Το Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού των Microsoft Windows βοηθά στην κατάργηση συγκεκριμένου και διαδεδομένου κακόβουλου λογισμικού από υπολογιστές που εκτελούν υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 890830 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Το Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού των Microsoft Windows βοηθά στην κατάργηση κακόβουλου λογισμικού από τους υπολογιστές σας με Windows 8, Windows Server 2012, Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003, Windows Server 2008 ή Windows XP.

Η Microsoft δημοσιεύει μια νέα έκδοση του Εργαλείου αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft κάθε μήνα. Μετά τη λήψη του, το εργαλείο εκτελείται μία φορά, για να ελέγξει αν ο υπολογιστής σας έχει προσβληθεί από συγκεκριμένο, διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό (συμπεριλαμβανομένων των Blaster, Sasser και Mydoom) και βοηθά στην αφαίρεση οποιασδήποτε προσβολής που θα εντοπίσει.

Αυτό το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές που έχει το εργαλείο σε σύγκριση με ένα προϊόν αντιμετώπισης ιών, οδηγίες για τη λήψη και την εγκατάσταση του εργαλείου, καθώς και μια περιγραφή της λειτουργίας του εργαλείου σε περίπτωση που εντοπίσει κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας. Η ενότητα για προχωρημένους χρήστες περιλαμβάνει πληροφορίες για διαχειριστές τεχνολογιών πληροφορικής και πρόσθετες πληροφορίες για τη διαχείριση και την εκτέλεση του Εργαλείου αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Σε συμμόρφωση με την πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft, το Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού των Windows (MSRT) δε θα προσφέρεται ούτε θα υποστηρίζεται πλέον σε συστήματα που βασίζονται στα Windows 2000 μετά τις 13 Ιουλίου 2010. Η ημερομηνία αυτή συμπίπτει με το τέλος της περιόδου εκτεταμένης υποστήριξης για τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης, μεταβείτε στην τοποθεσία web Κύκλος ζωής υποστήριξης της Microsoft.

Περισσότερες πληροφορίες

Πώς το Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft διαφέρει από ένα προϊόν προστασίας από ιούς

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Το Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft δεν αντικαθιστά τα προϊόντα προστασίας από ιούς. Πρόκειται αυστηρά για ένα εργαλείο το οποίο χρησιμοποιείται για την αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού μετά την προσβολή. Επομένως, συνιστάται ένθερμα να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα ενημερωμένο προϊόν προστασίας από ιούς.

Το Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft διαφέρει από κάποιο προϊόν προστασία από ιούς σε τρία βασικά σημεία:
 • Το εργαλείο αφαιρεί το κακόβουλο λογισμικό από έναν υπολογιστή που έχει προσβληθεί ήδη. Τα προϊόντα προστασίας από ιούς αποκλείουν την εκτέλεση του κακόβουλου λογισμικού σε έναν υπολογιστή. Είναι σαφώς προτιμότερός ο αποκλεισμός του κακόβουλου λογισμικού πριν από την εκτέλεσή του στον υπολογιστή, παρά η αφαίρεσή του μετά από την προσβολή.
 • Το εργαλείο αφαιρεί μόνο συγκεκριμένο, διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό. Το συγκεκριμένο, διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό είναι ένα μικρό υποσύνολο όλων των προγραμμάτων κακόβουλου λογισμικού που υπάρχουν σήμερα.
 • Το εργαλείο εστιάζει στον εντοπισμό και την κατάργηση του ενεργού κακόβουλου λογισμικού. Το ενεργό κακόβουλο λογισμικό είναι κακόβουλο λογισμικό που εκτελείται τη δεδομένη στιγμή στον υπολογιστή. Το εργαλείο δεν μπορεί να καταργήσει το κακόβουλο λογισμικό το οποίο δεν εκτελείται. Ωστόσο, αυτή η εργασία μπορεί να εκτελεστεί από ένα προϊόν προστασίας από ιούς.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, μεταβείτε στην τοποθεσία web του κέντρου Κέντρο ασφάλειας και προστασίας της Microsoft.


Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Το Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft εστιάζει μόνο στον εντοπισμό και την αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού όπως είναι οι ιοί, οι ιοί τύπου worm και οι δούρειοι ίπποι. Δεν αφαιρεί λογισμικό spyware. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Security Essentials για να εντοπίσετε και να καταργήσετε λογισμικό spyware. Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσετε ή να καταργήσετε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς κατά την εγκατάσταση του Εργαλείου αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft. Σε περίπτωση που ο υπολογιστής έχει προσβληθεί από διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό, το πρόγραμμα αντιμετώπισης ιών ενδέχεται να εντοπίσει αυτό το κακόβουλο λογισμικό και να μην επιτρέψει στο εργαλείο αφαίρεσης να το αφαιρέσει κατά την εκτέλεσή του. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εντοπισμού ιών που διαθέτετε, για να καταργήσετε το κακόβουλο λογισμικό.

Το Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft (Microsoft Malicious Software Removal Tool) δεν περιλαμβάνει ιούς ή ιούς τύπου worm, επομένως το εργαλείο αφαίρεσης δεν θα πρέπει κανονικά να ενεργοποιήσει το πρόγραμμα αντιμετώπισης ιών που διαθέτετε. Ωστόσο, εάν ο υπολογιστής σας προσβλήθηκε από κακόβουλο λογισμικό πριν από την εγκατάσταση ενός ενημερωμένου προγράμματος προστασίας από ιούς, το πρόγραμμα προστασίας από ιούς ίσως να μην εντοπίσει αυτό το κακόβουλο λογισμικό έως ότου το εργαλείο προσπαθήσει να το αφαιρέσει.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Τρόπος λήψης και εκτέλεσης του Εργαλείου αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Εάν στον υπολογιστή σας εκτελούνται Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003 ή Windows XP, μπορείτε να κάνετε λήψη και εκτέλεση του Εργαλείου αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Δεν μπορείτε να κάνετε λήψη και να εκτελέσετε το εργαλείο, εάν χρησιμοποιείτε Microsoft Windows 98, Windows Millennium Edition ή Microsoft Windows NT 4.0.

Ο ευκολότερος τρόπος για τη λήψη και την εκτέλεση του εργαλείου είναι η ενεργοποίηση των Αυτόματων ενημερώσεων. Η ενεργοποίηση των Αυτόματων ενημερώσεων εξασφαλίζει πως θα λαμβάνετε το εργαλείο αυτόματα κάθε μήνα. Εάν έχετε ενεργοποιημένες τις Αυτόματες ενημερώσεις, λαμβάνετε ήδη νέες εκδόσεις αυτού του εργαλείου κάθε μήνα. Το εργαλείο εκτελείται σε κατάσταση λειτουργίας χωρίς μηνύματα αν δεν εντοπιστεί προσβολή. Εάν δεν ειδοποιηθείτε για κάποια προσβολή από ιό, δεν υπάρχει κακόβουλο λογισμικό που να απαιτεί την προσοχή σας.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Εάν στον υπολογιστή σας εκτελούνται Windows XP Service Pack 2 (SP2), οι Αυτόματες ενημερώσεις είναι ενεργοποιημένες από προεπιλογή.

Δεν είστε σίγουροι για το αν έχετε ενεργοποιήσει τις Αυτόματες ενημερώσεις (Automatic Updates); Για να βεβαιωθείτε ότι οι Αυτόματες ενημερώσεις (Automatic Updates) έχουν ενεργοποιηθεί, ακολουθήστε τα εξής βήματα: Ενεργοποίηση των αυτόματων ενημερώσεων των Windows (Windows Automatic Update). Για να ενεργοποιήσουμε τις Αυτόματες ενημερώσεις για λογαριασμό σας, μεταβείτε στην ενότητα "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να ενεργοποιήσετε οι ίδιοι τις Αυτόματες ενημερώσεις, μεταβείτε στην ενότητα "Επίλυση από το χρήστη".

Αυτόματη επίλυση

Για την αυτόματη επίλυση του προβλήματος, κάντε κλικ στη σύνδεση Επίλυση του προβλήματος. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run) στο παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου (File Download) και ακολουθήστε τα βήματα σε αυτόν τον οδηγό.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Ενεργοποίηση Αυτόματων ενημερώσεωνΑπενεργοποίηση Αυτόματων ενημερώσεων
Επίλυση του προβλήματος
Microsoft Fix it 50362
Επίλυση του προβλήματος
Microsoft Fix it 50363


Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Ο οδηγός αυτός ενδέχεται να είναι διαθέσιμος μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Αν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αυτόματες επιδιορθώσεις σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και να τις εκτελέσετε αργότερα στον υπολογιστή που θέλετε.

Επίλυση από το χρήστη

Για να ενεργοποιήσετε οι ίδιοι τις Αυτόματες ενημερώσεις, ακολουθήστε τα βήματα στον ακόλουθο πίνακα για το λειτουργικό σύστημα που εκτελείται στον υπολογιστή σας:
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Αν ο υπολογιστής σας λειτουργεί μεΑκολουθήστε τα εξής βήματα:
Windows 7
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Start)
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Κουμπί
Έναρξης
  , τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην επιλογή Όλα τα προγράμματα (All Programs) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Windows Update.
 2. Στο αριστερό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στο στοιχείο Αλλαγή ρυθμίσεων (Change settings).
 3. Κάντε κλικ για να επιλέξετε τη δυνατότητα Αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων (συνιστάται) (Install updates automatically (recommended)).
 4. Στην περιοχή Προτεινόμενες ενημερώσεις (Recommended updates), κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Να λαμβάνω τις προτεινόμενες ενημερώσεις με τον ίδιο τρόπο που λαμβάνω τις σημαντικές ενημερώσεις (Give me recommended updates the same way I receive important updates) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK. Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή δώστε επιβεβαίωση. Μεταβείτε στο βήμα 3.
Windows Vista
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Start)
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Κουμπί
Έναρξης
  , τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην επιλογή Όλα τα προγράμματα (All Programs) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Windows Update.
 2. Στο αριστερό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στο στοιχείο Αλλαγή ρυθμίσεων (Change settings).
 3. Κάντε κλικ για να επιλέξετε Αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων (συνιστάται) (Install updates automatically (recommended)).
 4. Στην περιοχή Προτεινόμενες ενημερώσεις (Recommended updates), κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Να συμπεριλαμβάνονται οι προτεινόμενες ενημερώσεις στη λήψη, εγκατάσταση ή ειδοποίηση σχετικά με τις ενημερώσεις (Include recommended updates when downloading, installing, or notifying me about updates) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK. Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή δώστε επιβεβαίωση. Μεταβείτε στο βήμα 3.
Windows XP ή Windows Server 2003
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη" (Start), κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας ελέγχου (Control Panel) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επιδόσεις και συντήρηση (Performance and Maintenance).
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύστημα (System). Εμφανίζεται το πλαίσιο Ιδιότητες συστήματος (System Properties).
 3. Στην καρτέλα Αυτόματες ενημερώσεις (Automatic Updates), κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Αυτόματα (συνιστάται) (Automatic (recommended)) και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Βίντεο: Τρόπος ενεργοποίησης των Αυτόματων ενημερώσεων στα Windows 7


Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets video1
uuid=beba3f86-dff1-4b23-baaa-d94f400b2d1f
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets video2


Λήψη του Εργαλείου αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού (Malicious Software Removal Tool). Πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους Άδειας Χρήσης Λογισμικού της Microsoft. Οι όροι άδειας χρήσης εμφανίζονται μόνο την πρώτη φορά που κάνετε πρόσβαση στις Αυτόματες ενημερώσεις.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Όταν αποδεχθείτε τους όρους της εφάπαξ άδειας χρήσης, μπορείτε να λαμβάνετε μελλοντικές εκδόσεις του Εργαλείου αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στον υπολογιστή ως διαχειριστής.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Όταν το Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού εντοπίζει κακόβουλο λογισμικό

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Το Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού εκτελείται συνήθως σε κατάσταση λειτουργίας χωρίς μηνύματα προς το χρήστη. Αν το εργαλείο εντοπίσει κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας, την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στον υπολογιστή ως διαχειριστής, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο πλαίσιο στην περιοχή ειδοποιήσεων, το οποίο θα σας ενημερώνει για τα αποτελέσματα του εντοπισμού.

Εκτέλεση πλήρους σάρωσης

Αν το εργαλείο εντοπίσει λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας, ενδεχομένως να σας ζητηθεί η εκτέλεση πλήρους σάρωσης. Συνιστάται η εκτέλεση αυτής της σάρωσης. Μια πλήρης σάρωση εκτελεί μια γρήγορη σάρωση και, στη συνέχεια, μια πλήρη σάρωση του υπολογιστή, ανεξάρτητα αν έχει εντοπιστεί επιβλαβές λογισμικό στη διάρκεια της γρήγορης σάρωσης. Αυτή η σάρωση ενδέχεται να διαρκέσει αρκετές ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί, επειδή θα σαρώσει όλες τις σταθερές και αφαιρούμενες μονάδες δίσκου. Ωστόσο, δεν εκτελείται σάρωση σε αντιστοιχισμένες μονάδες δίσκων δικτύου.

Κατάργηση κακόβουλων αρχείων

Αν τα αρχεία στον υπολογιστή σας έχουν τροποποιηθεί (μολυνθεί) από κακόβουλο λογισμικό, το εργαλείο σάς ζητά να αφαιρέσετε το κακόβουλο λογισμικό από αυτά τα αρχεία. Εάν το κακόβουλο λογισμικό τροποποίησε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, η αρχική σελίδα ενδέχεται να αλλάξει αυτόματα σε μια σελίδα που σας παρέχει οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς αυτών των ρυθμίσεων.

Μπορείτε να καθαρίσετε συγκεκριμένα αρχεία ή όλα τα μολυσμένα αρχεία που έχει εντοπίσει το εργαλείο. Να έχετε υπόψη σας ότι είναι πιθανή η απώλεια ορισμένων δεδομένων κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Επίσης, να έχετε υπόψη σας ότι το εργαλείο ενδέχεται να μην μπορέσει να επαναφέρει ορισμένα αρχεία στην αρχική κατάσταση πριν από την προσβολή.

Το εργαλείο αφαίρεσης μπορεί να ζητήσει την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας για να ολοκληρώσετε την κατάργηση του κακόβουλου λογισμικού ή να σας ζητήσει να εκτελέσετε μη αυτόματα βήματα για την ολοκλήρωση της αφαίρεσης του κακόβουλου λογισμικού. Για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ενημερωμένο προϊόν προστασίας από ιούς.

Αναφορά πληροφοριών προσβολής από κακόβουλο λογισμικό στη Microsoft

Το Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού θα στείλει κάποιες βασικές πληροφορίες στη Microsoft σε περίπτωση που εντοπίσει κακόβουλο λογισμικό ή συναντήσει κάποιο σφάλμα. Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της διάδοσης του ιού. Με αυτήν την αναφορά δεν αποστέλλονται προσωπικές πληροφορίες αναγνώρισης ταυτότητας που αφορούν εσάς ή τον υπολογιστή σας.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Τρόπος κατάργησης του Εργαλείου αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Το Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού δεν χρησιμοποιεί πρόγραμμα εγκατάστασης. Συνήθως, όταν εκτελείτε το Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού (Malicious Software Removal Tool) των Windows, δημιουργεί έναν προσωρινό κατάλογο με τυχαία ονομασία στη μονάδα δίσκου ρίζας του υπολογιστή. Αυτός ο κατάλογος θα περιέχει πολλά αρχεία και περιλαμβάνει το αρχείο Mrtstub.exe. Τις περισσότερες φορές, αυτός ο φάκελος διαγράφεται αυτόματα μετά την εκτέλεση του εργαλείου ή μετά την επόμενη φορά που θα κάνετε εκκίνηση του υπολογιστή σας. Ωστόσο, αυτός ο φάκελος ενδέχεται να μην διαγράφεται πάντα αυτόματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να διαγράψετε αυτόν το φάκελο με μη αυτόματο τρόπο και αυτή η ενέργεια δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στον υπολογιστή.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Τρόπος λήψης υποστήριξης

Προστατεύστε τον υπολογιστή σας με Windows από ιούς και λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας: Αντιμετώπιση ιών και Κέντρο ασφάλειας
Λύσεις ασφάλειας για επαγγελματίες τεχνολογιών πληροφορικής: Αντιμετώπιση προβλημάτων ασφάλειας TechNet και υποστήριξη
Βοήθεια για την εγκατάσταση ενημερώσεων: Υποστήριξη για το Microsoft Update
Τοπική υποστήριξη σύμφωνα με τη χώρα σας: Διεθνής υποστήριξη.

Περισσότερες πληροφορίες για προχωρημένους χρήστες

Click here to show/hide solution

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 890830 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014 - Αναθεώρηση: 140.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise N
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Home Premium N
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Professional N
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Starter N
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Ultimate N
 • Windows 8
 • Windows 8 Enterprise
 • Windows 8 Pro
 • Windows Server 2012 Datacenter
 • Windows Server 2012 Essentials
 • Windows Server 2012 Foundation
 • Windows Server 2012 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmsnpartnerportal kbhowto kbacwsurvey kbsecurity kbinfo kbfixme kbmsifixme kbvideocontent KB890830

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com