Az Outlook 2003 levélszemétszűrője 2005. február 8-án kiadott frissítésének leírása

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 891067 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft kiadott egy frissítést az Outlook 2003 levélszemétszűrő szolgáltatásához (KB891067). A jelen cikk a frissítés következő információit tartalmazza.

BEVEZETÉS

A szükség esetén letölthető frissítés újabb definíciókkal látja el a Microsoft Office Outlook 2003 program levélszemétszűrőjét arra vonatkozóan, hogy milyen üzeneteket kell levélszemétként kezelnie. Ez a frissítés 2005. február 8-án lett kiadva. További frissítések megjelenése várható.

További információ

Részletes tudnivalók a frissítéssel kapcsolatban

A jelen frissítés által felülírt korábbi frissítések

Az Outlook 2003 levélszemétszűrőjének frissítése (KB891067) a következő korábbi frissítést helyettesíti:

890854 Az Outlook 2003 levélszemétszűrője frissítésének leírása: 2005. január 11.

Részletes tudnivalók a telepítéssel kapcsolatban

A frissítés letöltése és telepítése

A frissítés a Microsoft letöltőközpontból tölthető le. Az alábbi webhelyre ellátogatva letöltheti a frissítést a Microsoft letöltőközpontból, továbbá elolvashatja a telepítési utasításokat és az ajánlott központi telepítési stratégiákat:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=4b26de72-647e-456e-972c-ebe34e1c6e08

Miként állapítható meg, hogy telepítve van-e a biztonsági frissítés?

Megjegyzés: Mivel a Microsoft Windows rendszernek több különböző kiadása létezik, az alábbi lépések eltérhetnek a különböző verziójú rendszereken. Ebben az esetben az adott termék dokumentációja nyújt bővebb felvilágosítást a tényleges műveletekről.
 1. Kattintson a Start menü Keresés parancsára.
 2. A Keresés eredménye ablak Mit keres? részében kattintson a Fájlt vagy mappát elemre.
 3. Írja be A fájlnév egésze vagy része mezőbe az outlfltr.dat nevet, majd kattintson a Keresés gombra.
 4. A találatlistában a jobb gombbal kattintson az Outlfltr.dat fájlra, és válassza a Tulajdonságok parancsot.
 5. A Verzió lapon nézze meg a számítógépére telepített Outlfltr.dat fájl módosítási dátumát és időpontját, valamint méretét.
A frissítés az alábbi táblázatban található fájlokat tartalmazza, az itt látható verziószámmal.
 Dátum     Idő  Verzió   Méret   Fájlnév
 ----------------------------------------------------------- 
 2005.01.01.  15:55       3 674 419  Outlfltr.dat 
 2004.04.15.  22:50 1.3.1509.1  117 976  Outlfltr.dll 
Ha a táblázatban felsorolt fájlok újabb verziójával rendelkezik, nem szükséges telepítenie a frissítést.

MSP-fájlokkal kapcsolatos információ rendszergazdáknak

A felügyeleti frissítés egy teljes Microsoft Windows Installer szoftverfrissítő fájlból (.msp) áll, amely egy önkicsomagoló végrehajtható fájlba van csomagolva. A jelen frissítést az alábbi MSP-fájl tartalmazza:
Outlfltr.msp

Parancssori eszközök meghatározott összetevők újratelepítéséhez rendszergazdák számára

Ha frissíti a felügyeleti telepítési pontot, valamint újból gyorsítótárba helyezi és az ügyfélszámítógépeken újratelepíti az Outlook 2003 programot, a parancssorból futtathat egy REINSTALL=[összetevők listája] tulajdonságot magában foglaló parancsot. E tulajdonság segítségével meghatározható, hogy újra kívánja-e telepíteni az Outlook 2003 egyes összetevőit a felügyeleti lemezképből. E frissítés esetén a [ szolgáltatáslista ] érték a következőképpen alakul:
OUTLOOKFiles
A REINSTALL=ALL paraméter használatával a Microsoft Office valamennyi összetevőjét újratelepítheti az ügyfélszámítógépre.

A felügyeleti lemezképek frissítésének részletes eljárásairól és az ügyfélszámítógépek frissítéséről a Strategies for Updating Office 2003 Installations (Stratégiák az Office 2003 programcsomag telepített példányainak frissítéséhez) című témakör Updating clients from a patched administrative image (Javított felügyeleti lemezképből történő ügyfélfrissítés) című része nyújt bővebb felvilágosítást. A Strategies for Updating Office 2003 Installations témakör a Microsoft következő webhelyén található meg:
http://office.microsoft.com/en-us/ork2003/HA011525741033.aspx
Az Office Admin Update Center for Office IT Professionals webhely a Microsoft Office programcsomag összes verziójához tartalmazza a legújabb felügyeleti frissítéseket és stratégiai központi telepítési forrásokat. Az Office Admin Update Center webhelyről a Microsoft következő webhelyén talál további információt:
http://technet.microsoft.com/en-us/office/bb267346.aspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 891067 - Utolsó ellenőrzés: 2007. szeptember 19. - Verziószám: 1.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Outlook 2003
Kulcsszavak: 
kbfix kbupdate atdownload KB891067
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com