Beskrivelse av sikkerhetsoppdateringen for SharePoint Team Services: 08.02.05

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 890829 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Microsoft has gitt ut en sikkerhetsoppdatering for Windows SharePoint Team Services (KB890829). Sikkerhetsbulletin MS05-006 inneholder all relevant informasjon om denne sikkerhetsoppdateringen for SharePoint Team Services fra Microsoft. Dette omfatter informasjon om filmanifest og distribusjonsalternativer. Hvis du vil vise hele sikkerhetsbulletinen, går du til følgende Microsoft-webområder:

Mer informasjon

FrontPage 2002 og tyrkiskspråklige kunder

Når du besøker Office Update-webområdet, kan det være du blir bedt om å installere denne oppdateringen når du har Microsoft Office FrontPage 2002, SharePoint Team Services eller Office XP installert. Dette skjer fordi sikkerhetsoppdateringen inneholder en oppdatering av både de engelske og tyrkiske språkversjonene av Microsoft FrontPage 2002 og SharePoint Team Services, samt en delt fil i Office XP. Klikk følgende kobling for å gå til Microsoft Office Update-webområdet:
http://office.microsoft.com/nb-no/default.aspx
Denne oppdateringen løser et problem som oppstår i SharePoint Team Services og FrontPage 2002, hvor verdien for tyrkiske lira bare vises i TL-format.

Obs!  FrontPage 2002 og Office XP er ikke sårbare for sikkerhetsproblemene som er oppført i avsnittet "Mer informasjon". Disse sikkerhetsproblemene gjelder bare SharePoint Team Services.

Når du legger til en Valuta-kolonne i SharePoint Team Services eller FrontPage 2002, kan du ikke konfigurere kolonnen slik at verdien av tyriske lira vises både i det gamle TL-formatet og i det nye YTL-formatet.

Hvis du vil ha mer informasjon om dette problemet og hvordan du installerer denne oppdateringen slik at den løser problemet med tyrkiske lira, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
890850 Verdien av tyrkiske lira vises ikke i både det gamle TL-formatet og det nye YTL-formatet i SharePoint Team Services og FrontPage 2002 (denne artikkelen kan være på engelsk)
Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker den nye funksjonaliteten som støtter den nye tyrkiske lira, går du til følgende Microsoft-webområde (dette området kan være på engelsk):
http://office.microsoft.com/nb-no/assistance/HA011597031033.aspx

Problemer som sikkerhetsoppdateringen for SharePoint Team Services (KB890829) løser

Sikkerhetsoppdateringen for SharePoint Team Services (KB890829) løser følgende problemer som ikke tidligere er dokumentert i Microsoft Knowledge Base:
 • Du får feilmeldingen "Listen eller listevisningen det refereres til, finnes ikke lenger" når du kobler til et SharePoint Team Services-webområde i den japanske versjonen av SharePoint Team Services.


  En systemansvarlig bruker funksjonen Servertilstand til å synkronisere databasene for rotwebområdet. Når en bruker uten administratorrettigheter kobler til et SharePoint Team Services-webområde som er basert på et sekundært webområde på rotwebområdet, får brukeren følgende feilmelding:
  Listen eller listevisningen det refereres til, finnes ikke lenger.
 • Tillatelsene som er tilordnet Alle-gruppen i mappen Delte dokumenter fjernes ikke når du deaktiverer anonym tilgang til SharePoint Team Services-webområdet.


  Du deaktiverer anonym tilgang til SharePoint Team Services-webområdet. Når du viser tillatelsene som er angitt for mappen Delte dokumenter, er tillatelsen Vise mappeinnhold fremdeles tilordnet Alle-gruppen. Når du viser tillatelsene som er angitt for filene i mappen Delte dokumenter, er lesetillatelser fremdeles tilordnet Alle-gruppen. Derfor får brukere tilgang til dokumenter i biblioteket Delte dokumenter, selv om de ikke har tilgang til SharePoint Team Services-webområdet.

  Obs!  Mappen Delte dokumenter finnes på følgende plassering:
  Stasjon:\Inetpub\Wwwroot
 • Når du prøver å åpne en webside som er koblet til Filelist.xml på et Microsoft FrontPage 2002-webområde, slutter FrontPage 2002 å reagere.


  Denne virkemåten kan oppstå etter at du installerer hurtigreparasjonen som beskrives i følgende Microsoft Knowledge Base-artikkel:
  822821 Hurtigreparasjonspakke utgitt etter Service Pack 2 for FrontPage 2002: 13.06.03 (Denne artikkelen kan være på engelsk.)
 • Når du klikker en hyperkobling på SharePoint Team Services-webområdet, får du kanskje følgende feilmelding:
  Listen eller listevisningen det refereres til, finnes ikke lenger.
  Dette problemet kan oppstå når en annen bruker utfører kommandoen Synkroniser databasen på rotweben for SharePoint Team Services-webområdet. Når brukeren utfører denne funksjonen, kan listene som finnes på websiden, bli ødelagt.Sikkerhetsoppdateringen for SharePoint Team Services (KB890829) inneholder følgende oppdatering:


Det finnes en ny parameter for kommandolinjeverktøyet Owsadm.exe som du kan bruke til å aktivere integrert Windows-godkjenning når du utvider en virtuell server.


En ny parameter for kommandolinjeverktøyet Owsadm.exe er inkludert i denne oppdateringen. Du kan bruke den nye parameteren enablentlm til å aktivere integrert Windows-godkjenning på den virtuelle serveren i Microsoft Internet Information Services versjon 6.0. Følgende er eksempler på hvordan man kan bruke den nye parameteren enablentlm med kommandolinjeverktøyet Owsadm.exe.
 • Slik bruker du kommandolinjeverktøyet Owsadm.exe til å aktivere integrert Windows-godkjenning når du utvider en virtuell server:
  owsadm -o install -p 80 -u administrator -enablentlm
 • Slik bruker du kommandolinjeverktøyet Owsadm.exe til å aktivere integrert Windows-godkjenning når du oppretter en virtuell administrasjonsserver:
  owsadm -o setadminport -p 8080 -enablentlm

Egenskaper

Artikkel-ID: 890829 - Forrige gjennomgang: 22. mars 2006 - Gjennomgang: 4.3
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft SharePoint Team Services
 • Microsoft Office XP Professional
 • Microsoft FrontPage 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office XP Small Business Edition
 • Microsoft Office XP Standard Edition
 • Microsoft Office XP Standard Edition for studenter og lærere
 • Microsoft Office XP Developer Edition
Nøkkelord: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbupdate atdownload KB890829

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com