Näyttöön tulee "Päivityskorjaustiedostoa ei voi asentaa Windows Installer -palvelun avulla" -sanoma, kun Windows SharePoint -päivitys yritetään asentaa tietokoneeseen, jossa on käytössä Windows SharePoint Servicesin alkuperäinen julkaisuversio

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 891060 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Et pysty asentamaan Microsoft Windows SharePoint Services -päivitystä tietokoneeseen, jossa on käytössä Windows SharePoint Servicesin alkuperäinen julkaisuversio. Kun yrität tehdä tämän, näyttöön tulee seuraava sanoma:
Päivityskorjaustiedostoa ei voi asentaa Windows Installer -palvelun avulla, koska päivitettävä ohjelma puuttuu. Varmista, että päivitettävä ohjelma löytyy tietokoneesta ja että sinulla on oikea päivityskorjaustiedosto.

Syy

Windows SharePoint Servicesin alkuperäisessä julkaisuversiossa ei ole sisäistä toimintoa, jonka avulla voisit asentaa päivityksiä, kuten korjaustiedostoja. Tämän vuoksi et pysty asentamaan Windows SharePoint Services -päivitystä, kuten korjaustiedostoa, tietokoneeseen, jossa on käytössä Windows SharePoint Servicesin alkuperäinen julkaisuversio. Ennen kuin asennat Windows SharePoint Services -päivityksen, sinun on ensin asennettava Windows SharePoint Services Service Pack 1 (SP1).

Tämä tilanne on poikkeus Service Pack -paketteja koskevasta Microsoft-tuen elinkaarikäytännöstä. Tämä koskee vain Windows SharePoint Servicesin alkuperäistä julkaisuversiota. Normaali Microsoft-tuen elinkaarikäytäntö koskee tulevia Service Pack -päivityksiä ja Windows SharePoint Services -versioita.

Ratkaisu

Voit korjata tämän ongelman asentamalla Microsoft Windows SharePoint Services Service Pack 1:n (SP1). Saat lisätietoja Windows SharePoint Services Service Pack 1:stä napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
841876 Windows SharePoint Services Service Pack 1:n kuvaus (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
Huomautus Kun otat käyttöön Windows SharePoint Servicesin, Microsoft suosittelee, että lisäät Windows SharePoint Services SP1:n käyttöönottosuunnitelmaasi. Tällä tavoin voit ottaa käyttöön Windows SharePoint Services -päivitykset uusissa Windows SharePoint Services -asennuksissasi.

Enemmän tietoa

Lisätietoja Microsoft-tuen elinkaarikäytännöstä on seuraavassa Microsoftin Web-sivustossa:
http://support.microsoft.com/lifecycle

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 891060 - Viimeisin tarkistus: 23. joulukuuta 2004 - Versio: 1.1
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Windows SharePoint Services
Hakusanat: 
kberrmsg kbtshoot kbsetup kbprb kbdeployment kbupdateissue KB891060

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com