Τρόπος υπολογισμού των τιμών κρυπτογραφικού κλειδιού κατακερματισμού MD5 ή SHA-1 για ένα αρχείο

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 889768 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Όταν εφαρμόζετε τον αλγόριθμο κατακερματισμού σε έναν τυχαίο όγκο δεδομένων, όπως ένα δυαδικό αρχείο, το αποτέλεσμα είναι ένα κλειδί κατακερματισμού ή σύνοψη μηνυμάτων. Αυτός ο κατακερματισμός έχει ένα σταθερό μέγεθος. MD5 είναι ένας αλγόριθμος hash που δημιουργεί μια τιμή κλειδιού κατακερματισμού 128-bit. SHA-1 είναι ένας αλγόριθμος hash που δημιουργεί μια τιμή κλειδιού κατακερματισμού 160-bit.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα επιβεβαίωσης του αρχείου αθροίσματος ελέγχου ακεραιότητας (FCIV) για να υπολογίσει τις τιμές κρυπτογραφικού κλειδιού κατακερματισμού MD5 ή SHA-1 ενός αρχείου.Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το βοηθητικό πρόγραμμα επιβεβαίωσης του αρχείου αθροίσματος ελέγχου ακεραιότητας (FCIV), κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
841290Διαθεσιμότητα και περιγραφή του βοηθητικού προγράμματος File Checksum Integrity Verifier
Για τον υπολογισμό του MD5 και οι τιμές κατακερματισμού SHA-1 για ένα αρχείο, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή σε μια γραμμή εντολών:
FCIV - md5 - sha1path\filename.ext
Για παράδειγμα, για να υπολογίσετε την τιμή κατακερματισμού MD5 και SHA-1 τιμές για το αρχείο Shdocvw.dll στο σας%SYSTEMROOT%Φάκελο \System32, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή:
FCIV - md5 - sha1 c:\windows\system32\shdocvw.dll

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 889768 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Customer Service and Support Information
Λέξεις-κλειδιά: 
kmcustomerservice kbhowto kbmt KB889768 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:889768

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com