Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους "Δεν είναι δέκτης διαθέσιμη" κατά την προσπάθειά σας να παρακολουθήσετε ζωντανή Τηλεόραση μετά τη σύνδεση ενός δέκτη Τηλεόρασης USB στον υπολογιστή σας που βασίζεται στα Windows XP Media Center Edition 2005

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 891108 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Αφού συνδέσετε έναν δέκτη Τηλεόρασης σε μια θύρα ενιαίου σειριακού διαύλου (USB) στον υπολογιστή σας που βασίζεται στα Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή Τηλεόραση:
Δεν υπάρχει διαθέσιμος δέκτης
Δεν υπάρχουν κάρτες δέκτη Τηλεόρασης έχουν ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί με το Media Center. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις Τηλεόρασης και ρύθμιση του Τηλεοπτικού σήματος.
Όταν κάνετε επανεκκίνηση του Media Center ή επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας, το πρόβλημα δεν επιλυθεί.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται αν ο δέκτης Τηλεόρασης δεν έχει ένα μοναδικό Αναγνωριστικό σειριακή και συνδεδεμένος ο δέκτης Τηλεόρασης σε διαφορετική θύρα USB κατά τη ρύθμιση παραμέτρων του Media Center. Σε αυτό το σενάριο, όταν επανασυνδεθείτε με το Τηλεοπτικό δέκτη σε διαφορετική θύρα USB Media Center δεν εντοπίζει το δέκτη Τηλεόρασης.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
 • Η σύνδεση του Τηλεοπτικού δέκτη στη θύρα USB που ήταν συνδεδεμένος με κατά τη ρύθμιση παραμέτρων του Media Center.
 • Εκτελέστε τον Οδηγό ρύθμιση Τηλεοπτικού σήματος του Media Center για να εντοπίσει το δέκτη Τηλεόρασης στη νέα θύρα USB. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Στο Media Center, επιλέξτερυθμίσεις.
  2. ΕπιλογήΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.
  3. ΕπιλογήΡύθμιση Τηλεοπτικού σήματος.
  4. Ακολουθήστε τα βήματα του οδηγού για να ρυθμίσετε το Τηλεοπτικό σήμα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΟρισμένες δέκτες Τηλεόρασης USB που είχαν περιληφθεί σε συστήματα των Windows XP Media Center Edition 2004 δεν έχουν ένα μοναδικό αναγνωριστικό σειριακά. Εάν χρησιμοποιείτε μία από αυτές τις Τηλεοπτικούς δέκτες και του αντίστοιχου προγράμματος οδήγησης με τα Windows XP Media Center 2005, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα. Εάν ο υπολογιστής σας αναβαθμίστηκε σε Windows XP Media Center Edition 2005 από το Microsoft Windows XP Media Center Edition 2004, ίσως μπορέσετε να επιλύσετε το πρόβλημα με την εγκατάσταση του τελευταίου προγράμματος οδήγησης για το δέκτη Τηλεόρασης. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υλικού σας για να προσδιορίσετε αν υπάρχει ένα συμβατό πρόγραμμα οδήγησης του Media Center 2005 για το δέκτη Τηλεόρασης.

Για πληροφορίες σχετικά με τον κατασκευαστή του υλικού, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
http://support.microsoft.com/gp/vendors/en-us
Ανατρέξτε στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες" για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Τεχνική υποστήριξη του Media Center

Επειδή το Microsoft Windows XP Media Center Edition περιλαμβανόταν στη συσκευή σας ή στο σύστημα σας, ο κατασκευαστής υλικού παρέχει τεχνική υποστήριξη και Βοήθεια για αυτό το λογισμικό. Ο κατασκευαστής ενδέχεται να έχει προσαρμόσει την εγκατάσταση με μοναδικά στοιχεία, όπως συγκεκριμένα προγράμματα οδήγησης συσκευών και προαιρετικές ρυθμίσεις, ώστε να μεγιστοποιήσει τις επιδόσεις του υλικού του. Εάν χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη για τα Windows XP Media Center Edition, επικοινωνήστε απευθείας με τον κατασκευαστή του υλικού, επειδή είναι ο πιο κατάλληλος να υποστηρίξει το λογισμικό που ο ίδιος εγκατέστησε στο υλικό.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την τοποθεσία πληροφοριών προϊόντος για τα Windows XP Media Center Edition, στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 891108 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kberrmsg kbmt KB891108 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:891108

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com