Το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού των Microsoft Windows βοηθά στην κατάργηση συγκεκριμένο, διαδεδομένο κακόβουλου λογισμικό από υπολογιστές που εκτελούν υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 890830 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού των Microsoft Windows βοηθά στην αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού από υπολογιστές που εκτελούν Windows 8, 2012 διακομιστή των Windows, τα Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003, Windows Server 2008 ή τα Windows XP.

Η Microsoft δημοσιεύει μια νέα έκδοση του εργαλείου αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού Microsoft κάθε μήνα. Αφού κάνετε λήψη του εργαλείου, το εργαλείο αυτό εκτελείται μία φορά για να ελέγξει αν ο υπολογιστή σας προσβληθεί από συγκεκριμένο, διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό (συμπεριλαμβανομένων των Blaster, Sasser και Mydoom) και βοηθά στην αφαίρεση οποιασδήποτε προσβολής που εντοπίζει.

Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με το πώς το εργαλείο σε σύγκριση με ένα προϊόν εντοπισμού ιών, πώς μπορείτε να κάνετε λήψη και να εκτελέσετε το εργαλείο και τι συμβαίνει όταν το εργαλείο εντοπίσει κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας. Η ενότητα για προχωρημένους χρήστες περιλαμβάνει πληροφορίες για διαχειριστές ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΏΝ πληροφορικής και πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση και την εκτέλεση του εργαλείου αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Σύμφωνα με την πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft, το κακόβουλο λογισμικό αφαίρεσης εργαλείο Windows (MSRT) θα προσφέρεται ή υποστηρίζεται πλέον σε συστήματα που βασίζονται σε Windows 2000 μετά τις 13 Ιουλίου 2010. Η ημερομηνία αυτή συμπίπτει με το τέλος της φάσης εκτεταμένης υποστήριξης για τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης, μεταβείτε στην το Κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft τοποθεσία Web.

Περισσότερες πληροφορίες

Πώς το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft διαφέρει από ένα προϊόν εντοπισμού ιών

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft δεν αντικαθιστά ένα προϊόν εντοπισμού ιών. Είναι αυστηρά ένα εργαλείο κατάργησης μετά την προσβολή. Συνεπώς, συνιστούμε ιδιαίτερα να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα ενημερωμένο προϊόν εντοπισμού ιών.

Το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft που διαφέρει από anantivirus προϊόν με τρεις τρόπους κλειδιού:
 • Το εργαλείο αφαιρεί το κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή που έχει προσβληθεί από τον analready. Προϊόντα αντιμετώπισης ιών εμποδίζουν fromrunning κακόβουλου λογισμικού σε έναν υπολογιστή. Είναι σαφώς προτιμότερη για να αποκλείσετε malicioussoftware από την εκτέλεση σε έναν υπολογιστή από την αφαίρεσή του afterinfection.
 • Το εργαλείο αφαιρεί μόνο συγκεκριμένο διαδεδομένο malicioussoftware. Συγκεκριμένο, διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό είναι ένα μικρό υποσύνολο όλου του λογισμικού themalicious που υπάρχει σήμερα.
 • Το εργαλείο εστιάζει στον εντοπισμό και την κατάργηση του λογισμικού activemalicious. Το ενεργό κακόβουλο λογισμικό είναι κακόβουλο λογισμικό που iscurrently που εκτελούνται στον υπολογιστή. Το εργαλείο δεν μπορεί να καταργήσει κακόβουλο softwarethat δεν εκτελείται. Ωστόσο, ένα προϊόν εντοπισμού ιών μπορεί να εκτελέσει thistask.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία του υπολογιστή σας, μεταβείτε το Ασφάλεια Microsoft & Κέντρο ασφαλείας τοποθεσία Web.


Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft που εστιάζει στον εντοπισμό και την κατάργηση του κακόβουλου λογισμικού, όπως οι ιοί, οι ιοί τύπου worm και δούρειους ίππους μόνο. Δεν καταργεί λογισμικό υποκλοπής spyware. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Θεμελιώδη ζητήματα ασφαλείας της Microsoft για τον εντοπισμό και την κατάργηση του λογισμικού κατασκοπίας. Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσετε ή να καταργήσετε το πρόγραμμα εντοπισμού ιών, όταν εγκαθιστάτε το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft. Ωστόσο, εάν διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό έχει προσβάλει τον υπολογιστή σας, το πρόγραμμα εντοπισμού ιών ενδέχεται να εντοπίσει αυτό το κακόβουλο λογισμικό και μπορεί να εμποδίσει την κατάργησή του, όταν εκτελείται το εργαλείο κατάργησης του εργαλείου κατάργησης. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εντοπισμού ιών για να καταργήσετε το κακόβουλο λογισμικό.

Επειδή το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft δεν περιέχει ιό ή ιό τύπου worm, το εργαλείο αφαίρεσης δεν ενεργοποιεί το πρόγραμμα εντοπισμού ιών. Ωστόσο, εάν κακόβουλο λογισμικό έχει προσβάλει τον υπολογιστή πριν από την εγκατάσταση ενός ενημερωμένου προγράμματος αντιμετώπισης ιών, το πρόγραμμα προστασίας από ιούς δεν μπορεί να εντοπίσει αυτό το κακόβουλο λογισμικό μέχρι το εργαλείο θα αποπειραθεί να το αφαιρέσει.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Πώς να κάνετε λήψη και να εκτελέσετε το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Μπορείτε να κάνετε λήψη και να εκτελέσετε το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft, εάν ο υπολογιστής σας εκτελεί Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003 ή Windows XP.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Δεν μπορείτε να κάνετε λήψη και να εκτελέσετε το εργαλείο, εάν εκτελείτε MicrosoftWindows 98, τα Windows Millennium Edition ή Microsoft Windows NT4.0.

Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε λήψη και εκτέλεση του εργαλείου είναι η ενεργοποίηση onAutomatic ενημερωμένες εκδόσεις. Ενεργοποίηση των αυτόματων ενημερώσεων εξασφαλίζει πως θα λαμβάνετε thetool αυτόματα κάθε μήνα. Εάν έχετε ενεργοποιημένες τις Αυτόματες ενημερώσεις, youhave ήδη λαμβάνετε ήδη νέες εκδόσεις αυτού του εργαλείου κάθε μήνα. Το εργαλείο εκτελείται λειτουργία inquiet, εκτός εάν εντοπιστεί προσβολή. Εάν δεν έχει γίνει γνωστοποίηση που του aninfection, δεν υπάρχει κακόβουλο λογισμικό έχει διαπιστωθεί που απαιτούν την προσοχή σας.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Εάν ο υπολογιστής σας εκτελεί Windows XP Service Pack 2 (SP2), αυτόματες ενημερώσεις είναι ενεργοποιημένες από προεπιλογή.

Είστε σίγουροι για το αν οι Αυτόματες ενημερώσεις είναι ενεργοποιημένες; Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να προσδιορίσετε εάν οι Αυτόματες ενημερώσεις είναι ενεργοποιημένη: Ενεργοποίηση αυτόματων ενημερώσεων των Windows. Για να ενεργοποιήσουμε τις Αυτόματες ενημερώσεις για εσάς, μεταβείτε στην το "Αυτόματη επίλυση"ενότητα. Εάν θα προτιμούσατε ενεργοποιείτε Αυτόματες ενημερώσεις μόνοι σας, μεταβείτε το "Επίλυση από το χρήστη"ενότητα.

Αυτόματη επίλυση

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στη σύνδεση Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος . Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση στο παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου , και ακολουθήστε τα βήματα σε αυτόν τον οδηγό.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Ενεργοποίηση αυτόματων ενημερώσεωνΑπενεργοποίηση αυτόματων ενημερώσεων
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Microsoft Fix it 50362
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Microsoft Fix it 50363


Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Εάν δεν είστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αυτόματες επιδιορθώσεις σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και, στη συνέχεια, μπορείτε να το εκτελέσετε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Επίλυση από το χρήστη

Για να ενεργοποιήσετε τις Αυτόματες ενημερώσεις μόνοι σας, ακολουθήστε τα βήματα στον παρακάτω πίνακα για το λειτουργικό σύστημα που εκτελεί ο υπολογιστής σας:
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Εάν ο υπολογιστής σας εκτελείΑκολουθήστε τα εξής βήματα:
Τα Windows 7
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Startbutton
  , επιλέξτε Όλα τα προγράμματακαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογήWindows Update.
 2. Στο αριστερό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στο κουμπί " Changesettings".
 3. Κάντε κλικ για να επιλέξετε την εγκατάσταση updatesautomatically (προτείνεται).
 4. Στην περιοχή προτεινόμενες ενημερώσεις, clickto, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου να λαμβάνω τις προτεινόμενες ενημερώσεις με τον ίδιο τρόπο που λαμβάνω τις σημαντικές ενημερώσεις και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOK. Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή forconfirmation, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή δώστε επιβεβαίωση. Μεταβείτε στο βήμα 3.
Τα Windows Vista
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Startbutton
  , επιλέξτε Όλα τα προγράμματακαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογήWindows Update.
 2. Στο αριστερό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στο κουμπί " Changesettings".
 3. Κάντε κλικ για να επιλέξετε την εγκατάσταση updatesautomatically (προτείνεται).
 4. Στην περιοχή προτεινόμενες ενημερώσεις, clickto επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου να συμπεριλαμβάνονται οι προτεινόμενες ενημερώσεις στη λήψη, εγκατάσταση ή ειδοποίηση σχετικά με τις ενημερώσεις και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOK. Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή forconfirmation, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή δώστε επιβεβαίωση. Μεταβείτε στο βήμα 3.
Τα Windows XP ή Windows Server 2003
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογήΠίνακας ελέγχουκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί andMaintenance επιδόσεις.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή " σύστημα". Εμφανίζεται το πλαίσιο SystemProperties .
 3. Στην καρτέλα " Αυτόματες ενημερώσεις ", κάντε κλικ για να επιλέξετε το isselected πλαίσιο ελέγχου αυτόματα (συνιστάται) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Βίντεο: Τρόπος για να ενεργοποιήσετε τις Αυτόματες ενημερώσεις στα Windows 7


Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets video1
UUID =beba3f86-dff1-4b23-baaa-d94f400b2d1f
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets video2


Κάντε λήψη του εργαλείου αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού. Θα mustaccept τους όρους άδειας χρήσης λογισμικού της Microsoft. Οι όροι άδειας χρήσης είναι onlydisplayed για πρώτη φορά να πρόσβαση σε Αυτόματες ενημερώσεις.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Αφού αποδεχτείτε τους όρους της εφάπαξ άδειας χρήσης, μπορείτε να λαμβάνετε μελλοντικές εκδόσεις του εργαλείου αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στον υπολογιστή ως διαχειριστής.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Όταν το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού εντοπίσει κακόβουλο λογισμικό

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού που εκτελείται σε λειτουργία χωρίς μηνύματα. Εάν το εργαλείο εντοπίσει κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας, την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στον υπολογιστή σας ως διαχειριστής του υπολογιστή, ένα πλαίσιο θα εμφανιστεί στην περιοχή ειδοποιήσεων για να γνωρίζει τα αποτελέσματα του εντοπισμού.

Εκτέλεση πλήρους σάρωσης

Εάν το εργαλείο εντοπίσει κακόβουλο λογισμικό, ενδέχεται να σας ζητηθεί να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση. Συνιστάται η εκτέλεση αυτής της σάρωσης. Μια πλήρης σάρωση εκτελεί μια γρήγορη σάρωση και, στη συνέχεια, μια πλήρη σάρωση του υπολογιστή, ανεξάρτητα από το αν το κακόβουλο λογισμικό εντοπίζεται κατά τη γρήγορη σάρωση. Αυτή η σάρωση ενδέχεται να διαρκέσει αρκετές ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί, επειδή θα σαρώσει όλες τις σταθερές και αφαιρούμενες μονάδες δίσκου. Ωστόσο, δεν είναι σάρωση σε αντιστοιχισμένες μονάδες δίσκων δικτύου.

Κατάργηση κακόβουλα αρχεία

Εάν κακόβουλο λογισμικό έχει τροποποιήσει (μολύνει) αρχεία σε Ο_υπολογιστής_σας, το εργαλείο σάς ζητά να αφαιρέσετε το κακόβουλο λογισμικό από thosefiles. Εάν το κακόβουλο λογισμικό τροποποίησε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, σας homepagemay να μεταβληθεί αυτόματα σε μια σελίδα που σας παρέχει οδηγίες σχετικά με τον τρόπο torestore αυτές τις ρυθμίσεις.

Μπορείτε να καθαρίσετε συγκεκριμένα αρχεία ή όλα τα αρχεία theinfected που το εργαλείο εντοπίσει. Να θυμάστε ότι η απώλεια ορισμένων δεδομένων είναι possibleduring αυτής της διαδικασίας. Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε ότι το εργαλείο ενδέχεται να είναι σε θέση να επαναφέρετε την αρχική κατάσταση πριν από την προσβολή somefiles.

Το mayrequest εργαλείο κατάργησης, ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας για να ολοκληρώσετε την κατάργηση του λογισμικού somemalicious, ή μπορεί να σας ζητήσει να εκτελέσετε μη αυτόματα βήματα για την αφαίρεση του κακόβουλου λογισμικού completethe. Για να ολοκληρώσετε την κατάργηση, θα πρέπει να usean ενημερωμένο προϊόν εντοπισμού ιών.

Αναφορά πληροφοριών προσβολής στη Microsoft

Το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού θα στείλει κάποιες βασικές πληροφορίες στη Microsoft εάν το εργαλείο εντοπίσει κακόβουλο λογισμικό ή συναντήσει κάποιο σφάλμα. Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της διάδοσης του ιού. Με αυτήν την αναφορά, αποστέλλεται χωρίς προσωπικές πληροφορίες αναγνώρισης ταυτότητας που αφορούν εσάς ή τον υπολογιστή.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Τρόπος κατάργησης του εργαλείου αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού δεν χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα εγκατάστασης. Συνήθως, όταν εκτελείτε το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού, δημιουργεί έναν προσωρινό κατάλογο με τυχαία ονομασία στη μονάδα δίσκου ρίζας του υπολογιστή. Ο κατάλογος αυτός περιέχει πολλά αρχεία και περιλαμβάνει το αρχείο Mrtstub.exe. Τις περισσότερες φορές, αυτός ο φάκελος διαγράφεται αυτόματα μετά την εκτέλεση του εργαλείου ή μετά την επόμενη φορά που κάνετε εκκίνηση του υπολογιστή. Ωστόσο, αυτός ο φάκελος ενδέχεται να μην πάντα αυτόματα διαγράφεται. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να διαγράψετε αυτόν το φάκελο με μη αυτόματο τρόπο και αυτό δεν έχει αρνητικά αποτελέσματα στον υπολογιστή.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Πώς μπορείτε να λάβετε υποστήριξη

Καλύτερη προστασία του υπολογιστή που εκτελεί τα Windows από ιούς και λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας: Αντιμετώπιση ιών και το Κέντρο ασφαλείας
Λύσεις ασφάλειας για επαγγελματίες τεχνολογιών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ: Αντιμετώπιση προβλημάτων ασφάλειας TechNet και υποστήριξη
Βοήθεια για την εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων: Υποστήριξη για το Microsoft Update
Τοπική υποστήριξη σύμφωνα με τη χώρα σας: Διεθνής υποστήριξη.

Περισσότερες πληροφορίες για προχωρημένους χρήστες

Κάντε κλικ εδώ για την εμφάνιση/απόκρυψη λύση
DownloadCenter της Microsoft
Την ανάπτυξη theMalicious εργαλείο αφαίρεσης λογισμικού σε ένα enterpriseenvironment
Προϋποθέσεις για την εκτέλεση του κακόβουλου λογισμικού RemovalTool
Υποστηρίζουν διακόπτες γραμμής forcommand
Πληροφορίες έκδοσης Usageand
Στοιχείο αναφοράς
Πιθανά αποτελέσματα σάρωσης
Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το εργαλείο κακόβουλου SoftwareRemoval

Αυτή η ενότητα προορίζεται για προχωρημένους χρήστες υπολογιστών. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την αντιμετώπιση προβλημάτων για προχωρημένους, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον ή να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με την υπηρεσία υποστήριξης της Microsoft, μεταβείτε στην το Υποστήριξη της Microsoft τοποθεσία Web.

Κέντρο λήψης της Microsoft

Με μη αυτόματο τρόπο, μπορείτε να λάβετε το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού από το Κέντρο λήψης της Microsoft. Τα ακόλουθα αρχεία είναι διαθέσιμα για λήψη από το Κέντρο λήψης της Microsoft:

Για συστήματα με επεξεργαστή x 86 32-bit:


Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Λήψη
Downloadthe x 86 MSRT τώρα.


Για συστήματα 64-bit βασίζονται σε επεξεργαστή x 64:


Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Λήψη
Άμεση λήψη του πακέτου MSRT x 64.

Έκδοση ημερομηνία: Αυγούστου 12, 2014

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης αρχείων υποστήριξης της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
119591 Τρόπος απόκτησης αρχείων υποστήριξης της Microsoft από ηλεκτρονικές υπηρεσίες
Η Microsoft εξέτασε αυτό το αρχείο για ιούς. Η Microsoft χρησιμοποίησε το πιο πρόσφατο λογισμικό εντοπισμού ιών που ήταν διαθέσιμο κατά την ημερομηνία που καταχωρήθηκε στο αρχείο. Το αρχείο είναι αποθηκευμένο σε διακομιστές με ενισχυμένη ασφάλεια, οι οποίοι συμβάλλουν στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένων αλλαγών στο αρχείο.

Αναπτύσοντας το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού σε εταιρικό περιβάλλον

Εάν είστε διαχειριστής ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΏΝ πληροφορικής και θέλετε περισσότερες πληροφορίες abouthow για την ανάπτυξη του εργαλείου σε εταιρικό περιβάλλον, κάντε κλικ στον αριθμό followingarticle, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
891716 Ανάπτυξη του Microsoft Windows κακόβουλο εργαλείου αφαίρεσης λογισμικού σε εταιρικό περιβάλλον
Αυτό το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες aboutMicrosoft Systems Management Server (SMS), Services(SUS) την ενημερωμένη έκδοση λογισμικού της Microsoft και Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA).

Προϋποθέσεις για την εκτέλεση του εργαλείου αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού

Εκτός από τις περιπτώσεις που σημειώνονται, οι πληροφορίες σε αυτήν την ενότητα ισχύουν για allthe τρόπους ότι μπορείτε να κάνετε λήψη και να εκτελέσετε το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού:
 • Το Microsoft Update
 • Το Windows Update
 • Αυτόματες ενημερώσεις
 • Το Κέντρο λήψης της Microsoft
 • Η τοποθεσία Web του εργαλείου αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού στην τοποθεσία Microsoft.com
Για να εκτελέσετε το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού, το followingconditions είναι απαραίτητες:
 • Ο υπολογιστής πρέπει να εκτελεί Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003 ή Windows XP.
 • Θα πρέπει να συνδεθείτε στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό isa αυτό το μέλος της ομάδας Administrators. Εάν ο λογαριασμός σύνδεσης δεν διαθέτει δικαιώματα therequired, το εργαλείο κλείνει. Εάν το εργαλείο δεν θα εκτελεστεί σε quietmode, εμφανίζει ένα παράθυρο διαλόγου που περιγράφει την αποτυχία.
 • Εάν έχουν περάσει πάνω από 60 ημέρες παλιά, το tooldisplays, ένα παράθυρο διαλόγου που συνιστά να κάνετε λήψη της τελευταίας έκδοσης του εργαλείου.

Υποστήριξη για διακόπτες της γραμμής εντολών

Το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού υποστηρίζει τέσσερις εντολή-lineswitches:
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
ΔιακόπτηςΣκοπός
/Qή/quietΧρησιμοποιεί την κατάσταση λειτουργίας χωρίς μηνύματα. Η επιλογή αυτή αποκρύπτει το userinterface του εργαλείου.
/?Εμφανίζει ένα παράθυρο διαλόγου που παραθέτει η εντολή-lineswitches.
/NΕκτελείται σε κατάσταση λειτουργίας μόνο για εντοπισμό. Σε αυτήν τη λειτουργία malicioussoftware θα αναφέρεται στο χρήστη αλλά δεν θα καταργηθεί.
/FΑναγκαστική εκτέλεση εκτεταμένης σάρωσης του υπολογιστή.
/F:YΕπιβάλλει μια εκτεταμένη σάρωση του υπολογιστή και automaticallycleans των ιών που βρέθηκαν.

Πληροφορίες χρήσης και έκδοσης

Όταν κάνετε λήψη του εργαλείου από το Windows Update ή από τις Αυτόματες ενημερώσεις και δεν υπάρχει κακόβουλο λογισμικό που ανιχνεύεται στον υπολογιστή, το εργαλείο willrun σε λειτουργία χωρίς μηνύματα επόμενη φορά. Εάν εντοπιστεί κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή, την επόμενη φορά που συνδέεται ένας διαχειριστής με τον υπολογιστή, ένα willappear πλαίσιο στην περιοχή ειδοποιήσεων για να σας ειδοποιήσει τα αποτελέσματα του εντοπισμού. Για Περισσότερες_πληροφορίες σχετικά με την ανίχνευση, κάντε κλικ στο πλαίσιο.

Όταν κάνετε λήψη του thetool από το Κέντρο λήψης της Microsoft, το εργαλείο εμφανίζει μια interfacewhen χρήστη εκτελείται. Ωστόσο, εάν καθορίσετε το διακόπτη γραμμής εντολών/q , εκτελείται σε λειτουργία χωρίς μηνύματα.

Πληροφορίες έκδοσης

Το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού κυκλοφορεί το secondTuesday κάθε μήνα. Κάθε έκδοση του εργαλείου βοηθά στην ανίχνευση και removecurrent, διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό. Αυτό includesviruses κακόβουλο λογισμικό, ιούς τύπου worm και οι δούρειοι ίππους. Η Microsoft χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους μέτρησης σε determinethe επιπολασμού μιας οικογένειας προγραμμάτων κακόβουλου λογισμικού και τη φθορά που μπορεί να beassociated με αυτό.

Ο παρακάτω πίνακας αναγράφει το κακόβουλο softwarethat να καταργήσετε το εργαλείο. Το εργαλείο να καταργήσετε επίσης γνωστές παραλλαγές κατά την thetime της έκδοσης. Ο πίνακας αναγράφει επίσης την έκδοση του εργαλείου που firstincluded εντοπισμού και αφαίρεσης για την οικογένεια προγραμμάτων κακόβουλου λογισμικού.

Eachrelease του εργαλείου είναι αθροιστική. Αυτό σημαίνει ότι κάθε δεν συμβάλλει μόνο detectand κατάργηση νέων οικογενειών προγραμμάτων κακόβουλου λογισμικού, αλλά και σε στον εντοπισμό και την κατάργηση allthe κακόβουλου λογισμικού που καλύπτεται στις παλαιότερες εκδόσεις. Νέες παραλλαγές malicioussoftware που εντοπίστηκαν και καταργήθηκαν σε προηγούμενες εκδόσεις είναι επίσης καλύπτονται ineach μηνιαία έκδοση.

Αυτό το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft θα beupdated με πληροφορίες για κάθε μηνιαία έκδοση, έτσι ώστε ο αριθμός του άρθρου therelevant παραμένει η ίδια. Το όνομα του αρχείου θα αλλάξει toreflect την έκδοση του εργαλείου. Για παράδειγμα, το όνομα αρχείου του Ιανουαρίου 2005version είναι Windows-KB890830-ENU.exe και το όνομα αρχείου του Φεβρουαρίου 2005version είναι Windows-KB890830-V1.1-ENU.exe.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Οικογένεια προγραμμάτων κακόβουλου λογισμικούToolversionΤρέχον επίπεδο σοβαρότητας
Win32/BerbewJanuary2005 (V 1.0)Χαμηλή
Win32/DoomjuiceΙανουάριος 2005 (V 1.0)Χαμηλή
Win32/GaobotΙανουάριος 2005 (V 1.0)Μέτριο
Win32/MSBlastΙανουάριος 2005 (V 1.0)Χαμηλή
Win32/MydoomJanuary2005 (V 1.0)Χαμηλή
Win32/NachiΙανουάριος 2005 (V 1.0)Χαμηλή
Win32/SasserJanuary2005 (V 1.0)Χαμηλή
Win32/ZindosJanuary2005 (V 1.0)Χαμηλή
Win32/KorgoFebruary2005 (V 1.1)Χαμηλή
Win32/NetskyΦεβρουάριος 2005 (V 1.1)Μέτριο
Win32/RandexFebruary2005 (V 1.1)Χαμηλή
Win32/ZafiFebruary2005 (V 1.1)Χαμηλή
Win32/BagleMarch2005 (V 1.2)Μέτριο
Win32/BropiaMarch2005 (V 1.2)Χαμηλή
Win32/GowehMarch2005 (V 1.2)Χαμηλή
Win32/SoberMarch2005 (V 1.2)Μέτριο
Win32/SobigMarch2005 (V 1.2)Χαμηλή
Win32 / Hackdef **April2005 (V 1.3)Μέτριο
Win32/MimailApril2005 (V 1.3)Χαμηλή
Win32/RbotApril2005 (V 1.3)Μέτριο
Win32/SdbotMay2005 (V 1.4) Μέτριο
WinNT/IsproMay2005 (V 1.4)Χαμηλή
WinNT/FURootkitMay2005 (V 1.4)Μέτριο
Win32/KelvirJune2005 (V 1.5)Χαμηλή
Win32/LovgateJune2005 (V 1.5)Χαμηλή
Win32/MytobJune2005 (V 1.5)Χαμηλή
Win32/SpybotJune2005 (V 1.5)Μέτριο
Win32/HactyJuly2005 (V 1.6)Χαμηλή
Win32/OptixJuly2005 (V 1.6)Χαμηλή
Win32/OptixproJuly2005 (V 1.6)Χαμηλή
Win32/PurstiuΙούλιος 2005 (V 1.6)Χαμηλή
Win32/Wootbot Ιούλιος 2005 (V 1.6)Χαμηλή
Win32/BagzΑύγουστος 2005 (V 1.7)Χαμηλή
Win32/DumaruΑύγουστος 2005 (V 1.7)Χαμηλή
Win32/SpyboterΑύγουστος 2005 (V 1.7)Χαμηλή
Win32/Zotob.AΑύγουστος 2005 α (V 1.7.1)Χαμηλή
Win32/Zotob.BΑύγουστος 2005 α (V 1.7.1)Χαμηλή
Win32/Zotob.CΑύγουστος 2005 α (V 1.7.1)Χαμηλή
Win32/Zotob.DΑύγουστος 2005 α (V 1.7.1)Χαμηλή
Win32/Zotob.EΑύγουστος 2005 α (V 1.7.1)Χαμηλή
Win32/Bobax.OAugust2005 ένα (V 1.7.1)Μέτριο
Win32/Esbot.AΑύγουστος 2005 α (V 1.7.1)Χαμηλή
Win32/Rbot.MaΑύγουστος 2005 α (V 1.7.1)Χαμηλή
Win32/Rbot.MBΑύγουστος 2005 α (V 1.7.1)Χαμηλή
Win32/Rbot.MCΑύγουστος 2005 α (V 1.7.1)Χαμηλή
Win32/BobaxΣεπτέμβριος 2005 (V 1.8) Μέτριο
Win32/EsbotΣεπτέμβριος 2005 (V 1.8) Χαμηλή
Win32/GaelΣεπτέμβριος 2005 (V 1.8) Μέτριο
Win32/YahaΣεπτέμβριος 2005 (V 1.8) Χαμηλή
Το "(Win32/ZotobΣεπτέμβριος 2005 (V 1.8) Χαμηλή
Win32/AntinnyΟκτώβριος 2005 (V 1.9) Μέτριο
Win32/GibeΟκτώβριος 2005 (V 1.9) Χαμηλή
Win32/MywifeΟκτώβριος 2005 (V 1.9) Χαμηλή
Win32/WukillΟκτώβριος 2005 (V 1.9) Μέτριο
Win32/BugbearΝοέμβριος 2005 (V 1.10) Χαμηλή
Win32/CodbotΝοέμβριος 2005 (V 1.10) Χαμηλή
Win32/MabutuΝοέμβριος 2005 (V 1.10) Χαμηλή
Win32/OpaservΝοέμβριος 2005 (V 1.10) Χαμηλή
Win32/ονομασία της SwenΝοέμβριος 2005 (V 1.10) Χαμηλή
Win32/IRCBotDecember2005 (V 1,11)Μέτριο
Win32/RyknosDecember2005 (V 1,11)Χαμηλή
WinNT/F4IRootkitDecember2005 (V 1,11)Μέτριο
Win32/BofraJanuary2006 (V 1.12)Χαμηλή
Win32/MaslanJanuary2006 (V 1.12)Χαμηλή
Win32/PariteJanuary2006 (V 1.12)Μέτριο
Win32/AlcanFebruary2006 (V 1.13)Μέτριο
Win32/BadtransFebruary2006 (V 1.13)Χαμηλή
Win32/EyevegFebruary2006 (V 1.13)Χαμηλή
Win32/MagistrFebruary2006 (V 1.13)Χαμηλή
Win32/AtakMarch2006 (V 1.14)Χαμηλή
Win32/TorvilMarch2006 (V 1.14)Χαμηλή
Win32/ZlobMarch2006 (V 1.14)Μέτριο
Win32/LockskyApril2006 (V 1.15)Μέτριο
Win32/ReatleApril2006 (V 1.15)Χαμηλή
Win32/VallaApril2006 (V 1.15)Χαμηλή
Win32/EvamanMay2006 (V 1.16)Χαμηλή
Win32/GandaMay2006 (V 1.16)Χαμηλή
Win32/PlexusMay2006 (V 1.16)Χαμηλή
Win32/CissiJune2006 (V 1.17)Χαμηλή
Win32/FizzerJune2006 (V 1.17)Χαμηλή
Win32/AlemodJuly2006 (V 1.18)Μέτριο
Win32/ChirJuly2006 (V 1.18)Μέτριο
Win32/HupigonJuly2006 (V 1.18)Μέτριο
Win32/NsagJuly2006 (V 1.18)Χαμηλή
Win32/BankerAugust2006 (V 1.19)Μέτριο
Win32/JeefoAugust2006 (V 1.19)Μέτριο
Win32/BancosSeptember2006 (V 1.20)Μέτριο
Win32/SinowalSeptember2006 (V 1.20) Μέτριο
Win32/HarnigOctober2006 (V 1; 21) Χαμηλή
Win32/PassalertOctober2006 (V 1; 21) Χαμηλή
Win32/TibsOctober2006 (V 1; 21) Μέτριο
Win32/BrontokNovember2006 (V 1; 22) Μέτριο
Win32/BeenutΔεκεμβρίου 2006 (V 1; 23) Χαμηλή
Win32/HaxdoorJanuary2007 (V 1.24) Μέτριο
WinNT/HaxdoorJanuary2007 (V 1.24) Μέτριο
Win32/StrationFebruary2007 (V 1,25)Μέτριο
Win32/MitgliederFebruary2007 (V 1,25)Χαμηλή
Win32/AlureonMarch2007 (V 1; 27)Μέτριο
Win32/FunnerApril2007 (V 1.28)Χαμηλή
Win32/RenosΜαΐου 2007 (V 1.29)Μέτριο
Win32/AllapleΙουνίου 2007 (V 1,30)Μέτριο
Win32/BuskyJuly2007 (V 1.31)Μέτριο
Win32/Virut.AAugust2007 (V 1,32)Μέτριο
Win32/Virut.BAugust2007 (V 1,32)Μέτριο
Win32/ZonebacAugust2007 (V 1,32)Μέτριο
Win32/NuwarSeptember2007 (V 1.33)Μέτριο
Win32/RJumpOctober2007 (V έκδοση 1.34)Μέτριο
Win32/ConHookNovember2007 (V 1.35) Μέτριο
Win32/FotomotoDecember2007 (V 1.36)Μέτριο
Win32/CutwailJanuary2008 (V 1.37)Μέτριο
Win32/LdpinchFebruary2008 (V 1.38)Μέτριο
Win32/VirtumondeMarch2008 (V 1.39) Μέτριο
Win32/VundoMarch2008 (V 1.39) Μέτριο
Win32/NewaccMarch2008 (V 1.39) Μέτριο
Win32/OderoorΜάιος 2008 (V 1.41)Μέτριο
Win32/CaptiyaMay2008 (V 1.41)Μέτριο
Win32/CorripioJune2008 (V 1.42)Μέτριο
Win32/FrethogJune2008 (V 1.42) Μέτριο
Win32/TaterfJune2008 (V 1.42) Μέτριο
Win32/StorarkJune2008 (V 1.42) Μέτριο
Win32/TilcunJune2008 (V 1.42) Μέτριο
Win32/ZutenJune2008 (V 1.42) Μέτριο
Win32/CeekatJune2008 (V 1.42) Μέτριο
Win32/LolydaJune2008 (V 1.42) Μέτριο
Win32/HorstΙούλιος 2008 (V 2.0)Μέτριο
Win32/MatcashAugust2008 (V 2.1) Μέτριο
Win32/SlenfbotSeptember2008 (V 2.2)Μέτριο
Win32/RustockOctober2008 (V 2.3)Μέτριο
Win32/FakeSecSenNovember2008 (V 2.4)Μέτριο
Win32/GimmivNovember2008 (V 2.4)Μέτριο
Win32/FakeXPAΔεκεμβρίου 2008 (V 2.5)Μέτριο
Win32/YektelΔεκεμβρίου 2008 (V 2.5)Μέτριο
Win32/BanloadJanuary2009 (V 2.6)Μέτριο
Win32/ConfickerJanuary2009 (V 2.6)Υψηλή
Win32/SrizbiΦεβρουάριος 2009 (V 2.7)Μέτριο
Win32/KoobfaceMarch2009 (V 2.8)Μέτριο
Win32/WaledacΑπρίλιος 2009 (V 2.9)Μέτριο
Win32/WinwebsecΜάιος 2009 (V 2.10) Μέτριο
Win32/InternetAntivirusJune2009 (V 2.11)Μέτριο
Win32/FakeSpyproJuly2009 (V 2.12)Μέτριο
Win32/FakeReanΑυγούστου 2009 (V 2.13)Μέτριο
Win32/BredolabΣεπτέμβριος 2009 (V 2.14)Μέτριο
Win32/DaursoΣεπτέμβριος 2009 (V 2.14)Μέτριο
Win32/FakeScantiΟκτώβριος 2009 (V 3.0)Μέτριο
Win32/FakeVimesΝοεμβρίου 2009 (V 3.1)Μέτριο
Win32/PrivacyCenterΝοεμβρίου 2009 (V 3.1) Μέτριο
Win32/HamweqΔεκέμβριος 2009 (V 3.2) Μέτριο
Win32/RimecudΙανουαρίου 2010 (V σημείο 3.3.) Μέτριο
Win32/PushbotΦεβρουάριος 2010 (V 3.4) Μέτριο
Win32/HelpudΜάρτιος 2010 (V 3.5) Μέτριο
Win32/MaganiaΑπρίλιος 2010 (V 3.6) Μέτριο
Win32/OficlaΜαΐου 2010 (V 3.7)Μέτριο
Win32/FakeInitΙουνίου 2010 (V 3.8)Μέτριο
Win32/BubnixΙουλίου 2010 (V 3.9) Μέτριο
Win32/StuxnetΑυγούστου 2010 (V 3.10)Μέτριο
Win32/CplLnkΑυγούστου 2010 (V 3.10)Μέτριο
Worm:Win32/Vobfus.Gen!ΑΑυγούστου 2010 (V 3.10)Μέτριο
Worm:Win32/Vobfus.Gen!ΒΑυγούστου 2010 (V 3.10)Μέτριο
Worm:Win32/Vobfus.Gen!CΑυγούστου 2010 (V 3.10)Μέτριο
Ιός τύπου worm: Win32 / Vobfus! dllΑυγούστου 2010 (V 3.10)Μέτριο
Worm:Win32/Sality.auΑυγούστου 2010 (V 3.10)Μέτριο
Virus:Win32/Sality.auΑυγούστου 2010 (V 3.10)Μέτριο
Ιός τύπου Trojan: WinNT / SalityΑυγούστου 2010 (V 3.10)Μέτριο
Win32/FakeCogΣεπτεμβρίου 2010 (V 3.11)Μέτριο
Win32/VobfusΣεπτεμβρίου 2010 (V 3.11) Μέτριο
Win32/ZbotΟκτωβρίου 2010 (V 3.12) Μέτριο
Win32/FakePAVΝοεμβρίου 2010 (V 3.13)Μέτριο
Worm:Win32/Sality.atΝοεμβρίου 2010 (V 3.13)Μέτριο
Virus:Win32/Sality.atΝοεμβρίου 2010 (V 3.13)Μέτριο
Win32/QakbotΔεκεμβρίου 2010 (V αριθμό 3,14)Μέτριο
Win32/LethicΙανουαρίου 2011 (V 3.15)Μέτριο
Win32/CycbotΦεβρουάριο του 2011 (V 3.16)Μέτριο
Win32/RenocideΜαρτίου 2011 (V 3,17)Μέτριο
Win32/AfcoreΑπριλίου 2011 (V 3,18) Μέτριο
Win32/RamnitΜαΐου 2011 (V 3.19) Μέτριο
Win32/RorpianΙουνίου 2011 (V 3.20) Μέτριο
Win32/YimfocaΙουνίου 2011 (V 3.20) Μέτριο
Win32/NuqelΙουνίου 2011 (V 3.20) Μέτριο
Win32/TracurΙουλίου 2011 (V 3.21) Μέτριο
Win32/DursgΙουλίου 2011 (V 3.21) Μέτριο
Win32/FakeSysdefΑυγούστου 2011 (V 3.22) Μέτριο
Win32/HilotiΑυγούστου 2011 (V 3.22) Μέτριο
Win32/BamitalΣεπτεμβρίου 2011 (V 4.0)Μέτριο
Win32/KelihosΣεπτεμβρίου 2011 (V 4.0) Μέτριο
Win32/EyeStyeΟκτωβρίου 2011 (V 4.1) Μέτριο
Win32/δηλητήριοΟκτωβρίου 2011 (V 4.1) Μέτριο
Win32/DofoilΝοεμβρίου 2011 (V 4.2) Μέτριο
Win32/CarberpΝοεμβρίου 2011 (V 4.2) Μέτριο
Win32/CridexΝοεμβρίου 2011 (V 4.2) Μέτριο
Win32/HelompyΔεκεμβρίου 2011 (V 4.3) Μέτριο
Win32/SefnitΙανουαρίου 2012 (V 4.4) Μέτριο
Win32/PramroΦεβρουάριος 2012 (V 4.5) Μέτριο
Win32/FareitΦεβρουάριος 2012 (V 4.5) Μέτριο
Win32/DorkbotΜάρτιος 2012 (V 4.6) Μέτριο
Win32/HiolesΜάρτιος 2012 (V 4.6) Μέτριο
Win32/YeltminkyΜάρτιος 2012 (V 4.6) Μέτριο
Win32/Pluzoks.AΜάρτιος 2012 (V 4.6) Μέτριο
Win32/ClaretoreΑπρίλιος 2012 (V 4.7) Μέτριο
Win32/BocinexΑπρίλιος 2012 (V 4.7) Μέτριο
Win32/GamarueΑπρίλιος 2012 (V 4.7) Μέτριο
Win32/UnruyΜάιος 2012 (V 4.8) Μέτριο
Win32/DishigyΜάιος 2012 (V 4.8) Μέτριο
Win32/CleamanΙουνίου 2012 (V 4.9) Μέτριο
Win32/KuluozΙουνίου 2012 (V 4.9) Μέτριο
Win32/BafruzΑυγούστου 2012 (V 4.11)Σοβαρή
Win32/MatsnuΑυγούστου 2012 (V 4.11)Σοβαρή
Win32/MedfosΣεπτεμβρίου 2012 (V 4.12) Σοβαρή
Win32/NitolΟκτωβρίου 2012 (V 4.13)Σοβαρή
Win32/OneScanΟκτωβρίου 2012 (V 4.13)Σοβαρή
Win32/FolstartΝοεμβρίου 2012 (V 4.14) Σοβαρή
Win32/WeelsofΝοεμβρίου 2012 (V 4.14) Σοβαρή
Win32/PhorpiexΝοεμβρίου 2012 (V 4.14) Σοβαρή
Win32/PhdetΔεκεμβρίου 2012 (V 4.15) Σοβαρή
Win32/GanelpΙανουαρίου 2013 (V 4.16) Σοβαρή
Win32/LefgrooΙανουαρίου 2013 (V 4.16) Σοβαρή
Win32/SirefefΦεβρουαρίου 2013 (V 4.17)Σοβαρή
Win32/WecyklerΜαρτίου 2013 (V 4.18) Σοβαρή
Win32/BabonockΑπριλίου 2013 (V 4,19) Σοβαρή
Win32/RedymsΑπριλίου 2013 (V 4,19) Σοβαρή
Win32/VesenlosowΑπριλίου 2013 (V 4,19) Σοβαρή
Win32/fakedefΊσως το 2013 (V 4.20) Σοβαρή
Win32/VicenorΊσως το 2013 (V 4.20) Σοβαρή
Win32/KexqoudΊσως το 2013 (V 4.20) Σοβαρή
Win32/TupymΙουνίου 2013 (V 4.21) Σοβαρή
Win32/SimdaΣεπτεμβρίου 2013 (V 5.4) Σοβαρή
Win32/ShiotobΟκτωβρίου 2013 (V 5.5)Σοβαρή
Win32/FoidanΟκτωβρίου 2013 (V 5.5)Σοβαρή
Win32/DeminnixΝοεμβρίου 2013 (V 5.6)Σοβαρή
Win32/NapolarΝοεμβρίου 2013 (V 5.6)Σοβαρή
Win32/RotbrowΔεκεμβρίου 2013 (V 5.7)Σοβαρή
MSIL δεν/BladabindiΙανουαρίου 2014 (V 5.8)Σοβαρή
VBS/JenxcusΦεβρουαρίου 2014 (V 5.9)Σοβαρή
Win32/WysototΜαρτίου 2014 (V 5.10)Σοβαρή
MSIL δεν/SpacekitoΜαρτίου 2014 (V 5.10)Σοβαρή
Win32/RamdoΑπριλίου 2014 (V 5.11)Σοβαρή
Win32/KilimΑπριλίου 2014 (V 5.11)Σοβαρή
Win32/MiurefΜπορεί να 2014 (V 5.12)Σοβαρή
Win32/FilcoutΜπορεί να 2014 (V 5.12)Σοβαρή
Win32/NecursΙουνίου 2014 (V 5.13)Σοβαρή
Win32/CaphawΙουλίου 2014 (V 5.14)Σοβαρή
Win32/BepushΙουλίου 2014 (V 5.14)Σοβαρή
Win32/LecpetexΑυγούστου 2014 (V 5.15)Σοβαρή
* Το επίπεδο σοβαρότητας αναφέρεται το σοβαρότητας προειδοποιήσεων ιών που εμφανίζονται από την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/technet/security/bulletin/rating.mspx
Να έχετε υπόψη σας ότι τα επίπεδα σοβαρότητας για απειλές ενδέχεται να είναι updatedoccasionally για να αντιμετωπίσετε αλλαγές στη διάδοση του ιού και otherfactors.

** Ο ιός W32/Hackdef συνήθως κρύβει και άλλο πιθανώς unwantedsoftware στον υπολογιστή. Εάν το εργαλείο αντιμετώπισης ιών αναφέρει ότι ο ιός W32/Hackdef wasdetected στον υπολογιστή, σας συνιστούμε να εκτελέσετε μια σάρωση withup μέχρι σήμερα προγράμματα προστασίας από ιούς και υποκλοπές προγράμματα (βλέπεhttp://www.Microsoft.com/security/PC-Security/spyware-Prevent.aspx).Εάν θέλετε να δείτε το λογισμικό που έκρυβε ο ιός W32/Hackdef, ανοίξτε πρώτα το αρχείο thelog για το εργαλείο αντιμετώπισης ιών (% Windir%\Debug\Mrt.log). Στη συνέχεια, στην ενότητα "Possiblescanning αποτελέσματα", βρείτε τη γραμμή ή τις γραμμές όπου βρέθηκε το φάκελο στο whichWin32/Hackdef. Στον ίδιο φάκελο, πρέπει να βρείτε το αρχείο Win32/Hackdefconfiguration που έχει την επέκταση ονόματος αρχείου .ini. Προβάλετε το αρχείο todetermine, το λογισμικό που έκρυβε ο ιός Win32/Hackdef στον υπολογιστή.

Κακόβουλο λογισμικό που δεν αναφέρεται σε αυτόν τον πίνακα δεν εντοπίζεται και δεν καταργείται από το εργαλείο. Για να αναζητήσετε και να καταργήσετε άλλο κακόβουλο λογισμικό, χρησιμοποιήστε ένα ενημερωμένο προϊόν εντοπισμού ιών. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web Microsoft Προστατέψτε τον Υπολογιστή σας:
http://www.Microsoft.com/security/Scanner/EN-US/default.aspx

Στοιχείο αναφοράς

Το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού στέλνει τις πληροφορίες για να Microsoftif εντοπίσει κακόβουλο λογισμικό ή συναντήσει κάποιο σφάλμα. Το συγκεκριμένο informationthat αποστέλλονται στη Microsoft αποτελούνται από τα ακόλουθα στοιχεία:
 • Το όνομα του κακόβουλου λογισμικού που isdetected
 • Το αποτέλεσμα της αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού
 • Η έκδοση του λειτουργικού συστήματος
 • Οι τοπικές ρυθμίσεις λειτουργικού συστήματος
 • Η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή
 • Ο αριθμός έκδοσης του εργαλείου
 • Ένας δείκτης που σημειώνει εάν το εργαλείο εκτελείται από το Microsoft Update, το Windows Update, αυτόματες ενημερώσεις, το Κέντρο λήψης ή από την τοποθεσία Web
 • Ένα ανώνυμο αναγνωριστικό GUID
 • Ένα κρυπτογραφικό μη αντιστρέψιμο κατακερματισμό (MD5) της διαδρομής και του ονόματος αρχείου κάθε αρχείου κακόβουλου λογισμικού που καταργείται από thecomputer
Εάν εντοπιστεί κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή, η thetool σας ζητά να στείλετε πληροφορίες στη Microsoft, εκτός από αυτές που αναφέρονται εδώ.Ζητηθεί σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, και αυτές οι πληροφορίες αποστέλλονται onlywith τη συγκατάθεσή σας. Οι επιπλέον πληροφορίες περιλαμβάνουν τα εξής:
 • Τα αρχεία που υπάρχει υποψία ότι αποτελούν κακόβουλο λογισμικό. Thetool θα αναγνωρίσει τα αρχεία για λογαριασμό σας.
 • Ένα κρυπτογραφικό μη αντιστρέψιμο κατακερματισμό (MD5) οποιουδήποτε ύποπτες filesthat εντοπίζονται.
Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αναφοράς. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του στοιχείου αναφοράς και τον τρόπο αποτροπής αυτού του εργαλείου να στέλνει πληροφορίες στη Microsoft, ανατρέξτε στο άρθρο της Γνωσιακής βάσης
891716 Ανάπτυξη του Microsoft Windows κακόβουλο εργαλείου αφαίρεσης λογισμικού σε εταιρικό περιβάλλον

Πιθανά αποτελέσματα σάρωσης

Μετά την εκτέλεση του εργαλείου, υπάρχουν τέσσερα κύρια αποτελέσματα που μπορεί να αναφέρει στο χρήστη το removaltool:
 • Βρέθηκε κανένας ιός.
 • Εντοπίστηκε τουλάχιστον ένας ιός και wasremoved.
 • Προσβολή εντοπίστηκε αλλά δεν καταργήθηκε. Αυτό το resultwill να εμφανιστεί, εάν βρεθούν ύποπτα αρχεία στον υπολογιστή. Για να helpremove αυτά τα αρχεία, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ενημερωμένο προϊόν εντοπισμού ιών.
 • Προσβολή βρέθηκε και καταργήθηκε μερικώς. Tocomplete την κατάργηση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ενημερωμένο antivirusproduct.

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού

 • Q1: Είναι αυτό το εργαλείο ψηφιακή υπογραφή από τη Microsoft;
  A1: Ναι.
 • Q2: Τι είδους πληροφορίες του αρχείου καταγραφής περιέχει;
  A2: Για πληροφορίες σχετικά με το αρχείο καταγραφής, ανατρέξτε στο άρθρο της Γνωσιακής βάσης
  891716 Το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού MicrosoftWindows σε εταιρικό περιβάλλον ανάπτυξης
 • Τ3: Αυτό το εργαλείο είναι δυνατή η αναδιανομή;
  A3: Ναι. Σύμφωνα με τους όρους των όρων της άδειας χρήσης αυτού του εργαλείου, το εργαλείο μπορεί να beredistributed. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι αναδιανέμετε την latestversion του εργαλείου.
 • Q4: Πώς μπορώ να γνωρίζω αν χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση του εργαλείου;
  A4: Εάν τα Windows 7, Windows Vista, Windows XP ή χρήστη του Windows Server 2003, χρησιμοποιήστε το Microsoft Update ή της δυνατότητας Αυτόματων ενημερώσεων του Microsoft Update για να ελέγξετε αν χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση του εργαλείου. Εάν έχετε επιλέξει να μην χρησιμοποιήστε το Microsoft Update, και είναι ένα Windows 7, Windows Vista, Windows XP ή χρήστη του Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1), χρησιμοποιήστε το Windows Update. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματων ενημερώσεων των Windows Update για να ελέγξετε αν χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση του εργαλείου. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε το Κέντρο λήψης της Microsoft. Επίσης, εάν έχουν περάσει πάνω από 60 ημέρες περασμένης χρονολογίας, το εργαλείο θα σας υπενθυμίσει να αναζητήσετε μια νέα έκδοση του εργαλείου.
 • Ε5: Θα αλλάξετε τον αριθμό άρθρου της Γνωσιακής βάσης του εργαλείου με κάθε νέα έκδοση;
  A5: Κωδ. Ο αριθμός άρθρου της Γνωσιακής βάσης για το εργαλείο willremain 890830 για τις μελλοντικές εκδόσεις του εργαλείου. Το όνομα του αρχείου από το toolwhen, τη λήψη του από το Κέντρο λήψης της Microsoft θα αλλάξει με eachrelease για να απεικονίζει το μήνα και το έτος όταν η συγκεκριμένη έκδοση του το εργαλείο wasreleased.
 • Q6: Υπάρχει τρόπος να ζητήσω ότι νέο κακόβουλο λογισμικό να τεθεί ως στόχος του εργαλείου;
  A6: Αυτήν τη στιγμή, όχι. Κακόβουλο λογισμικό που προορίζεται για το εργαλείο isbased σε μεθόδους μέτρησης που παρακολουθούν τη διάδοση του ιού και καταστροφή των malicioussoftware.
 • Q7: Μπορώ να διαπιστώσω αν το εργαλείο έχει εκτελεστεί σε έναν υπολογιστή;
  A7: Ναι. Ελέγχοντας ένα κλειδί μητρώου, μπορείτε να προσδιορίσετε αν έχει εκτελεστεί thetool σε έναν υπολογιστή και ποια έκδοση ήταν η πιο πρόσφατη έκδοση thatwas χρησιμοποιείται. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να viewthe το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  891716Το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού MicrosoftWindows σε εταιρικό περιβάλλον ανάπτυξης
 • Ε8: Γιατί δεν βλέπω το εργαλείο στο Microsoft Update, του Windows Update ή οι Αυτόματες ενημερώσεις;
  A8: Διάφορα σενάρια μπορεί να σας εμποδίσει να το δείτε το onMicrosoft εργαλείο ενημέρωσης, το Windows Update ή αυτόματες ενημερώσεις:
  • Μόνο τα Windows 7, Windows Vista, Windows XP και Windows Server 2003SP1 οι χρήστες το εργαλείο αυτό παρέχεται στο Windows Update ή τις Αυτόματες ενημερώσεις.
  • Εάν έχετε ήδη εκτελέσει την τρέχουσα έκδοση του toolfrom το Windows Update, το Microsoft Update, αυτόματες ενημερώσεις, ή είτε από theother μηχανισμούς δύο κυκλοφορίας, θα λάβουν ξανά δεν ενημερώσεις orAutomatic του Windows Update.
  • Για αυτόματες ενημερώσεις, την πρώτη φορά που εκτελείτε το thetool, πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος της ομάδας Administrators για να acceptthe οι όροι άδειας χρήσης.
 • Q9: Πώς Microsoft Update, το Windows Update, και αυτόματες ενημερώσεις καθορίζουν που προσφέρεται το εργαλείο;
  A9: Το εργαλείο προσφέρονται από όλους τους χρήστες των Windows 7, Windows Vista, Windows XP και Windows Server 2003 εάν ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες:
  • Οι χρήστες εκτελούν την τελευταία έκδοση του MicrosoftUpdate ή τη δυνατότητα αυτόματων ενημερώσεων του Microsoft Update.
  • Οι χρήστες δεν έχουν ήδη εκτελέσει την τρέχουσα έκδοση του εργαλείου.
  Όλα τα Windows 7, Windows Vista, Windows XP και Windows Server 2003 SP1users το εργαλείο αυτό παρέχεται εάν ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες:
  • Οι χρήστες δεν εκτελείτε το Microsoft Update.
  • Οι χρήστες εκτελούν την τελευταία έκδοση του WindowsUpdate ή αυτόματες ενημερώσεις του Windows Update.
  • Οι χρήστες δεν έχουν ήδη εκτελέσει την τρέχουσα έκδοση του εργαλείου.
 • Q10: Όταν κάνω αναζήτηση στο αρχείο καταγραφής, με ενημερώνει ότι βρέθηκαν σφάλματα κατά τη σάρωση. Πώς θα τα επιλύσω;
  A10:Για πληροφορίες σχετικά με τα σφάλματα, ανατρέξτε στο άρθρο της Γνωσιακής βάσης
  891717 Τρόπος αντιμετώπισης ενός σφάλματος όταν εκτελείτε το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού των Microsoft Windows
 • Q11: Θα κυκλοφορήσει ξανά το εργαλείο ακόμη και αν δεν υπάρχουν νέα ενημερωτικά δελτία ασφαλείας για ένα συγκεκριμένο μήνα;
  Α11: Ναι. Ακόμα και αν δεν υπάρχουν νέα ενημερωτικά δελτία ασφαλείας για ένα particularmonth, το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού θα κυκλοφορήσει ξανά με υποστήριξη κατάργησης detectionand για το πιο πρόσφατο διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό.
 • Q12: Πώς μπορώ να αποτρέψω αυτό το εργαλείο προσφέρεται μου χρησιμοποιώντας το Microsoft Update, του Windows Update ή οι Αυτόματες ενημερώσεις;
  Α12: Όταν σας παρέχεται πρώτα το κακόβουλο λογισμικό αφαίρεσης Toolfrom Microsoft Update, του Windows Update ή αυτόματες ενημερώσεις, μπορείτε να declinedownloading και να εκτελέσετε το εργαλείο απορρίπτοντας τους όρους άδειας χρήσης. Αυτό το declinecan εφαρμόζονται μόνο στην τρέχουσα έκδοση του εργαλείου ή και οι δύο το currentversion του εργαλείου και σε μελλοντικές εκδόσεις, ανάλογα με τις επιλογές που youchoose. Εάν έχετε ήδη αποδεχθεί τους όρους άδειας χρήσης και θα προτιμούσατε να μην toinstall το εργαλείο μέσω του Windows Update, κάντε κλικ για να καταργήσετε το πλαίσιο ελέγχου thatcorresponds στο εργαλείο στο το περιβάλλον εργασίας Χρήστη του Windows Update.
 • Q13: Μετά την εκτέλεση του εργαλείου από το Microsoft Update, του Windows Update ή αυτόματες ενημερώσεις, τα αρχεία του εργαλείου αποθήκευσης; Μπορώ να εκτελέσω ξανά το εργαλείο;
  Α13:Κατά τη λήψη από το Windows Update ή από το Windows Update, το εργαλείο εκτελείται μόνο μία φορά κάθε μήνα. Για να εκτελέσετε το εργαλείο πολλές φορές το μήνα, κάντε λήψη του εργαλείου από το Κέντρο λήψης ή από τη διεύθυνση του Ασφάλεια Microsoft & Κέντρο ασφαλείας τοποθεσία Web.

 • Για μια ηλεκτρονική σάρωση του συστήματός σας, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα σάρωσης ασφαλείας Windows Live OneCare, μεταβείτε το Πρόγραμμα σάρωσης ασφαλείας της Microsoft τοποθεσία Web.
  http://Safety.Live.com
 • Q14: Μπορώ να εκτελέσω αυτό το εργαλείο σε έναν υπολογιστή Windows Embedded;
  A14 το κείμενο: Προς το παρόν, το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού δεν είναι supportedon ενός υπολογιστή Windows Embedded.
 • Q15: Η εκτέλεση του εργαλείου απαιτεί ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας να εγκατασταθούν στον υπολογιστή;
  A15: Κωδ. Σε αντίθεση με τα περισσότερα προηγούμενα εργαλεία καθαρισμού που παράγονται byMicrosoft, το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού απαιτεί καμία updateprerequisites ασφαλείας. Ωστόσο, συνιστούμε ιδιαίτερα να εγκαταστήσετε όλα τα criticalupdates πριν να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο, για να αποτραπεί νέα προσβολή του υπολογιστή από malicioussoftware που εκμεταλλεύεται τα θέματα ευπάθειας ασφαλείας.
 • Q16: Μήπως μπορώ να αναπτύξω το εργαλείο αυτό, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες SUS ή τον SMS; Είναι συμβατό με το εργαλείο MBSA;
  A16: Για πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη αυτού του εργαλείου, ανατρέξτε στο άρθρο της Γνωσιακής βάσης
  891716 Το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού MicrosoftWindows σε εταιρικό περιβάλλον ανάπτυξης
 • Q17: Χρειάζομαι τα προηγούμενα εργαλεία καθαρισμού για να εκτελέσετε το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού;
  A17: Κωδ.
 • Q18: Υπάρχει μια ομάδα συζήτησης που είναι διαθέσιμες για να συζητήσουν αυτό το εργαλείο;
  A18: Ναι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το microsoft.public.security.virusnewsgroup.
 • Q19: Γιατί το παράθυρο "Προστασία αρχείων των Windows" εμφανιστεί όταν εκτέλεσα το εργαλείο;
  A19: Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν εντοπιστούν συγκεκριμένοι ιοί σε ένα σύστημα, το εργαλείο thecleaner προσπαθεί να επιδιορθώσει προσβεβλημένα αρχεία συστήματος των Windows. Αν και thisaction αφαιρεί το κακόβουλο λογισμικό από αυτά τα αρχεία, μπορεί να ενεργοποιήσει επίσης αδύνατη η δυνατότητα προστασίας αρχείων. Εάν εμφανιστεί το παράθυρο "Προστασία αρχείων των Windows", συνιστάται να ακολουθήστε τις οδηγίες και τοποθετήστε το CD του MicrosoftWindows. Αυτό θα αποκατασταθούν τα καθαρισμένα αρχεία στην αρχική, τους κατάσταση πριν από μόλυνση.
 • Q20: Υπάρχουν διαθέσιμες μεταφρασμένες εκδόσεις αυτού του εργαλείου;
  A20: Ναι, το εργαλείο είναι διαθέσιμο σε 24 γλώσσες. Πριν από την έκδοση February2006, κάθε μεταφρασμένη έκδοση του εργαλείου ήταν διαθέσιμη ως ένα separatedownload. Από το Φεβρουάριο του 2006, το εργαλείο προσφέρεται τώρα ως μια multilingualdownload. Επομένως, μόνο μία έκδοση του εργαλείου είναι διαθέσιμη και theappropriate γλώσσα εμφανίζεται, με βάση τη γλώσσα του τρέχοντος λειτουργικού συστήματος.
 • Ε21: Βρήκα το αρχείο Mrtstub.exe σε έναν κατάλογο με τυχαία ονομασία στον υπολογιστή μου. Το αρχείο Mrtstub.exe είναι ένα νόμιμο στοιχείο του εργαλείου;
  A21:Το εργαλείο χρησιμοποιεί ένα αρχείο που ονομάζεται Mrtstub.exe για συγκεκριμένες λειτουργίες. Εάν μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι το αρχείο έχει υπογραφεί από τη Microsoft, το αρχείο είναι ένα νόμιμο στοιχείο του εργαλείου.
 • Q22: Να εκτελέσετε το MSRT σε ασφαλή λειτουργία;
  A22:Ναι. Εάν έχετε εκτελέσει MSRT πριν να ξεκινήσετε τον υπολογιστή σε ασφαλή λειτουργία, μπορείτε να προσπελάσετε το MSRT σε % windir%\system32\mrt.exe. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο mrt.exe για να εκτελέσετε το MSRT, και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οθόνης οδηγίες.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 890830 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 - Αναθεώρηση: 139.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise N
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Home Premium N
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Professional N
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Starter N
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Ultimate N
 • Windows 8
 • Windows 8 Enterprise
 • Windows 8 Pro
 • Windows Server 2012 Datacenter
 • Windows Server 2012 Essentials
 • Windows Server 2012 Foundation
 • Windows Server 2012 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmsnpartnerportal kbhowto kbacwsurvey kbsecurity kbinfo kbfixme kbmsifixme kbvideocontent kbmt KB890830 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 890830

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com