SharePoint Team Services -tietoturvapäivityksen 8.2.2005 kuvaus

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 890829 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Microsoft on julkaissut Windows SharePoint Team Services -tietoturvapäivityksen KB890829. Tietoturvatiedote MS05-006 sisältää kaikki oleelliset tiedot tästä Microsoftin SharePoint Team Services -tietoturvapäivityksestä. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tiedostojen tiedot ja asennusvaihtoehdot. Voit tarkastella koko tietoturvatiedotetta seuraavissa Microsoftin Web-sivustoissa:

Enemmän tietoa

FrontPage 2002 ja turkinkieliset asiakkaat

Kun käyt Office Update -Web-sivustossa, sinua saatetaan kehottaa asentamaan tämä päivitys, kun sinulla on asennettuna Microsoft FrontPage 2002, SharePoint Team Services tai Office XP. Tämä ongelma ilmenee, koska tämä tietoturvapäivitys sisältää päivityksen sekä englannin- että turkinkielisiin Microsoft FrontPage 2002- ja SharePoint Team Services -versioihin sekä jaettuun tiedostoon Office XP:ssä. Voit siirtyä Microsoft Office Update -Web-sivustoon napsauttamalla seuraavaa linkkiä:
http://office.microsoft.com/fi-fi/default.aspx
Tämä päivitys korjaa SharePoint Team Servicesissä ja FrontPage 2002:ssa ilmenevän ongelman, jossa Turkin liiran arvo näytetään vain TL-muodossa.

Huomautus FrontPage 2002 ja Office XP eivät ole haavoittuvia myöhemmin tässä artikkelissa olevassa Lisätietoja-osassa luetelluille tietoturvaongelmille. Kyseiset tietoturvaongelmat koskevat vain SharePoint Team Servicesiä.

Kun lisäät Windows SharePoint Team Servicesissä tai FrontPage 2002:ssa valuuttasarakkeen, saraketta ei voi määrittää niin, että Turkin liiran arvo näkyy sekä vanhassa TL-muodossa että uudessa YTL-muodossa.

Saat lisätietoja tästä ongelmasta ja Turkin liiroihin liittyvän ongelman korjaamisesta tämän päivityksen asentamisen avulla napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
890850 Turkin liiran arvoa ei näytetä sekä vanhassa TL- että uudessa YTL-muodossa SharePoint Team Servicesissä ja FrontPage 2002:ssa (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
Lisätietoja uusia Turkin liiroja tukevasta uudesta toiminnosta on seuraavassa Microsoftin Web-sivustossa:
http://office.microsoft.com/fi-fi/assistance/HA011597031033.aspx

SharePoint Team Services -tietoturvapäivityksen KB890829 korjaamat ongelmat

SharePoint Team Services -tietoturvapäivitys KB890829 korjaa seuraavat ongelmat, joita ei aiemmin ole kuvattu Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
 • Näyttöön tulee virhesanoma siitä, että viitattua luetteloa tai luettelon näkymää ei enää ole, kun SharePoint Team Services -Web-sivustoon muodostetaan yhteys japaninkielisessä SharePoint Team Services -versiossa.


  Järjestelmänvalvoja synkronoi Web-pääsivuston tietokannat palvelimen korjaustoimien hallintatoiminnon avulla. Kun käyttäjä, jolla ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia, muodostaa yhteyden Web-pääsivuston alisivustoon perustuvaan SharePoint Team Services -Web-sivustoon, seuraava virhesanoma tulee näyttöön:
  Tässä viitattua luetteloa tai luettelonäkymää ei enää ole.
 • Jaetut tiedostot -kansion Kaikki-ryhmälle määritettyjä käyttöoikeuksia ei poisteta, kun SharePoint Team Services -Web-sivuston anonyymi käyttö poistetaan käytöstä.


  Kun poistat SharePoint Team Services -Web-sivuston anonyymin käytön käytöstä ja tarkastelet Jaetut tiedostot -kansiolle määritettyjä käyttöoikeuksia, Kaikki-ryhmälle on edelleen määritetty Luetteloi kansion sisältö -käyttöoikeus. Kun tarkastelet Jaetut tiedostot -kansion tiedostoille määritettyjä käyttöoikeuksia, Kaikki-ryhmälle on edelleen määritetty lukuoikeudet. Tämän vuoksi käyttäjät pystyvät käyttämään Jaetut tiedostot -kirjaston asiakirjoja, vaikka heillä ei olisi oikeuksia SharePoint Team Services -Web-sivuston käyttämiseen.

  Huomautus Jaetut tiedostot -kansio sijaitsee seuraavassa kansiossa:
  Asema:\Inetpub\Wwwroot
 • Kun yrität avata Microsoft FrontPage 2002 -Web-sivustossasi Filelist.xml-tiedostoon linkitetyn Web-sivun, FrontPage 2002 saattaa lopettaa vastaamisen.


  Tämä ongelma saattaa ilmetä, kun seuraavassa Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkelissa kuvattu korjaustiedosto on asennettu:
  822821 FrontPage 2002 Service Pack 2:n jälkeisen korjaustiedostopaketin 13.6.2003 saatavuus (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
 • Kun napsautat SharePoint Team Services -Web-sivustosi hyperlinkkiä, seuraava virhesanoma saattaa tulla näyttöön:
  Tässä viitattua luetteloa tai luettelonäkymää ei enää ole.
  Tämä ongelma saattaa ilmetä, kun eri käyttäjä suorittaa Synkronoi tietokanta -komennon SharePoint Team Services -Web-sivustosi pääsivustossa. Kun käyttäjä tekee tämän toimen, Web-sivullasi olevat luettelot saattavat rikkoutua.SharePoint Team Services -tietoturvapäivitys KB890829 sisältää seuraavan päivityksen:


Owsadm.exe-komentorivityökalussa on käytettävissä uusi parametri, jonka avulla voit ottaa käyttöön integroidun Windows-todennuksen laajentaessasi näennäispalvelinta.


Tämä päivitys sisältää Owsadm.exe-komentorivityökalun uuden parametrin. Voit ottaa integroidun Windows-todennuksen käyttöön Microsoft Internet Information Servicesin version 6.0 näennäispalvelimessa uuden enablentlm-parametrin avulla. Seuraavissa esimerkeissä kerrotaan, miten uutta Owsadm.exe-komentorivityökalun enablentlm-parametria käytetään.
 • Voit ottaa integroidun Windows-todennuksen käyttöön näennäispalvelinta laajentaessasi Owsadm.exe-komentorivityökalun avulla seuraavasti:
  owsadm -o install -p 80 -u administrator -enablentlm
 • Voit ottaa integroidun Windows-todennuksen käyttöön näennäishallintapalvelinta luodessasi Owsadm.exe-komentorivityökalun avulla seuraavasti:
  owsadm -o setadminport -p 8080 -enablentlm

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 890829 - Viimeisin tarkistus: 24. maaliskuuta 2006 - Versio: 4.3
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft SharePoint Team Services
 • Microsoft Office XP Professional
 • Microsoft FrontPage 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office XP Small Business Edition
 • Microsoft Office XP Standard Edition
 • Microsoft Office XP Standard Edition for Students and Teachers
 • Microsoft Office XP Developer Edition
Hakusanat: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbupdate atdownload KB890829

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com