Wanneer u een agenda in Outlook weergeven, weergegeven vrij of bezet informatie niet

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 889698 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

De informatie vrij of bezet die algemeen wordt weergegeven wanneer een geadresseerde vergadering u heeft gemachtigd om hun agenda weergeven in Microsoft Office Outlook mogelijk niet weergegeven. Dit probleem treedt op wanneer de volgende voorwaarden voldaan wordt:
  • U probeert een vergadering plannen met behulp van uw Microsoft MSN Hotmail-Accountlijst met contactpersonen die gebruikers van MSN Hotmail.
  • U probeert het tabblad Planning in Microsoft Office Outlook gebruiken voor het instellen van uw vergadering.

Oorzaak

Dit probleem doet zich voor de eerste keer dat u op dePlanningtabblad Contact met de server of het lokale netwerk kan worden uitgesteld. Daarom raden we u probeert de gegevens opnieuw weergeven nadat u enkele minuten wachten.

Dit probleem kan ook optreden als er niet voldoende machtigingen om de informatie vrij of bezet.

Workaround

Dit probleem omzeilen door Outlook af te sluiten. Vervolgens wacht enkele minuten, start Outlook opnieuw en probeer vervolgens de informatie vrij of bezet.

Contact met de eigenaar van die account om te controleren of u volledige toegang tot hun agenda als u de MSN Hotmail-gegevens nog steeds niet weergeven.

Meer informatie

Voor meer informatie over het gebruik van Outlook met MSN of Hotmail, klikt u op de volgende artikelnummers in de Microsoft Knowledge Base:
287604MSN werkt met Outlook 2002 en Outlook 2003 configureren
834322Meerdere MSN-accounts of meerdere MSN Hotmail-accounts voor gebruik met Office Outlook Connector voor MSN toevoegen
834458Tijdzone-instellingen tussen MSN Kalender en Microsoft Outlook synchroniseren nadat u Office Outlook Connector voor MSN
834460U geen toegang tot e-mailmappen in niet-primaire MSN-accounts of Hotmail-accounts
889694Het wijzigen van instellingen voor verzenden/ontvangen en de frequentie waarmee de Outlook Connector voor MSN worden gesynchroniseerd in Outlook 2002 en Outlook 2003

Eigenschappen

Artikel ID: 889698 - Laatste beoordeling: woensdag 21 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Outlook Connector
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Office Outlook Live
  • MSN 9.2 Premium Internet Software
Trefwoorden: 
kbcalendar kbhowto kbmt KB889698 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:889698

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com