Programhiba: A .NET Framework 1.1 Service Pack 1 szervizcsomag telepítése után az ASP.NET-oldalakon nem működik a Submit (Küldés) gomb

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 889877 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A Microsoft .NET Framework Service Pack 1 (SP1) szervizcsomag telepítését követően a Microsoft ASP.NET oldalakon nem működik a Submit (Küldés) gomb. Hibaüzenet nem jelenik meg.

Oka

A probléma oka az, hogy a webhelyen lévő ügyféloldali parancsfájlok nincsenek szinkronizálva a .NET Framework 1.1 keretrendszerrel, és az ügyféloldali ellenőrzés PostBack eseménye leáll.

A megoldás

A probléma megoldásához telepítse az ügyféloldali parancsfájlokat a Microsoft IIS minden egyes webhelymappájának Aspnet_client almappájába. Ehhez kattintson a Start menü Futtatás parancsára, majd a Megnyitás mezőbe írja be a következő parancsot, és kattintson az OK gombra:
c:\windows\microsoft.net\framework\v1.1.4322\aspnet_regiis.exe -c
Az aspnet_regiis.exe –c parancs nem fog működni abban az esetben, ha valamelyik webhely Aspnet_client almappája írásvédett. Az írásvédettség leggyakoribb oka, hogy az almappán verziókövetést alkalmaznak. Ha a parancs nem működik, vegye ki az Aspnet_client mappát a verziókövetésből, hogy ne legyen írásvédett. Ha a parancs nem működik, az alábbihoz hasonló hibaüzenet jelenik meg:
80070005 make sure that you are an administrator to run this program. (80070005: Csak rendszergazda futtathatja ezt a programot.)
Megjegyzés: Ez a hibaüzenet akkor is megjelenhet, ha NTFS-engedélyekkel rendelkezik a mappához.

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy a cikkben tárgyalt jelenség az érintett termékek hibájára vezethető vissza.

További információ

Fontos: A PostBack esemény elmaradása és a Submit (Küldés) gombok működésképtelensége terheléselosztott webkiszolgáló esetén is jelentkezhet, ha a .NET Framework 1.1 SP1 nincs telepítve mindegyik kiszolgálón. Győződjön meg arról, hogy a szervizcsomag az összes kiszolgálón megfelelően telepítve van.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 889877 - Utolsó ellenőrzés: 2006. október 20. - Verziószám: 3.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft .NET-keretrendszer 1.1
  • Microsoft ASP.NET 1.1
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbbug kbpending KB889877
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com