Πληροφορίες εσφαλμένη μπαταρίας εμφανίζεται μετά την αλλαγή των μπαταριών σε έναν φορητό υπολογιστή που βρίσκεται σε κατάσταση αδρανοποίησης ή σε κατάσταση αναμονής στα Windows Server 2003, Windows XP ή Windows 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 889816 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο: Μπορείτε να αλλάξετε τις μπαταρίες σε έναν φορητό υπολογιστή που βρίσκεται σε κατάσταση αδρανοποίησης ή σε κατάσταση αναμονής και, στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε τον υπολογιστή. Σε αυτό το σενάριο, ενδέχεται να παρουσιαστούν ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Οι πληροφορίες που εμφανίζονται σε τοΜετρητής ενέργειαςκαρτέλα ενδέχεται να είναι εσφαλμένη.

  Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες στις παρακάτω κατηγορίες από τοΜετρητής ενέργειαςκαρτέλα ενδέχεται να είναι εσφαλμένο:
  • Χημεία
  • Κατασκευαστής
  • Συνολικό μπαταρίας που απομένει
 • Το υπολογιστή παραμένει στοκατάσταση λειτουργίας αδρανοποίησης χαμηλό επίπεδο μπαταρίας, ακόμα και όταν η μπαταρία ενδέχεται να είναι πλήρως φορτισμένη. Ο υπολογιστής ενδέχεται να μετά τερματιστεί επειδή το λειτουργικό σύστημα ερμηνεύει εσφαλμένα η ενέργεια της μπαταρίας είναι πολύ χαμηλή.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν οι πληροφορίες μπαταρίας δεν σωστά ενημερώνεται μετά την αντικατάσταση των μπαταριών.

Για παράδειγμα, αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει στο εξής σενάριο:
 1. Μπορείτε να θέσετε τον υπολογιστή σας σε κατάσταση αδρανοποίησης ή σε κατάσταση αναμονής.
 2. Μπορείτε να αντικαταστήσετε την μπαταρία με μπαταρία διαφορετική χωρητικότητα. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες διαδικασίες:
  • Μπορείτε να αλλάξετε την μπαταρία από μια μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας σε μια μικρότερη χωρητικότητα μπαταρίας.
  • Μπορείτε να αλλάξετε την μπαταρία από μια μικρότερη χωρητικότητα μπαταρίας σε μια μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

WINDOWS XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ
Η αγγλική έκδοση αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςστην καρτέλα με το στοιχείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμαΑπαίτηση SPΚλάδος υπηρεσίας
Ntkrnlmp.exe5.1.2600.28852,137,08812-Apr-200600: 55X86SP2SP2QFE
Ntkrnlpa.exe5.1.2600.28852,058,36812-Apr-200600: 27X86SP2SP2QFE
Ntkrpamp.exe5.1.2600.28852,016,76812-Apr-200600: 27X86SP2SP2QFE
Ntoskrnl.exe5.1.2600.28852,181,24812-Apr-200600: 58X86SP2SP2QFE

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να αντιμετωπίσετε αυτό το θέμα, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕπειδή υπάρχουν διάφορες εκδόσεις των Microsoft Windows, τα ακόλουθα βήματα ίσως να διαφέρουν στον υπολογιστή σας. Εάν διαφέρουν, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση του προϊόντος σας, για να ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα.Για να εντοπίσετε τοΜετρητής ενέργειαςκαρτέλα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικStart, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΟ πίνακας ελέγχου.
 2. Κάντε κλικΕπιδόσεις και Συντήρηση.
 3. Κάντε κλικΕπιλογές ενέργειας.
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 889816 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbwinxppresp3fix kbqfe kbtshoot kbprb kbmt KB889816 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:889816

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com