Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool hjelper til med å fjerne bestemt, utbredt og skadelig programvare fra datamaskiner som kjører støttede versjoner av Windows

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 890830 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Sammendrag

Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool hjelper til med å fjerne skadelig programvare fra datamaskiner som kjører Windows 8, Windows Server 2012, Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003, Windows Server 2008 eller Windows XP.

Microsoft utgir en ny versjon av Microsoft-verktøyet for fjerning av skadelig programvare i hver måned. Når du laster ned verktøyet, kan verktøyet kjøres én gang for å kontrollere om datamaskinen er infisert av bestemte typer utbredt og skadelig programvare (inkludert Blaster, Sasser og Mydoom), og bidrar til å fjerne eventuelle infeksjoner det finner.

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan verktøyet er forskjellig fra et antivirusprodukt, hvordan du kan laste ned og kjøre verktøyet, og hva som skjer når verktøyet finner skadelig programvare på datamaskinen. Delen for avanserte brukere inneholder informasjon for IT-administratoren og tilleggsinformasjon om hvordan du håndterer og kjører verktøyet for fjerning av skadelig programvare.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2683283
Obs! Samsvar i Microsofts Kundestøttesyklus-policy, blir Windows skadelig programvare fjerning verktøyet (MSRT) ikke lenger tilbys eller støttet på Windows 2000-baserte systemer etter 13 juli 2010. Denne datoen sammenfaller med slutten av fasen for utvidet støtte for Windows 2000. Hvis du vil ha mer informasjon om policyen for kundestøttesyklus, kan du gå til den Microsoft Kundestøttesyklus webområdet.

Mer informasjon

Hvordan Microsoft-verktøyet for fjerning av skadelig programvare er forskjellig fra et antivirusprodukt

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Microsoft-verktøyet for fjerning av skadelig programvare erstatter ikke et antivirusprodukt. Det er bare et verktøy for fjerning av etter infeksjon. Vi anbefaler derfor sterkt at du installerer og bruker et oppdatert antivirusprodukt.

Microsoft-verktøyet for fjerning av skadelig programvare varierer fra produkt-anantivirus på tre hovedmåter:
 • Verktøyet fjerner skadelig programvare fra analready-infisert datamaskinen. Antivirusprodukter hindrer at skadelig programvare fromrunning på en datamaskin. Det er mye bedre å blokkere malicioussoftware fra å kjøre på en datamaskin enn å fjerne afterinfection.
 • Verktøyet fjerner bare bestemt, utbredt og malicioussoftware. Bestemt, utbredt og skadelig programvare er en undergruppe av all themalicious programvare som finnes i dag.
 • Verktøyet er utviklet av gjenkjenning og fjerning av programvare for activemalicious. Aktiv, skadelig programvare er skadelig programvare som kjører på datamaskinen iscurrently. Verktøyet kan ikke fjerne skadelig softwarethat kjører ikke. Et antivirusprodukt kan imidlertid utføre thistask.
Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du beskytter datamaskinen, kan du gå til den Microsoft Safety & Sikkerhetssenter webområdet.


Skjul dette bildetVis dette bildet
2683283
Obs! Microsoft Malicious Software Removal Tool fokuserer på å oppdage og fjerne skadelig programvare som virus, ormer og trojanske hester. Det fjerner ikke spionprogrammer. Du kan imidlertid bruke Microsoft Security Essentials å oppdage og fjerne spionprogrammer.
Klikk her for å laste ned Microsoft Security Essentials
Du har ikke til å deaktivere eller fjerne antivirusprogrammet når du installerer Microsoft-verktøyet for fjerning av skadelig programvare. Hvis imidlertid utbredt og skadelig programvare som har infisert datamaskinen, antivirusprogrammet kan oppdager den skadelige programvaren og kan hindre at verktøyet for fjerning av fjerner det når verktøyet kjøres. I dette tilfellet kan du bruke antivirusprogrammet til å fjerne den skadelige programvaren.

Fordi Microsoft-verktøyet for fjerning av skadelig programvare ikke inneholder virus eller ormer, skal ikke verktøyet for fjerning alene utløse antivirusprogrammet. Men hvis den skadelige programvaren infiserte datamaskinen før et oppdatert antivirusprogram ble installert, kan antivirusprogrammet ikke oppdager den skadelige programvaren før verktøyet prøver å fjerne den.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Hvordan laste ned og kjøre Microsoft-verktøyet for fjerning av skadelig programvare

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Du kan laste ned og kjøre Microsoft-verktøyet for fjerning av skadelig programvare hvis datamaskinen kjører Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003 eller Windows XP.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2683283
Obs! Du kan ikke laste ned og kjøre verktøyet hvis du kjører Microsoft Windows 98, Windows Millennium Edition eller Microsoft Windows NT 4.0.

Det er den enkleste måten å laste ned og kjøre verktøyet for å slå onAutomatic oppdateringer. Aktivere Automatiske oppdateringer garanterer at du får thetool automatisk hver måned. Hvis du har aktivert Automatiske oppdateringer, fått youhave allerede nye versjoner av dette verktøyet hver måned. Hvis det finner en infeksjon, kjøres verktøyet inquiet modus. Hvis du ikke har blitt varslet om aninfection, ble ingen skadelig programvare funnet som krever din oppmerksomhet.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2683283
Obs! Hvis datamaskinen kjører Windows XP Service Pack 2 (SP2), er automatiske oppdateringer aktivert som standard.

Er du usikker på om automatiske oppdateringer er aktivert? Følg denne fremgangsmåten for å fastslå om automatiske oppdateringer er aktivert: slå på automatiske oppdateringer i Windows. Hvis du vil ha oss til å slå på automatiske oppdateringer for deg, kan du gå til den "Fix det for meg-delen. Hvis du vil heller slå på automatiske oppdateringer deg selv, går du til den "La meg løse det selv-delen.

Fix det for meg

Hvis du vil løse dette problemet automatisk, klikker du Løs dette problemet . Deretter klikker du Kjør i dialogboksen Filnedlasting , og følg trinnene i veiviseren.
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
Aktivere Automatiske oppdateringerDeaktivere automatiske oppdateringer
Fix dette problemet
Microsoft Fix it 50362
Fix dette problemet
Microsoft Fix it 50363


Skjul dette bildetVis dette bildet
2683283
Obs! Det kan hende at denne veiviseren bare finnes på engelsk. Den automatiske reparasjonen fungerer imidlertid også for andre språkversjoner av Windows.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2683283
Obs! Hvis du ikke bruker datamaskinen som har problemet, kan du lagre den automatiske reparasjonen på en flash-stasjon eller på en CD, og deretter kan du kjøre den på datamaskinen som har problemet.

La meg løse det selv

Hvis du vil slå på automatiske oppdateringer deg selv, kan du følge fremgangsmåten i følgende tabell for operativsystemet som kjøres på datamaskinen:
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
Hvis datamaskinen kjørerFølg denne fremgangsmåten:
Windows 7
 1. Klikk Start
  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Startbutton
  , pek på Alle programmerog deretterWindows Update.
 2. Klikk Changesettingsi den venstre ruten.
 3. Klikk for å velge installere updatesautomatically (anbefales).
 4. Clickto under anbefalte oppdateringer, merker du av for Gi meg anbefalte oppdateringer på samme måte som jeg mottar viktige oppdateringer , og klikk deretterOK. Hvis du blir bedt om et administrativt passord eller forconfirmation, skriver du inn passordet eller oppgir bekreftelsen. Gå til step3.
Windows Vista
 1. Klikk Start
  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Startbutton
  , pek på Alle programmerog deretterWindows Update.
 2. Klikk Changesettingsi den venstre ruten.
 3. Klikk for å velge installere updatesautomatically (anbefales).
 4. Clickto under anbefalte oppdateringer, Merk av for Inkluder anbefalte oppdateringer ved nedlasting, installering eller varsling av oppdateringer , og klikk deretterOK. Hvis du blir bedt om et administrativt passord eller forconfirmation, skriver du inn passordet eller oppgir bekreftelsen. Gå til step3.
Windows XP eller Windows Server 2003
 1. Klikk Start, klikkKontrollpanel, og klikk deretter andMaintenance ytelse.
 2. Klikk System. Boksen for SystemProperties vises.
 3. Automatiske oppdateringer -kategorien klikker du for å velge automatisk (anbefales) merket isselected.

Video: Hvordan du aktiverer Automatiske oppdateringer i Windows 7


Skjul dette bildetVis dette bildet
assets video1
universalidentifikator (UUID) =beba3f86-dff1-4b23-baaa-d94f400b2d1f
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets video2


Last ned verktøyet for fjerning av skadelig programvare. Du mustaccept lisensvilkårene for Microsoft-programvare. Lisensvilkårene er onlydisplayed for første gang du tilgang til automatiske oppdateringer.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2683283
Obs! Når du har godtatt lisensvilkårene, kan du motta fremtidige versjoner av verktøyet for fjerning av skadelig programvare uten å være logget datamaskinen som administrator.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Når verktøyet for fjerning av skadelig programvare oppdager skadelig programvare

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Verktøyet for fjerning av skadelig programvare kjøres i stille modus. Hvis den oppdager skadelig programvare på datamaskinen, vises neste gang du logger deg på datamaskinen som en datamaskinadministrator, en boble i systemstatusfeltet for å gjøre deg oppmerksom på gjenkjenning.

Utføre en fullstendig skanning

Hvis verktøyet finner skadelig programvare, kan du bli bedt om å utføre en fullstendig skanning. Vi anbefaler at du utfører denne skanningen. En fullstendig skanning utfører en hurtigskanning og deretter en fullstendig skanning av datamaskinen, uansett om det blir funnet skadelig programvare under Hurtigsøk. Denne skanningen kan ta flere timer å fullføre fordi den skanner alle faste og flyttbare stasjoner. Tilordnede nettverksstasjoner skannes ikke.

Fjerne skadelige filer

Hvis skadelig programvare har endret (infisert) filer i yourcomputer, blir du bedt om å fjerne den skadelige programvaren fra thosefiles. Hvis den skadelige programvaren endret leserinnstillingene, din homepagemay endres automatisk til en side der du finner instruksjoner om hvordan torestore disse innstillingene.

Du kan rense bestemte filer eller alle filer som oppdages av theinfected. Vær oppmerksom på at noen tap av data possibleduring denne prosessen. Vær også oppmerksom på at verktøyet kanskje ikke kan gjenopprette somefiles til den opprinnelige tilstanden før infeksjonen.

Fjerning av verktøyet mayrequest at du starter datamaskinen for å fullføre fjerningen av somemalicious programvare, eller det kan bli bedt om å utføre manuell fremgangsmåte for å completethe fjerning av skadelig programvare. Hvis du vil fullføre fjerningen, bør du usean oppdatert antivirusprodukt.

Rapportere infeksjonsinformasjon til Microsoft

Verktøyet for fjerning av skadelig programvare sende grunnleggende informasjon til Microsoft Hvis skadelig programvare eller feil blir funnet. Denne informasjonen vil bli brukt for utbredelsen av viruset. Det sendes ingen personlige opplysninger som er knyttet til deg eller datamaskinen rapporten.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Slik fjerner du verktøyet for fjerning av skadelig programvare

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Verktøyet for fjerning av skadelig programvare bruker ikke et installasjonsprogram. Vanligvis når du kjører verktøyet for fjerning av skadelig programvare, opprettes det en midlertidig mappe i rotstasjonen på datamaskinen. Denne mappen inneholder flere filer, og den omfatter blant annet filen Mrtstub.exe. Mesteparten av tiden, slettes denne mappen automatisk etter at du har kjørt verktøyet, eller etter at neste gang du starter datamaskinen. Imidlertid kan denne mappen ikke alltid automatisk slettes. I slike tilfeller kan du slette denne mappen manuelt, og dette har ingen uønsket innvirkning på datamaskinen.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Få støtte

Beskytte datamaskinen som kjører Windows fra virus og skadelig programvare: Løsning for virus og Sikkerhetssenter
Sikkerhetsløsninger for IT-teknikere: TechNet Security feilsøking og støtte
Hjelp til å installere oppdateringer: Støtte for Microsoft Update
Lokal støtte i henhold til landet ditt: Internasjonal støtte.

Mer informasjon for avanserte brukere

Klikk her for å vise/skjule løsning
Microsoft DownloadCenter
Distribusjon av theMalicious Software Removal Tool i en enterpriseenvironment
Forutsetninger for å kjøre skadelig programvare-RemovalTool
Støtte forcommand-linje brytere
Usageand Utgivelsesinformasjon
Komponenten som rapporterer om
Mulige skanningsresultater
Vanlige spørsmål om verktøyet for skadelig SoftwareRemoval

Denne delen er ment for avanserte databrukere. Hvis du ikke er fortrolig med avansert feilsøking, vil du kanskje be noen om hjelp eller kontakte kundestøtte. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kontakter Microsofts kundestøtte, gå til den Microsoft Kundestøtte webområdet.

Microsoft Download Center

Du kan laste ned verktøyet for fjerning av skadelig programvare fra Microsoft Download Center manuelt. Følgende filer er tilgjengelige for nedlasting fra Microsoft Download Center:

For 32-biters x 86-baserte systemer:


Skjul dette bildetVis dette bildet
Last ned
Downloadthe x 86 MSRT nå.


For 64-biters x 64-baserte systemer:


Skjul dette bildetVis dette bildet
Last ned
Last ned x 64 MSRT nå.

Release dato: August 12, 2014

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du laster ned Microsoft-støttefiler, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
119591 Slik får du tak i støttefiler for Microsoft fra elektroniske tjenester
Microsoft har søkt etter virus i denne filen. Microsoft brukte det nyeste antivirusprogrammet som var tilgjengelig den datoen filen ble lagt ut. Filen lagres på sikkerhetsforbedrede servere som forhindrer at uvedkommende gjør endringer i filen.

Distribusjon av verktøyet for fjerning av skadelig programvare i et bedriftsmiljø

Hvis du er en IT-administrator som ønsker abouthow for mer informasjon om distribusjon av verktøyet i et bedriftsmiljø, klikker du followingarticle nedenfor for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
891716 Distribusjon av Microsoft Windows-verktøyet for fjerning av skadelig programvare i et bedriftsmiljø
Denne artikkelen inneholder informasjon om aboutMicrosoft Systems Management Server (SMS), Services(SUS) for Microsoft Software Update og Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA).

Forutsetninger for å kjøre verktøyet for fjerning av skadelig programvare

Unntatt der det er angitt, gjelder informasjonen i denne delen allthe måter du kan laste ned og kjøre verktøyet for fjerning av skadelig programvare:
 • Microsoft Update
 • Windows Update
 • Automatiske oppdateringer
 • Microsoft Download Center
 • Webområdet for verktøyet for fjerning av skadelig programvare på Microsoft.com
Hvis du vil kjøre verktøyet for fjerning av skadelig programvare, kreves followingconditions:
 • Datamaskinen må kjøre Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003 eller Windows XP.
 • Du må logge på datamaskinen med en konto som isa-medlem av Administratorer-gruppen. Hvis påloggingskontoen ikke har therequired tillatelser, avsluttes verktøyet. Hvis verktøyet ikke kjøres i quietmode, vises en dialogboks som beskriver feilen.
 • Hvis verktøyet er mer enn 60 dager gammelt, tooldisplays en dialogboks som anbefaler at du laster ned den nyeste versjonen av verktøyet.

Støtte for kommandolinjebrytere

Verktøyet for fjerning av skadelig programvare støtter fire kommando-lineswitches:
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
BryterenFormål
/Qeller/quietBruker stille modus. Dette alternativet ignorerer userinterface av verktøyet.
/?Viser en dialogboks som viser kommandoen-lineswitches.
/ NKjører i modus for bare søk. Malicioussoftware vil bli rapportert til brukeren i denne modusen, men vil ikke bli fjernet.
/FTvinger frem utvidet skanning av datamaskinen.
/ F: YTvinger et utvidet skanning av datamaskinen og automaticallycleans eventuelle infeksjoner som blir funnet.

Bruk-og Utgivelsesinformasjon

Når du laster ned verktøyet fra Microsoft Update eller fra AutomaticUpdates, og ingen skadelig programvare blir funnet på datamaskinen, willrun av verktøyet i stille modus neste gang. Hvis skadelig programvare blir funnet på datamaskinen, neste gang en administrator logger på datamaskinen, willappear en boble i systemstatusfeltet for å varsle om funnet. For mer informasjon om gjenkjenning, klikk boblen.

Når du laster ned thetool fra Microsoft Download Center, viser verktøyet en bruker-interfacewhen kjøres. Hvis du angir kommandolinjebryteren /Q , kjører det imidlertid i stille modus.

Utgivelsesinformasjon

Verktøyet for fjerning av skadelig programvare gis ut secondTuesday i hver måned. Hver utgivelse av verktøyet hjelper til å finne og removecurrent, utbredt og skadelig programvare. Denne includesviruses av skadelig programvare, ormer og trojanske hester. Microsoft bruker mange måletyper for å determinethe utbredelse av en skadelig programvare og skaden som kan beassociated med den.

Tabellen nedenfor viser den onde softwarethat som verktøyet kan fjerne. Verktøyet kan også fjerne alle kjente varianter på thetime av utgivelsen. Tabellen inneholder også versjonen av verktøyet for den firstincluded oppdagelse og fjerning av skadelig programvare.

Eachrelease av verktøyet er kumulativ. Det vil si at hver utgivelse ikke bare hjelper deg med å fjerne nye samlinger med skadelig programvare detectand, det bidrar også til å oppdage og fjerne allthe skadelig programvare som dekkes i tidligere versjoner. Nye varianter av malicioussoftware som oppdages og fjernes i tidligere utgivelser, er også dekket ineach månedlige utgivelsen.

Denne Microsoft Knowledge Base-artikkelen vil beupdated med informasjon for den månedlige utgivelsen, slik at antall therelevant artikkelen forblir den samme. Navnet på filen blir endret toreflect versjon av verktøyet. For eksempel filnavnet på januar-2005version er Windows-KB890830-ENU.exe, og filnavnet på februar-2005version er Windows-KB890830-V1.1-ENU.exe.
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
Skadelig programvareToolversionGjeldende alvorlighetsgrad
Win32/Berbew.January2005 (V 1.0)Lav
Win32/DoomjuiceJanuar 2005 (V 1.0)Lav
Win32/GaobotJanuar 2005 (V 1.0)Moderat
Win32/MSBlastJanuar 2005 (V 1.0)Lav
Win32/MydoomJanuary2005 (V 1.0)Lav
Win32/NachiJanuar 2005 (V 1.0)Lav
Win32/SasserJanuary2005 (V 1.0)Lav
Win32/ZindosJanuary2005 (V 1.0)Lav
Win32/KorgoFebruary2005 (V 1.1)Lav
Win32/NetskyFebruar 2005 (V 1.1)Moderat
Win32/RandexFebruary2005 (V 1.1)Lav
Win32/ZafiFebruary2005 (V 1.1)Lav
Win32/BagleMarch2005 (V 1.2)Moderat
Win32/BropiaMarch2005 (V 1.2)Lav
Win32/GowehMarch2005 (V 1.2)Lav
Win32/SoberMarch2005 (V 1.2)Moderat
Win32/SobigMarch2005 (V 1.2)Lav
Win32 / Hackdef **April2005 (V 1.3)Moderat
Win32/MimailApril2005 (V 1.3)Lav
Win32/RbotApril2005 (V 1.3)Moderat
Win32/SdbotMay2005 (V 1.4) Moderat
WinNT/IsproMay2005 (V 1.4)Lav
WinNT/FURootkitMay2005 (V 1.4)Moderat
Win32/KelvirJune2005 (V 1.5)Lav
Win32/LovgateJune2005 (V 1.5)Lav
Win32/MytobJune2005 (V 1.5)Lav
Win32/SpybotJune2005 (V 1.5)Moderat
Win32/HactyJuly2005 (V 1.6)Lav
Win32/OptixJuly2005 (V 1.6)Lav
Win32/OptixproJuly2005 (V 1.6)Lav
Win32/PurstiuJuli 2005 (V 1.6)Lav
Win32/Wootbot Juli 2005 (V 1.6)Lav
Win32/BagzAugust 2005 (V 1.7)Lav
Win32/DumaruAugust 2005 (V 1.7)Lav
Win32/SpyboterAugust 2005 (V 1.7)Lav
Win32/Zotob.AAugust 2005 A (V 1.7.1)Lav
Win32/Zotob.BAugust 2005 A (V 1.7.1)Lav
Win32/Zotob.CAugust 2005 A (V 1.7.1)Lav
Win32/Zotob.DAugust 2005 A (V 1.7.1)Lav
Win32/Zotob.EAugust 2005 A (V 1.7.1)Lav
Win32/Bobax.OAugust2005 en (V 1.7.1)Moderat
Win32/Esbot.AAugust 2005 A (V 1.7.1)Lav
Win32/Rbot.maAugust 2005 A (V 1.7.1)Lav
Win32/Rbot.MBAugust 2005 A (V 1.7.1)Lav
Win32/Rbot.MCAugust 2005 A (V 1.7.1)Lav
Win32/BobaxSeptember 2005 (V 1,8) Moderat
Win32/EsbotSeptember 2005 (V 1,8) Lav
Win32/GaelSeptember 2005 (V 1,8) Moderat
Win32/YahaSeptember 2005 (V 1,8) Lav
Win32/ZotobSeptember 2005 (V 1,8) Lav
Win32/AntinnyOktober 2005 (V 1.9) Moderat
Win32/GibeOktober 2005 (V 1.9) Lav
Win32/ondsinnede MywifeOktober 2005 (V 1.9) Lav
Win32/WukillOktober 2005 (V 1.9) Moderat
Win32/BugbearNovember 2005 (V 1,10) Lav
Win32/CodbotNovember 2005 (V 1,10) Lav
Win32/MabutuNovember 2005 (V 1,10) Lav
Win32/OpaservNovember 2005 (V 1,10) Lav
Win32/SwenNovember 2005 (V 1,10) Lav
Win32/IRCBotDecember2005 (V 1.11)Moderat
Win32/RyknosDecember2005 (V 1.11)Lav
WinNT/F4IRootkitDecember2005 (V 1.11)Moderat
Win32/BofraJanuary2006 (V 1.12)Lav
Win32/MaslanJanuary2006 (V 1.12)Lav
Win32/PariteJanuary2006 (V 1.12)Moderat
Win32/AlcanFebruary2006 (V 1.13)Moderat
Win32/BadtransFebruary2006 (V 1.13)Lav
Win32/EyevegFebruary2006 (V 1.13)Lav
Win32/MagistrFebruary2006 (V 1.13)Lav
Win32/AtakMarch2006 (V 1.14)Lav
Win32/TorvilMarch2006 (V 1.14)Lav
Win32/ZlobMarch2006 (V 1.14)Moderat
Win32/LockskyApril2006 (V 1,15)Moderat
Win32/ReatleApril2006 (V 1,15)Lav
Win32/VallaApril2006 (V 1,15)Lav
Win32/EvamanMay2006 (V 1.16)Lav
Win32/GandaMay2006 (V 1.16)Lav
Win32/PlexusMay2006 (V 1.16)Lav
Win32/CissiJune2006 (V 1.17)Lav
Win32/FizzerJune2006 (V 1.17)Lav
Win32/AlemodJuly2006 (V 1.18)Moderat
Win32/ChirJuly2006 (V 1.18)Moderat
Win32/HupigonJuly2006 (V 1.18)Moderat
Win32/NsagJuly2006 (V 1.18)Lav
Win32/BankerAugust2006 (V 1.19)Moderat
Win32/JeefoAugust2006 (V 1.19)Moderat
Win32/BancosSeptember2006 (V 1,20)Moderat
Win32/SinowalSeptember2006 (V 1,20) Moderat
Win32/HarnigOctober2006 (V 1.21) Lav
Win32/PassalertOctober2006 (V 1.21) Lav
Win32/TibsOctober2006 (V 1.21) Moderat
Win32/BrontokNovember2006 (V 1.22) Moderat
Win32/BeenutDesember 2006 (V 1,23) Lav
Win32/HaxdoorJanuary2007 (V 1.24) Moderat
WinNT/HaxdoorJanuary2007 (V 1.24) Moderat
Win32/StrationFebruary2007 (V 1,25)Moderat
Win32/MitgliederFebruary2007 (V 1,25)Lav
Win32/AlureonMarch2007 (V 1.27)Moderat
Win32/FunnerApril2007 (V 1.28)Lav
Win32/RenosMai 2007 (V 1,29)Moderat
Win32/AllapleJuni 2007 (V 1.30)Moderat
Win32/BuskyJuly2007 (V 1.31)Moderat
Win32/Virut.AAugust2007 (V 1,32)Moderat
Win32/Virut.BAugust2007 (V 1,32)Moderat
Win32/ZonebacAugust2007 (V 1,32)Moderat
Win32/NuwarSeptember2007 (V 1,33)Moderat
Win32/RJumpOctober2007 (V 1.34)Moderat
Win32/ConHookNovember2007 (V 1,35) Moderat
Win32/FotomotoDecember2007 (V 1.36)Moderat
Win32/CutwailJanuary2008 (V 1.37)Moderat
Win32/LdpinchFebruary2008 (V 1.38)Moderat
Win32/VirtumondeMarch2008 (V 1.39) Moderat
Win32/VundoMarch2008 (V 1.39) Moderat
Win32/NewaccMarch2008 (V 1.39) Moderat
Win32/OderoorMai 2008 (V 1.41)Moderat
Win32/CaptiyaMay2008 (V 1.41)Moderat
Win32/CorripioJune2008 (V 1.42)Moderat
Win32/FrethogJune2008 (V 1.42) Moderat
Win32/TaterfJune2008 (V 1.42) Moderat
Win32/StorarkJune2008 (V 1.42) Moderat
Win32/TilcunJune2008 (V 1.42) Moderat
Win32/ZutenJune2008 (V 1.42) Moderat
Win32/CeekatJune2008 (V 1.42) Moderat
Win32/LolydaJune2008 (V 1.42) Moderat
Win32/HorstJuli 2008 (V 2.0)Moderat
Win32/MatcashAugust2008 (V 2.1) Moderat
Win32/SlenfbotSeptember2008 (V 2.2)Moderat
Win32/RustockOctober2008 (V 2.3)Moderat
Win32/FakeSecSenNovember2008 (V 2,4)Moderat
Win32/GimmivNovember2008 (V 2,4)Moderat
Win32/FakeXPADecember2008 (V 2.5)Moderat
Win32/YektelDecember2008 (V 2.5)Moderat
Win32/BanloadJanuary2009 (V 2.6)Moderat
Win32/ConfickerJanuary2009 (V 2.6)Høy
Win32/SrizbiFebruar 2009 (V 2.7)Moderat
Win32/KoobfaceMarch2009 (V 2.8)Moderat
Win32/WaledacApril 2009 (V 2,9)Moderat
Win32/WinwebsecMai 2009 (V 2.10) Moderat
Win32/InternetAntivirusJune2009 (V 2.11)Moderat
Win32/FakeSpyproJuly2009 (V 2.12)Moderat
Win32/FakeReanAugust 2009 (V 2,13)Moderat
Win32/BredolabSeptember 2009 (V 2.14)Moderat
Win32/DaursoSeptember 2009 (V 2.14)Moderat
Win32/FakeScantiOktober 2009 (V 3.0)Moderat
Win32/FakeVimesNovember 2009 (V 3.1)Moderat
Win32/PrivacyCenterNovember 2009 (V 3.1) Moderat
Win32/HamweqDesember 2009 (V 3,2) Moderat
Win32/RimecudJanuar 2010 (V 3.3) Moderat
Win32/PushbotFebruar 2010 (V 3.4) Moderat
Win32/HelpudMars 2010 (V 3,5) Moderat
Win32/MaganiaApril 2010 (V 3.6) Moderat
Win32/OficlaMai 2010 (V 3.7)Moderat
Win32/FakeInitJuni 2010 (V 3.8)Moderat
Win32/BubnixJuli 2010 (V 3,9) Moderat
Win32/StuxnetAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Win32/CplLnkAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Worm:Win32/Vobfus.Gen!AAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Worm:Win32/Vobfus.Gen!BAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Worm:Win32/Vobfus.Gen!CAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Ormen: Win32 / Vobfus! dllAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Worm:Win32/Sality.auAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Virus:Win32/Sality.auAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Trojansk hest: WinNT / SalityAugust 2010 (V 3.10)Moderat
Win32/FakeCogSeptember 2010 (V 3.11)Moderat
Win32/VobfusSeptember 2010 (V 3.11) Moderat
Win32/ZbotOktober 2010 (V 3.12) Moderat
Win32/FakePAVNovember 2010 (V 3.13)Moderat
Worm:Win32/Sality.atNovember 2010 (V 3.13)Moderat
Virus:Win32/Sality.atNovember 2010 (V 3.13)Moderat
Win32/QakbotDesember 2010 (V 3.14)Moderat
Win32/LethicJanuar 2011 (V 3.15)Moderat
Win32/CycbotFebruar 2011 (V 3,16)Moderat
Win32/RenocideMars 2011 (V 3.17)Moderat
Win32/AfcoreApril 2011 (V 3,18) Moderat
Win32/RamnitMai 2011 (V 3.19) Moderat
Win32/RorpianJuni 2011 (V 3,20) Moderat
Win32/YimfocaJuni 2011 (V 3,20) Moderat
Win32/NuqelJuni 2011 (V 3,20) Moderat
Win32/TracurJuli 2011 (V 3.21) Moderat
Win32/DursgJuli 2011 (V 3.21) Moderat
Win32/FakeSysdefAugust 2011 (V 3.22) Moderat
Win32/HilotiAugust 2011 (V 3.22) Moderat
Win32/BamitalSeptember 2011 (V 4.0)Moderat
Win32/KelihosSeptember 2011 (V 4.0) Moderat
Win32/EyeStyeOktober 2011 (V 4.1) Moderat
Win32/giftOktober 2011 (V 4.1) Moderat
Win32/DofoilNovember 2011 (V 4.2) Moderat
Win32/CarberpNovember 2011 (V 4.2) Moderat
Win32/CridexNovember 2011 (V 4.2) Moderat
Win32/HelompyDesember 2011 (V 4,3) Moderat
Win32/SefnitJanuar 2012 (V 4.4) Moderat
Win32/PramroFebruar 2012 (V 4.5) Moderat
Win32/FareitFebruar 2012 (V 4.5) Moderat
Win32/DorkbotMars 2012 (V 4.6) Moderat
Win32/HiolesMars 2012 (V 4.6) Moderat
Win32/YeltminkyMars 2012 (V 4.6) Moderat
Win32/Pluzoks.AMars 2012 (V 4.6) Moderat
Win32/ClaretoreApril 2012 (V 4,7) Moderat
Win32/BocinexApril 2012 (V 4,7) Moderat
Win32/GamarueApril 2012 (V 4,7) Moderat
Win32/UnruyMai 2012 (V 4,8) Moderat
Win32/DishigyMai 2012 (V 4,8) Moderat
Win32/CleamanJuni 2012 (V 4,9) Moderat
Win32/KuluozJuni 2012 (V 4,9) Moderat
Win32/BafruzAugust 2012 (V 4.11)Alvorlig
Win32/MatsnuAugust 2012 (V 4.11)Alvorlig
Win32/MedfosSeptember 2012 (V 4.12) Alvorlig
Win32/NitolOktober 2012 (V 4,13)Alvorlig
Win32/OneScanOktober 2012 (V 4,13)Alvorlig
Win32/FolstartNovember 2012 (V 4.14) Alvorlig
Win32/WeelsofNovember 2012 (V 4.14) Alvorlig
Win32/PhorpiexNovember 2012 (V 4.14) Alvorlig
Win32/PhdetDesember 2012 (V 4.15) Alvorlig
Win32/GanelpJanuar 2013 (V 4.16) Alvorlig
Win32/LefgrooJanuar 2013 (V 4.16) Alvorlig
Win32/SirefefFebruar 2013 (V 4.17)Alvorlig
Win32/WecyklerMars 2013 (V 4.18) Alvorlig
Win32/BabonockApril 2013 (V 4,19) Alvorlig
Win32/RedymsApril 2013 (V 4,19) Alvorlig
Win32/VesenlosowApril 2013 (V 4,19) Alvorlig
Win32/fakedefMai 2013 (V 4.20) Alvorlig
Win32/VicenorMai 2013 (V 4.20) Alvorlig
Win32/KexqoudMai 2013 (V 4.20) Alvorlig
Win32/TupymJuni 2013 (V 4.21) Alvorlig
Win32/SimdaSeptember 2013 (V 5.4) Alvorlig
Win32/ShiotobOktober 2013 (V 5.5)Alvorlig
Win32/FoidanOktober 2013 (V 5.5)Alvorlig
Win32/DeminnixNovember 2013 (V 5.6)Alvorlig
Win32/NapolarNovember 2013 (V 5.6)Alvorlig
Win32/RotbrowDesember 2013 (V 5.7)Alvorlig
MSIL/BladabindiJanuar 2014 (V 5,8)Alvorlig
VBS/JenxcusFebruar 2014 (V 5,9)Alvorlig
Win32/WysototMars 2014 (V 5.10)Alvorlig
MSIL/SpacekitoMars 2014 (V 5.10)Alvorlig
Win32/RamdoApril 2014 (V 5.11)Alvorlig
Win32/KilimApril 2014 (V 5.11)Alvorlig
Win32/MiurefMai 2014 (V 5.12)Alvorlig
Win32/FilcoutMai 2014 (V 5.12)Alvorlig
Win32/NecursJuni 2014 (V 5.13)Alvorlig
Win32/CaphawJuli 2014 (V 5.14)Alvorlig
Win32/BepushJuli 2014 (V 5.14)Alvorlig
Win32/LecpetexAugust 2014 (V 5.15)Alvorlig
* Alvorlighetsgraden henviser til alvorlighetsgrader for virusvarsler som vises på følgende Microsoft-webområde:
http://www.Microsoft.com/technet/security/bulletin/rating.mspx
Vær oppmerksom på at alvorlighetsgrader for trusler kan være updatedoccasionally å ta høyde for endringer i utbredelse og otherfactors.

** W32/Hackdef skjuler vanligvis annen potensielt unwantedsoftware på datamaskinen. Hvis oppryddingsverktøyet rapporterer at W32/Hackdef-wasdetected på datamaskinen, anbefaler vi sterkt at du kjører et søk withup-til-dato antivirus og antispyware-programmer (sehttp://www.Microsoft.com/security/PC-security/spyware-prevent.aspx).Hvis du vil vise programvaren som W32/Hackdef skjulte, må du først åpne filen thelog for oppryddingsverktøyet (% Windir%\Debug\Mrt.log). I delen "Possiblescanning resultater" Finn linjen eller linjene som angir mappen whichWin32/HackDef ble funnet. I den samme mappen skal du finne Win32/Hackdefconfiguration-fil som har filtypen INI. Vis denne filen todetermine programvaren som Win32/Hackdef skjulte på datamaskinen.

Eventuell skadelig programvare som ikke er oppført i denne tabellen er ikke oppdaget og ikke fjernet av verktøyet. Hvis du vil søke etter og fjerne annen skadelig programvare, kan du bruke et oppdatert antivirusprodukt. For mer informasjon, kan du gå til følgende webområde for beskyttelse av datamaskinen med Microsoft:
http://www.Microsoft.com/security/Scanner/en-us/default.aspx

Komponenten som rapporterer om

Verktøyet for fjerning av skadelig programvare sender informasjon til Microsoftif det skadelig programvare eller feil blir funnet. Bestemte informationthat er sendt til Microsoft som består av følgende elementer:
 • Navnet på den skadelige programvaren som isdetected
 • Resultatet av fjerning av skadelig programvare
 • Operativsystemversjonen
 • Operativsystemets nasjonale innstilling
 • Prosessorarkitekturen
 • Versjonsnummeret for verktøyet
 • En indikator som viser om verktøyet kjøres av Microsoft Update, Windows Update, automatiske oppdateringer, Download Center eller fra webområdet
 • En anonym GUID
 • En kryptografisk enveis nummerverdi (MD5) for banen og filnavnet for hver skadelig programvarefil som fjernes fra thecomputer
Hvis tilsynelatende skadelig programvare blir funnet på datamaskinen, blir du bedt om å sende informasjon til Microsoft, utover informasjonen som er oppført her thetool.Du blir bedt om i hvert av disse tilfellene, og denne informasjonen er sendt onlywith ditt samtykke. Tilleggsinformasjonen inneholder følgende:
 • Filene som mistenkes for å være skadelig programvare. Thetool vil identifisere filene for deg.
 • En kryptografisk enveis nummerverdi (MD5) for eventuelle mistenkelige filer blir funnet.
Du kan deaktivere rapporteringsfunksjonen. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du deaktiverer rapporteringskomponenten og hvordan du hindrer at dette verktøyet sender informasjon til Microsoft, kan du se Microsoft Knowledge Base-artikkel
891716 Distribusjon av Microsoft Windows-verktøyet for fjerning av skadelig programvare i et bedriftsmiljø

Mulige skanningsresultater

Når verktøyet har kjørt, er det fire Hovedresultater som du removaltool kan rapportere til brukeren:
 • Ingen infeksjon ble funnet.
 • Minst én infeksjon ble funnet og wasremoved.
 • En infeksjon ble funnet, men ble ikke fjernet. Denne resultwill skal vises hvis mistenkelige filer ble funnet på datamaskinen. Å helpremove disse filene, bør du bruke et oppdatert antivirusprodukt.
 • En infeksjon ble funnet og fjernet delvis. Tocomplete denne fjerningen, bør du bruke en oppdatert antivirusproduct.

Vanlige spørsmål om verktøyet for fjerning av skadelig programvare

 • Q1: Er verktøyet digitalt signert av Microsoft?
  A1: Ja.
 • Q2: Hva slags informasjon i loggfilen inneholder?
  A2: Hvis du vil ha informasjon om loggfilen, se Microsoft Knowledge Base-artikkel
  891716 Distribusjon av den Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool i et bedriftsmiljø
 • Q3: Kan dette verktøyet videreformidles?
  A3: Ja. Henhold til betingelsene i lisensavtalen for dette verktøyet kan verktøyet beredistributed. Imidlertid passe på at du videreformidler latestversion av verktøyet.
 • Spm. 4: Hvordan vet jeg at jeg bruker den nyeste versjonen av verktøyet?
  A4: Hvis du er en Windows 7, Windows Vista, Windows XP eller Windows Server 2003 bruker, bruker du Microsoft Update eller funksjonen Automatiske oppdateringer til å teste om du bruker den nyeste versjonen av verktøyet. Hvis du har valgt ikke å bruke Microsoft Update, og du er en Windows 7, Windows Vista, Windows XP eller Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1) bruker, kan du bruke Windows Update. Eller du kan bruke funksjonen Automatiske oppdateringer i Windows Update til å teste om du bruker den nyeste versjonen av verktøyet. I tillegg kan du besøke Microsoft Download Center. Også, Hvis verktøyet er mer enn 60 dager gammelt, vil verktøyet minne deg å se etter en ny versjon av verktøyet.
 • Spørsmål 5: Microsoft Knowledge Base-artikkelnummeret for verktøyet endrer med hver ny versjon?
  A5: Nr. Microsoft Knowledge Base-artikkelnummeret for verktøyet-willremain 890830 for fremtidige versjoner av verktøyet. Navnet på toolwhen som det lastes ned fra Microsoft Download Center endres med eachrelease for å vise måneden og året når denne versjonen av verktøyet-wasreleased.
 • Q6: Er det noen måte jeg kan be om at nye skadelig programvare være målrettet i verktøyet?
  A6: Ikke for øyeblikket. Skadelig programvare som er rettet mot verktøyet-isbased på sporing av utbredelsen og skadeomfanget til malicioussoftware.
 • Q7: Kan jeg finne ut om verktøyet er kjørt på en datamaskin?
  A7: Ja. Ved å kontrollere en registernøkkel, kan du bestemme om thetool er kjørt på en datamaskin og hvilken versjon som var den siste versjonen-thatwas brukes. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
  891716Distribusjon av den Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool i et bedriftsmiljø
 • Spørsmål 8: Hvorfor jeg ser ikke verktøyet på Microsoft Update, Windows Update eller Automatiske oppdateringer?
  A8: Kan flere grunner til at du ikke ser verktøyet-onMicrosoft Update, Windows Update eller Automatiske oppdateringer:
  • Bare Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows Server 2003SP1 brukere har tilgang til verktøyet på Windows Update eller AutomaticUpdates.
  • Hvis du allerede har kjørt den gjeldende versjonen av toolfrom Windows Update, Microsoft Update, automatiske oppdateringer eller fra theother to utgivelseskanalene, vil det ikke lenger tilgjengelig på Windows Update orAutomatic oppdateringer.
  • For automatiske oppdateringer må første gang du kjører thetool, du være logget som medlem av administratorgruppen for å acceptthe lisensvilkårene.
 • Q9: Hvordan kan Microsoft Update, Windows Update og Automatiske oppdateringer som tilbys av verktøyet?
  A9: Alle brukere av Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows Server 2003 blir tilbudt verktøyet hvis følgende betingelser er oppfylt:
  • Brukerne kjører den nyeste versjonen av MicrosoftUpdate eller funksjonen Automatiske oppdateringer.
  • Brukerne har ikke allerede har kjørt den gjeldende versjonen av verktøyet.
  Alle Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows Server 2003 SP1users blir tilbudt verktøyet hvis følgende betingelser er oppfylt:
  • Brukerne kjører ikke Microsoft Update.
  • Brukerne kjører den nyeste versjonen av Windows Update eller Automatiske oppdateringer i Windows Update.
  • Brukerne har ikke allerede har kjørt den gjeldende versjonen av verktøyet.
 • Spørsmål 10: Når jeg ser i loggfilen, det forteller meg at det ble funnet feil under skanningen. Hvordan løser jeg dem?
  A10:Hvis du vil ha informasjon om feilene, kan du se Microsoft Knowledge Base-artikkel
  891717 Slik feilsøker du feil når du kjører Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool
 • Q11: Vil du nyutgivelse verktøyet selv om det er noen nye sikkerhetsbulletiner for en bestemt måned?
  A11: Ja. Selv om det ikke er noen nye sikkerhetsbulletiner for en particularmonth, vil verktøyet for fjerning av skadelig programvare gitt ut med støtte for den nyeste utbredte og skadelige programvaren fjerning av detectionand.
 • Q12: Hvordan jeg at dette verktøyet tilbys til meg ved hjelp av Microsoft Update, Windows Update eller Automatiske oppdateringer?
  A12: Når du får først tilgang til skadelig programvare fjerning av Toolfrom Microsoft Update, Windows Update eller Automatiske oppdateringer, kan du declinedownloading verktøyet og kjøre det ved ikke å godta lisensvilkårene. Denne declinecan gjelder bare gjeldende versjon av verktøyet eller begge currentversion av verktøyet og alle fremtidige versjoner, avhengig av hvilket alternativ som youchoose. Hvis du allerede har godtatt lisensvilkårene og helst ikke toinstall verktøyet via Windows Update, klikker du for å fjerne merket i avmerkingsboksen for thatcorresponds for verktøyet i Windows Update-Grensesnittet.
 • Q13: Når jeg kjører verktøyet fra Microsoft Update, Windows Update eller Automatiske oppdateringer, hvor verktøyfilene lagres? Kan jeg kjøre verktøyet?
  A13:Når den er lastet ned fra Microsoft Update eller Windows Update, kjøres verktøyet bare én gang i måneden. Hvis du vil kjøre verktøyet manuelt flere ganger i måneden, laster du ned verktøyet fra Download Center eller ved å gå til Microsoft Safety & Sikkerhetssenter webområdet.

 • Elektronisk skanning av systemet ved hjelp av sikkerhetsskanneren Windows Live OneCare, kan du gå til den Microsoft Safety Scanner webområdet.
  http://safety.live.com
 • Q14: Kan jeg kjøre dette verktøyet på en Windows Embedded-datamaskin?
  A14: Verktøyet for fjerning av skadelig programvare er for øyeblikket ikke supportedon en Windows Embedded-datamaskin.
 • Q15: Kjøring av verktøyet krever noen sikkerhetsoppdateringer være installert på datamaskinen?
  A15: Nr. I motsetning til de fleste tidligere fjerningsverktøy som ble produsert byMicrosoft, krever verktøyet for fjerning av skadelig programvare ingen sikkerhet updateprerequisites. Vi anbefaler på det sterkeste at du installerer alle criticalupdates før du bruker verktøyet, slik at infisering av malicioussoftware som utnytter sikkerhetsproblemer.
 • Q16: Kan jeg distribuere dette verktøyet med SUS eller SMS? Er det kompatibelt med MBSA?
  A16: Hvis du vil ha informasjon om hvordan du distribuerer dette verktøyet, kan du se Microsoft Knowledge Base-artikkel
  891716 Distribusjon av den Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool i et bedriftsmiljø
 • Q17: Nødvendig tidligere fjerningsverktøy være installert for å kunne kjøre verktøyet for fjerning av skadelig programvare?
  A17: Nr.
 • Spørsmål 18: Finnes det en nyhetsgruppe der dette verktøyet diskuteres?
  A18: Ja. Du kan bruke til microsoft.public.security.virusnewsgroup.
 • Q19: Hvorfor ble vinduet "Windows File Protection" vist da jeg kjørte verktøyet?
  Svar 19: Når bestemte virus blir funnet på et system i noen tilfeller kan forsøker thecleaner-verktøyet å reparere de infiserte Windows-systemfilene. Selv om thisaction fjerner den skadelige programvaren fra disse filene, kan den også starte theWindows Filbeskyttelse. Hvis du ser vinduet Filbeskyttelse for Windows, anbefaler vi på det sterkeste at du følger instruksjonene og Sett inn CDEN for Microsoft Windows. Da gjenopprettes de rensede filene til sin opprinnelige, pre-infeksjon tilstand.
 • Q20: Er lokaliserte versjoner av dette verktøyet tilgjengelig?
  A20: Ja, verktøyet er tilgjengelig på 24 språk. Før February2006 var hver lokaliserte versjon av verktøyet tilgjengelig som en separatedownload. Fra og med februar 2006, er verktøyet nå tilgjengelig som en multilingualdownload. Derfor bare én versjon av verktøyet er tilgjengelig, og theappropriate språk vises basert på språket til gjeldende operatingsystem.
 • Q21: jeg fant filen Mrtstub.exe i en mappe på datamaskinen. Er filen Mrtstub.exe en lovlig komponent i verktøyet?
  A21:Verktøyet bruker en fil med navnet Mrtstub.exe for enkelte operasjoner. Hvis du kontrollerer at filen er signert av Microsoft, er filen en lovlig komponent i verktøyet.
 • Q22: Kan MSRT kjøre i sikkermodus?
  A22:Ja. Hvis du kjører MSRT før du starter datamaskinen i sikker modus, får du tilgang til MSRT i % windir%\system32\mrt.exe. Dobbeltklikk mrt.exe-filen for å kjøre MSRT, og følg deretter de på skjermen instruksjoner.

Egenskaper

Artikkel-ID: 890830 - Forrige gjennomgang: 14. august 2014 - Gjennomgang: 123.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise N
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Home Premium N
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Professional N
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Starter N
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Ultimate N
 • Windows 8
 • Windows 8 Enterprise
 • Windows 8 Pro
 • Windows Server 2012 Datacenter
 • Windows Server 2012 Essentials
 • Windows Server 2012 Foundation
 • Windows Server 2012 Standard
Nøkkelord: 
kbmsnpartnerportal kbhowto kbacwsurvey kbsecurity kbinfo kbfixme kbmsifixme kbvideocontent kbmt KB890830 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 890830

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com