U ontvangt het bericht 'Windows Installer-service kan de upgradepatch niet installeren wanneer u probeert een update voor Windows SharePoint Services te installeren' op een computer met de oorspronkelijke versie van Windows SharePoint Services

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 891060 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Een update voor Microsoft Windows SharePoint Services kan niet worden geïnstalleerd op een computer waarop de oorspronkelijke versie van Windows SharePoint Services wordt uitgevoerd. Als u dit probeert te doen, verschijnt het volgende foutbericht:
De Windows Installer-service kan de upgradepatch niet installeren omdat het programma voor de upgrade ontbreekt, of omdat de upgradepatch een upgrade uitvoert van een andere versie van het programma. Controleer of het programma voor de upgrade zich op de computer bevindt en of u de juiste upgradepatch hebt.

Oorzaak

De oorspronkelijke versie van Windows SharePoint Services beschikt niet over een ingebouwde functie waarmee updates zoals hotfixes kunnen worden geïnstalleerd. Een update voor Windows SharePoint Services zoals een hotfix, kan daarom niet worden geïnstalleerd op een computer met de oorspronkelijke versie van Windows SharePoint Services. Voordat u een update van Windows SharePoint Services installeert, dient u eerst Windows SharePoint Services Service Pack 1 (SP1) te installeren.

Deze voorwaarde is een uitzondering op het beleid voor ondersteuningscycli voor Microsoft service packs. Deze voorwaarde is alleen van toepassing op de oorspronkelijke versie van Windows SharePoint Services. Het reguliere beleid voor ondersteuningscycli voor Microsoft-producten is van toepassing op toekomstige service packs en op toekomstige versies van Windows SharePoint Services.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door Microsoft Windows SharePoint Services Service Pack 1 (SP1) te installeren. Als u meer informatie wilt over Windows SharePoint Services Service Pack 1, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
841876 Beschrijving van Windows SharePoint Services Service Pack 1
Opmerking Wanneer u Windows SharePoint Services implementeert, raden we u aan Windows SharePoint Services SP1 te installeren als onderdeel van uw implementatieplan. U kunt updates voor Windows SharePoint Services daardoor toepassen op uw nieuwe installaties van Windows SharePoint Services.

Meer informatie

Op de volgende Microsoft-website vindt u meer informatie over de ondersteuningscyclus voor Microsoft-producten:
http://support.microsoft.com/lifecycle

Eigenschappen

Artikel ID: 891060 - Laatste beoordeling: dinsdag 28 december 2004 - Wijziging: 1.1
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows SharePoint Services
Trefwoorden: 
kberrmsg kbtshoot kbsetup kbprb kbdeployment kbupdateissue KB891060

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com