Beschrijving van de Beveiligingsupdate voor SharePoint Team Services: 8 februari 2005

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 890829 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Microsoft heeft de beveiligingsupdate voor Windows SharePoint Team Services (KB890829) uitgebracht. Beveiligingsbulletin MS05-006 bevat alle relevante informatie over deze beveiligingsupdate voor SharePoint Team Services van Microsoft. In het bulletin vindt u ook bestandsmanifestgegevens en implementatieopties. Als u het volledige beveiligingsbulletin wilt lezen, gaat u naar de volgende Microsoft-websites:

Meer informatie

FrontPage 2002 en de Turkse versie

Wanneer u naar de website van Office Update gaat, wordt u gevraagd deze update te installeren als u Microsoft Office FrontPage 2002, SharePoint Team Services of Office XP hebt geïnstalleerd. Dit doet zich voor omdat deze beveiligingsupdate een update bevat voor zowel de Engelstalige als de Turkstalige versie van Microsoft FrontPage 2002 en SharePoint Team Services en een gedeeld bestand in Office XP. Klik op de volgende koppeling om naar de Microsoft Office Update-website te gaan:
http://www.microsoft.com/netherlands/office/default.aspx
Met deze update wordt een probleem in SharePoint Team Services en in FrontPage 2002 opgelost, waarbij de waarde van de Turkse lira alleen in TL-notatie wordt weergegeven.

Opmerking FrontPage 2002 en Office XP zijn niet vatbaar voor de beveiligingsproblemen die verderop in deze sectie 'Meer informatie' worden vermeld. Deze beveiligingsproblemen doen zich alleen voor bij SharePoint Team Services.

Wanneer u een kolom 'Valuta' in SharePoint Team Services of in FrontPage 2002 toevoegt, is er geen optie om de kolom zodanig in te stellen dat de waarde van de Turkse lira zowel in de oude notatie TL als in de nieuwe notatie YTL wordt weergegeven.

Meer informatie over dit probleem en over het installeren van deze update ter oplossing van het probleem met de Turkse lira, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
890850 De waarde van de Turkse lira wordt niet weergegeven in de oude notatie TL en evenmin in de nieuwe notatie YTL in SharePoint Team Services en FrontPage 2002
Meer informatie over het gebruik van de nieuwe functionaliteit ter ondersteuning van de Turkse lira vindt u op de volgende Microsoft-website:
http://office.microsoft.com/en-us/assistance/HA011597031033.aspx

Problemen die met de beveiligingsupdate foor SharePoint Team Services (KB890829) worden opgelost

Met de beveiligingsupdate voor SharePoint Team Services (KB890829) worden de volgende problemen opgelost die nog niet eerder in de Microsoft Knowledge Base zijn gedocumenteerd:
 • De foutmelding 'The list or view of a list that is referenced here no longer exists' wordt weergegeven wanneer u verbinding maakt met een SharePoint Team Services-website in de Japanse versie van SharePoint Team Services.


  Een beheerder gebruikt de functie Serverstatus om de databases van de hoofdwebsite te synchroniseren. Wanneer een gebruiker zonder beheerdersmachtigingen verbinding maakt met een SharePoint Team Services-website die is gebaseerd op een subweb van de hoofdwebsite, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
  The list or view of a list that is referenced here no longer exists.
 • De machtigingen die aan de groep 'Iedereen' zijn toegewezen in de map Gedeelde documenten worden niet verwijderd wanneer u de anonieme toegang voor uw SharePoint Team Services-website uitschakelt.


  U schakelt anonieme toegang voor uw SharePoint Team Services-website uit. Wanneer u de machtigingen bekijkt die zijn ingesteld voor de map Gedeelde documenten, is aan de groep Iedereen nog steeds de machtiging Mapinhoud weergeven ingesteld. Wanneer u de machtigingen bekijkt die zijn ingesteld voor de bestanden in de map Gedeelde documenten, is aan de groep Iedereen nog steeds leesmachtiging ingesteld. Gebruikers kunnen dus toegang krijgen tot documenten in de map Gedeelde documenten, ook als zij geen toegangsrecht hebben op de SharePoint Team Services-website.

  Opmerking De map Gedeelde documenten bevindt zich op de volgende locatie:
  Station:\Inetpub\Wwwroot
 • Als u een webpagina wilt openen die is gekoppeld aan 'Filelist.xml' op uw Microsoft FrontPage 2002-website, reageert FrontPage 2002 niet meer.


  Dit probleem kan optreden nadat u de hotfix hebt geïnstalleerd die is beschreven in het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  822821 Beschikbaarheid van het pakket met hotfixes die zijn verschenen na Service Pack 2 voor FrontPage 2002: 13 juni 2003
 • Wanneer u op een hyperlink op uw SharePoint Team Services-website klikt, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
  The list or view of a list that is referenced here no longer exists.
  Dit probleem doet zich voor als een andere gebruiker de opdracht Database synchroniseren uitvoert op de hoofdwebpagina van uw SharePoint Team Services-website. Wanneer de gebruiker deze functie uitvoert, worden de lijsten op uw webpagina gebroken.De beveiligingsupdate voor SharePoint Team Services (KB890829) bevat de volgende update:


Er is een nieuwe parameter voor het hulpprogramma voor de opdrachtregel Owsadm.exe waarmee u Geïntegreerde Windows-verificatie kunt inschakelen als u een virtuele server uitbreidt.


Deze update bevat een nieuwe parameter voor het hulpprogramma voor de opdrachtregel Owsadm.exe. U kunt de nieuwe parameter enablentlm gebruiken om Geïntegreerde Windows-verificatie op de virtuele server in te schakelen in Microsoft Internet Information Services versie 6.0. Hieronder ziet u voorbeelden van het gebruik van de nieuwe parameter enablentlm met het hulpprogramma voor de opdrachtregel Owsadm.exe.
 • Ga als volgt te werk om met het hulpprogramma voor de opdrachtregel Owsadm.exe Geïntegreerde Windows-verificatie in te schakelen wanneer u een virtuele server uitbreidt:
  owsadm -o install -p 80 -u administrator -enablentlm
 • Ga als volgt te werk om met het hulpprogramma voor de opdrachtregel Owsadm.exe Geïntegreerde Windows-verificatie in te schakelen wanneer u een virtuele beheerserver maakt:
  owsadm -o setadminport -p 8080 -enablentlm

Eigenschappen

Artikel ID: 890829 - Laatste beoordeling: donderdag 8 december 2005 - Wijziging: 4.2
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft SharePoint Team Services
 • Microsoft Office XP Professional
 • Microsoft FrontPage 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office XP Small Business Edition
 • Microsoft Office XP Standard Edition
 • Microsoft Office XP Standard Edition for Students and Teachers
 • Microsoft Office XP Developer Edition
Trefwoorden: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbupdate atdownload KB890829

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com