Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους "δεν υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης είναι διαθέσιμη για την ολοκλήρωση αυτής της λειτουργίας (0x8007000e)" κατά την κλήση πολλά αντικείμενα από μια διαδικασία σε έναν άλλο χρησιμοποιώντας COM +

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 890425 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν καλείτε πολλά αντικείμενα από μια διαδικασία σε έναν άλλο χρησιμοποιώντας το Microsoft COM +, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης είναι διαθέσιμη για την ολοκλήρωση αυτής της λειτουργίας (0x8007000e)
Εάν επισυνάψετε ένα πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων στη διεργασία του προγράμματος-πελάτη, ενδέχεται να δείτε 8007000E εξαιρέσεις πρώτη ευκαιρία με αναφέρεται από το πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκαλείται από τον περιορισμό στο επίπεδο διαδικασίας απομακρυσμένης κλήσης (RPC) όπου μόνο 256 μοναδικό διασυνδέσεις μπορούν να κληθούν από μια διαδικασία σε μια άλλη. Αυτό το ζήτημα προκύπτει συνήθως κατά τη χρήση του COM + ή του Microsoft Transaction Server με πολλά αντικείμενα στο πακέτο ή πρόγραμμα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για την επίλυση αυτού του ζητήματος, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
  • Διαίρεση αντικειμένων μεταξύ πολλών διεργασιών.
  • Μειώστε τον αριθμό των διασυνδέσεων που ονομάζονται ανάμεσα σε μία διεργασία και μια άλλη.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 890425 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft COM+ 1.5
  • Microsoft COM+ 1.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprogramming kbtshoot kbprb kbmt KB890425 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:890425

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com