Javítás: A Windows XP SP2 telepítése után az Internet Explorer programban „A lap nem jeleníthető meg” hibaüzenet jelenik meg, amikor vissza próbál lépni egy olyan weblapra, amely előzőleg kitöltött és elküldött adatokat tartalmaz

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 890178 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Amikor a Microsoft Internet Explorer böngészőben olyan weblapra lép vissza, amelyre korábban űrlapadatokat küldött, és a weblap HTTP-fejléce a cache-control: no-cache feliratot tartalmazza, a következő hibaüzenet jelenik meg:
A lap nem jeleníthető meg.
A következő hibaüzenet megjelenése várható:
Figyelmeztetés: A lap elévült.
„A kért lap azokból az információkból épül fel, amelyeket Ön egy űrlapon küldött el. Ez a lap többé nem érhető el. Biztonsági okokból az Internet Explorer nem küldi újra az információt. Az információ újraküldéséhez és a weblap megtekintéséhez kattintson a Frissítés gombra.”
Ha az Internet Explorer program speciális beállításaiban törli az Egyéni http-hibaüzenetek megjelenítése jelölőnégyzet bejelölését, a második hibaüzenet a várt módon megjelenik.

Megjegyzés: Ez a probléma kizárólag a Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) szervizcsomag telepítését követően fordul elő.

Oka

A probléma a Windows XP Service Pack 2 szervizcsomagban megjelent visszavonás miatt lép fel.

A megoldás

A probléma megoldásához szerezze be az MS05-025 jelű biztonsági frissítést. További információért keresse fel a Microsoft következő webhelyét:
http://www.microsoft.com/hun/biztonsag/2005/ms05-025.mspx

Kerülő megoldás

A probléma kerülő megoldásához és a Windows XP SP2 telepítése előtti működés visszaállításához törölje az Egyéni http-hibaüzenetek megjelenítése jelölőnégyzet bejelölését az Internet Explorer böngésző speciális beállításaiban. Ehhez hajtsa végre a következő lépéseket:
  1. Indítsa el az Internet Explorer programot.
  2. Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára.
  3. Az Internetbeállítások párbeszédpanelen kattintson a Speciális fülre.
  4. Keresse meg, és törölje az Egyéni http-hibaüzenetek megjelenítése jelölőnégyzet bejelölését, majd kattintson az OK gombra.

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy a cikkben tárgyalt jelenség az érintett termékek hibájára vezethető vissza.

További információ

További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 890178 - Utolsó ellenőrzés: 2006. július 4. - Verziószám: 4.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Service Pack 2
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbprb KB890178
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com