Το Adobe Acrobat PDFMaker πρόσθετα ενδέχεται να προκαλέσει έγγραφα για άνοιγμα ή κλείσιμο αργά στο Office για Mac προγράμματα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 891335 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Στο Microsoft Office για Mac προγράμματα, έγγραφα μπορεί να ανοίξετε ή να κλείσετε αργά. Επίσης, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε συνολική υποβάθμιση των επιδόσεων με τα προγράμματα. Τα προγράμματα που μπορεί να εκτελεστεί πιο αργά. Για παράδειγμα, ενδέχεται να παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα με το Microsoft Office Word για Mac.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν έχετε τα πρόσθετα του Adobe Acrobat PDFMaker ως στοιχεία εκκίνησης των φακέλων εκκίνησης του Office για Mac προγράμματα. Τα πρόσθετα του PDFMaker ενδέχεται να προκαλέσουν τα συμπτώματα που περιγράφονται στην ενότητα "Συμπτώματα".
Εάν έχετε εκδόσεις του Adobe Acrobat 6.0, 6.0.1 ή 6.0.2, ενημερώστε το Acrobat σε Adobe Acrobat 6.0.3 για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης της ενημέρωσης 6.0.3a Adobe Acrobat Professional και τυπική, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Adobe στο Web:
http://www.Adobe.com/support/downloads/Product.jsp?Product=10&Platform=Macintosh

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να καταργήσετε όλα τα στοιχεία εκκίνησης του PDFMaker που προέρχεται από τους φακέλους εκκίνησης των προγραμμάτων του Office. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Κλείστε όλα τα Office για Mac προγράμματα.
 2. Δημιουργήστε έναν νέο φάκελο στην επιφάνεια εργασίας σας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Στην περιοχή σύντομης αποθήκευσης, κάντε κλικ στο κουμπίΕύρεση.
  2. Στο διακομιστήFILEμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΝέος φάκελος.
  3. Το όνομα αυτού του φακέλουPDFMaker.
 3. Εντοπίστε και ανοίξτε το φάκελο Microsoft Office X ή το φάκελο Microsoft Office 2004 στον υπολογιστή σας. Συνήθως, αυτός ο φάκελος είναι στην ακόλουθη θέση:
  Macintosh HD/εφαρμογών
 4. Ανοίξτε το φάκελο του Office και, στη συνέχεια, ανοίξτε το φάκελο "Εκκίνηση".
 5. Στο διακομιστήViewμενού, κάντε κλικ στο κουμπίστήλες.
 6. Κάντε κλικ στην καρτέλαExcelΦάκελος.
 7. Σύρετε τοPDFMaker.xlaτο αρχείο στο φάκελο PDFMaker που δημιουργήσατε στο βήμα 2.
 8. Κάντε κλικ στην καρτέλαPowerPointΦάκελος.
 9. Σύρετε τοPDFMaker.ppaτο αρχείο στο φάκελο PDFMaker.
 10. Κάντε κλικ στην καρτέλαWordΦάκελος.
 11. Σύρετε τοpdfMaker.dotτο αρχείο στο φάκελο PDFMaker.
 12. Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή. Αυτή η ενέργεια θα εκκαθάριση της μνήμης και να καταργήσετε όλες τις υπόλοιπες αναφορές στα αρχεία του PDFMaker.

Περισσότερες πληροφορίες

Επιπλέον, υπάρχουν και άλλα θέματα που ενδέχεται να προκαλέσουν αργά το άνοιγμα των εγγράφων του Office.Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων σε έγγραφα που ανοίγουν αργά, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
892959Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων του Office για Mac τεκμηριώνει αυτό το άνοιγμα πιο αργή από την αναμενόμενη
Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 891335 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 2004 for Mac Standard Edition
 • Microsoft Office X για Mac Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbaddin kbstartup kbperformance kbtshoot kbprb kbmt KB891335 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:891335

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com