπί % Χρήσης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη.
 8. Με το Το αντικείμενο επιδόσεων λίστα, κάντε κλικ στο κουμπί Μνήμη.
 9. Στο Επιλογή μετρητών από λίστα, κάντε κλικ στο κουμπί Διαθέσιμα byte, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη.
 10. Στο Επιλογή μετρητών από λίστα, κάντε κλικ στο κουμπί Εισαγωγές σελίδων/δευτερόλεπτο, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο.
 11. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Χρήση του αρχείου καταγραφής που συλλέγετε κατά την τυπική χρήση του υπολογιστή για να κατανοήσετε τη δραστηριότητα σελιδοποίησης στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, προσαρμόστε ανάλογα το μέγεθος του αρχείου σελίδας.

Μέθοδος 2: Χρήση του Μέγιστα byte αρχείου σελιδοποίησης ο μετρητής για να υπολογίσει το μέγεθος του αρχείου σελιδοποίησης

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Εργαλεία διαχείρισης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επιδόσεις.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Εποπτεία συστήματος.
 3. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στο + (το κουμπί Προσθήκη).
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Χρήση μετρητών τοπικού υπολογιστή.
 5. Με το Το αντικείμενο επιδόσεων λίστα, κάντε κλικ στο κουμπί Διαδικασία.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή μετρητών από λίστα, κάντε κλικ στο κουμπί Μέγιστα byte αρχείου σελιδοποίησης, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο.
 7. Αφήστε το μετρητή να εκτελείται κατά την τυπική χρήση του υπολογιστή σας.
 8. Σημείωση η μέγιστη τιμή για το Μέγιστα byte αρχείου σελιδοποίησης μετρητή και στη συνέχεια να πολλαπλασιάσετε την τιμή από 0,70. Το άθροισμα της εξίσωσης είναι το μέγεθος για να ορίσετε για το αρχείο σελιδοποίησης.

Μέθοδος 3: Υπολογισμός το ελάχιστο και το μέγιστο μέγεθος του αρχείου

Για να προσδιορίσετε τον κατά προσέγγιση αρχείου σελίδας ελάχιστη που απαιτείται από το σύστημά σας, υπολογίστε το άθροισμα του μέγιστου αριθμού ιδιωτικών byte που χρησιμοποιούνται από κάθε διεργασία στο σύστημα. Στη συνέχεια, αφαιρέστε την ποσότητα μνήμης του συστήματος.

Για να προσδιορίσετε το χώρο αρχείου σελίδων κατά προσέγγιση μέγιστο που απαιτείται για το σύστημά σας, υπολογίστε το άθροισμα του μέγιστου αριθμού ιδιωτικών byte που χρησιμοποιούνται από κάθε διεργασία στο σύστημα. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα περιθώριο πρόσθετου χώρου. Αφαιρεί την ποσότητα μνήμης του συστήματος. Το μέγεθος του πρόσθετου περιθωρίου μπορεί να ρυθμιστεί με βάση την εμπιστοσύνη σας στα δεδομένα στιγμιότυπου που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των απαιτήσεων του αρχείου σελιδοποίησης.

Σημείωση Εκτίμηση αυτή είναι ακριβής μόνο αν είναι ακριβές το στιγμιότυπο των δεδομένων που χρησιμοποιείται για να κάνετε τους υπολογισμούς.

Ρυθμοί εισόδου/εξόδου αρχείου σελίδας

Για να αποφύγετε την υπερφόρτωση του συστήματος ή άλλων δίσκων με δραστηριότητα του σελίδα εισόδου/εξόδου (I/O), χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες οδηγίες όταν ρυθμίζετε το αρχείο σελιδοποίησης στον υπολογιστή σας:
 • Αν ο ρυθμός I/O (πραγματικό δίσκο I/O) σελίδας είναι περισσότερα από 10 σελίδες ανά δευτερόλεπτο, σας συνιστούμε να μην τοποθετείτε το αρχείο της σελίδας όπου πραγματοποιείται η δραστηριότητα I/O του δίσκου του συστήματος. Όταν ο ρυθμός I/O σελίδας είναι 10 σελίδες ανά δευτερόλεπτο ή περισσότερες, συνιστάται να αφιερώσετε ένα ξεχωριστό σκληρό δίσκο για σελιδοποίηση.
 • Αν ο ρυθμός I/O σελίδας για έναν συγκεκριμένο δίσκο που χρησιμοποιείται για σελιδοποίηση είναι περισσότερες από 60 λειτουργίες εισόδου/εξόδου δίσκου ανά δευτερόλεπτο, χρησιμοποιούν περισσότερους από έναν σκληρούς δίσκους για να αποκτήσετε καλύτερη απόδοση. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε πολλές-striped δίσκους για σελιδοποίηση ή χρησιμοποιήστε raid 0 διαγραμμισμένους δίσκους για σελιδοποίηση. Να αφιερώσετε περίπου μία I/O σκληρού δίσκου στη σελιδοποίηση για κάθε 60 σελίδων ανά δευτερόλεπτο δραστηριότητα I/O.

  Για παράδειγμα, εάν ένα σύστημα έχει μέσο όρο 150 σελίδων δραστηριότητας εισόδου/εξόδου ανά δευτερόλεπτο, χρησιμοποιήστε τρεις επιμέρους σκληρούς δίσκους ή διαγραμμίσεων τριών δίσκων raid 0 για το αρχείο σελιδοποίησης.

  Σημείωση Οι εκτιμήσεις αυτές για σκληρούς δίσκους που εκτελούνται με 7200 στροφές ανά λεπτό (rpm). Εάν χρησιμοποιείτε έναν σκληρό δίσκο που εκτελείται ταχύτερα, ο ρυθμός I/O δίσκου μπορεί να χειριστεί για μια σελίδα θα αυξηθεί η I/O.

  Σημείωση Εάν η μέγιστη απόδοση είναι κρίσιμη για το σύστημά σας, χρησιμοποιήστε μέγιστους ρυθμούς I/O αντί του μέσου όρου ρυθμών I/O για αυτούς τους υπολογισμούς.
Σημαντικό Πληροφορίες υποστήριξης: Αυτό το άρθρο προορίζεται ειδικά για υπολογιστές που δεν χρειάζονται λειτουργία πυρήνα ή ανάλυσης ένδειξης πλήρους μνήμης. Για ζωτικής σημασίας διακομιστές όπου επιχειρηματικές διαδικασίες απαιτούν διακομιστή για καταγραφή φυσικής μνήμης ενδείξεις για την ανάλυση, το παραδοσιακό μοντέλο του αρχείου σελιδοποίησης πρέπει να είναι τουλάχιστον το μέγεθος της φυσικής μνήμης ram συν 1 MB ή 1,5 φορές τη φυσική προεπιλεγμένη RAM. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο ελεύθερος χώρος στο διαμέρισμα του λειτουργικού συστήματος είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει το λειτουργικό σύστημα, επείγουσες επιδιορθώσεις, εγκατεστημένες εφαρμογές, εγκατεστημένες υπηρεσίες, ένα αρχείο ένδειξης σφαλμάτων και το αρχείο σελίδας. Σε ένα διακομιστή που έχει μνήμη 32 GB, μονάδα δίσκου c πρέπει να είναι τουλάχιστον 86 GB έως 90 GB. Αυτό είναι 32 GB για αρχεία ένδειξης σφαλμάτων μνήμης, 48 GB για το αρχείο σελιδοποίησης (1,5 φορές τη φυσική μνήμη), 4 GB για το λειτουργικό σύστημα και 2 έως 4 GB για τις εφαρμογές, εγκατεστημένες υπηρεσίες, τα αρχεία temp και ούτω καθεξής. Να θυμάστε ότι διαρροή υπηρεσίας λειτουργίας προγράμματος οδήγησης ή πυρήνα μπορεί να καταναλώσει όλες ελεύθερη φυσική μνήμη RAM. Επομένως, Windows Server 2003 x 64 διακομιστής με SP1 σε λειτουργία 64-bit με 32 GB RAM μπορεί να έχετε ένα 32 GB αρχείο ένδειξης μνήμης kernel, όπου θα περιμένατε μόνο ένα αρχείο ένδειξης σφαλμάτων 1 έως 2 GB σε κατάσταση λειτουργίας 32-bit. Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται λόγω σύνολα αυξημένες μνήμης.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
294418Σύγκριση αρχιτεκτονική μνήμης 32 bit και 64-bit για εκδόσεις 64-bit των Windows XP και Windows Server 2003

Περισσότερες πληροφορίες

Τεχνική υποστήριξη για εκδόσεις των Microsoft Windows που βασίζονται σε επεξεργαστή 64 x

Εάν το υλικό που συνοδεύει μια έκδοση x 64 των Microsoft Windows που ήδη εγκατεστημένο, τον κατασκευαστή του υλικού σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και Βοήθεια για την έκδοση x 64 των Windows. Στην περίπτωση αυτή, τον κατασκευαστή του υλικού σας παρέχει υποστήριξη επειδή μια έκδοση x 64 των Windows περιλαμβανόταν στο υλικό σας. Κατασκευαστής του υλικού σας ενδέχεται να προσάρμοσε την εγκατάσταση της έκδοσης x 64 των Windows με μοναδικά στοιχεία. Μοναδικά στοιχεία μπορεί να περιλαμβάνουν συγκεκριμένα προγράμματα οδήγησης συσκευών ή προαιρετικές ρυθμίσεις για να μεγιστοποιήσετε τις επιδόσεις του υλικού. Microsoft θα σας παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια Εάν πρέπει να έχετε τεχνική υποστήριξη με μια έκδοση x 64 των Windows. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε απευθείας με τον κατασκευαστή. Ο κατασκευαστής σας πιο κατάλληλος να υποστηρίξει το λογισμικό που εγκατέστησε τον κατασκευαστή του υλικού. Εάν αγοράσατε ξεχωριστά μια έκδοση x 64 των Windows, όπως το Windows Server 2003 x 64 edition, επικοινωνήστε με τη Microsoft για τεχνική υποστήριξη.

Για πληροφορίες προϊόντος για τα Windows XP Professional x 64 Edition, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/WindowsXP/64bit/Default.mspx
Για πληροφορίες προϊόντος για εκδόσεις 64 του Windows Server 2003 x, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/windowsserver2003/64bit/x64/Default.mspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 889654 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowtomaster kbdiskmemory kbvirtualmem kbtshoot kbinfo kbmt KB889654 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:889654

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com