Οι συσκευές USB παύουν να λειτουργούν στο Windows XP Media Center Edition

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 890546 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Στον υπολογιστή σας που βασίζεται στα Microsoft Windows XP Media Center Edition ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Η απομακρυσμένη συσκευή σταματήσει να λειτουργεί κατά την αλλαγή καναλιών Τηλεόρασης.
 • Διακόπτεται μια εξωτερική ενιαίου σειριακού διαύλου (USB) στον σκληρό δίσκο.
 • Άλλες USB περιφερειακές συσκευές, όπως προγράμματα ανάγνωσης καρτών, πληκτρολόγια, ή συσκευές ποντικιού σταματήσει να λειτουργεί.
Αυτές οι συσκευές συνήθως συνδέονται με έναν εσωτερικό διανομέα USB.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΌταν αυτές οι συσκευές είναι συνδεδεμένες σε ένα εσωτερικό διανομέα USB, οι συνδέσεις δεν είναι ορατές. Επομένως, ενδέχεται να μην μπορείτε να δείτε ότι οι συσκευές είναι συνδεδεμένες δίαυλο USB στον υπολογιστή.

Αιτία

Αυτά τα ζητήματα ενδέχεται να παρουσιαστεί με ορισμένες ρυθμίσεις παραμέτρων υλικού κατά την εκτέλεση συγκεκριμένων ενεργειών. Αυτές οι ενέργειες περιλαμβάνουν τα εξής:
 • Μπορείτε να αποσυνδέσετε μια συσκευή αποθήκευσης, όπως έναν εξωτερικό USB σκληρό δίσκο, πριν να διακόψετε τη συσκευή.
 • Συνεχώς ή συχνά αλλάζετε κανάλια τηλεοπτικών Προγραμμάτων χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο.
Αυτά τα ζητήματα παρουσιάζονται εξαιτίας ενός σφάλματος στο δίαυλο USB. Εάν το πρόγραμμα οδήγησης Irbus.sys δεν μπορούν να ανακτήσουν από αυτό το σφάλμα, όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν το δίαυλο USB θα πάψουν να λειτουργούν.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.Η αγγλική έκδοση αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
  Date     Time  Version      Size  File name
  --------------------------------------------------------
  08-Dec-2004 00:13 5.1.2600.2578   17,024 Hidir.sys
  08-Dec-2004 00:13 5.1.2600.2578   46,208 Irbus.sys

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
 • Αποσυνδεθείτε και κατόπιν επανασυνδέστε τη συσκευή που δεν λειτουργεί.
 • Αποσυνδεθείτε και κατόπιν συνδεθείτε ξανά στον υπολογιστή.
 • Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή.
 • Πριν να αποσυνδέσετε μια συσκευή αποθήκευσης, όπως έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, διακόψτε πρώτα τη συσκευή. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα "Ασφαλής κατάργηση συσκευών υλικού" για να ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα που πρόκειται να αποσυνδέσετε τη συσκευή. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Κάντε κλικ στην καρτέλαΑσφαλής κατάργηση υλικούεικονίδιο στην περιοχή ειδοποιήσεων. Το εικονίδιο αυτό εμφανίζεται μια ειδοποίηση φυσαλίδας με μια λίστα των συσκευών που είναι συνδεδεμένες αυτήν τη στιγμή στο σύστημα.
  2. Κάντε κλικ στη συσκευή που θέλετε να καταργήσετε. Διακόπτει τη συσκευή και, στη συνέχεια, μπορείτε να με ασφάλεια αποσυνδέστε τον.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Τεχνική υποστήριξη του Media Center

Επειδή το Microsoft Windows XP Media Center Edition περιλαμβανόταν στη συσκευή σας ή στο σύστημα σας, ο κατασκευαστής υλικού παρέχει τεχνική υποστήριξη και Βοήθεια για αυτό το λογισμικό. Ο κατασκευαστής ενδέχεται να έχει προσαρμόσει την εγκατάσταση με μοναδικά στοιχεία, όπως συγκεκριμένα προγράμματα οδήγησης συσκευών και προαιρετικές ρυθμίσεις, ώστε να μεγιστοποιήσει τις επιδόσεις του υλικού του. Εάν χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη για τα Windows XP Media Center Edition, επικοινωνήστε απευθείας με τον κατασκευαστή του υλικού, επειδή είναι ο πιο κατάλληλος να υποστηρίξει το λογισμικό που ο ίδιος εγκατέστησε στο υλικό.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την τοποθεσία πληροφοριών προϊόντος για τα Windows XP Media Center Edition, στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 890546 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2004
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbwinxpsp3fix kbwinxppresp3fix kbfix kbbug kbqfe kbhotfixserver kbmt KB890546 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:890546

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com