U wordt gevraagd een wachtwoord bij het openen van een intranetsite in Expression Web, SharePoint Designer 2007 of FrontPage

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 891822 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een site lokaal intranet in Microsoft Expression Web, Microsoft Office SharePoint Designer 2007 of Microsoft FrontPage opent, wordt u gevraagd een gebruikersnaam en wachtwoord.

Oorzaak

Dit probleem treedt op als de naam van uw intranet-site bevat perioden, zoals 'http://Site_Name.Extension'. Gebruik de instellingen van Internet- en in Microsoft Internet Explorer opgeslagen wachtwoorden, Expression Web, SharePoint Designer 2007 en FrontPage. Daarom interpreteren deze programma's naam van een intranetsite in deze indeling als een site voor de Zone Internet. Daarom gebruiken deze programma's uw beveiligingsinstellingen voor de Zone het Internet wanneer u de intranetsite openen.

Oplossing

Dit probleem wilt oplossen, moet u de naam van de intranetsite aan de Zone Lokaal Intranet toevoegen. Volg deze stappen:
 1. Start Internet Explorer.
 2. Op deExtramenu, klik opInternet-opties.
 3. Klik op deBeveiligingtabblad.
 4. Klik opLokaal intranet.
 5. Klik opSitesen klik vervolgens opGeavanceerde.
 6. Typ het adres van de intranet-website, klik opToevoegen, en klik vervolgens opOK. Herhaal deze stap als u meer dan een intranetsite perioden in de naam heeft.
 7. Klik opOKtwee keer.

Workaround

U kunt dit probleem omzeilen de Zone het Internet gebruiken een automatisch aanmeldingsproces instellen. Volg deze stappen:
 1. Start Internet Explorer.
 2. Op deExtramenu, klik opInternet-opties.
 3. Klik op deBeveiligingtabblad.
 4. Klik opInternet.
 5. Klik opAangepast niveau.
 6. OnderGebruikersverificatie, klik opAutomatisch aanmelden met huidige gebruikersnaam en wachtwoordonderAanmelden.
 7. Klik opOKtwee keer.

Meer informatie

Internet Explorer behandelt de volledig gekwalificeerde domeinnaam (FQDN) als Internet-adres, zelfs als het adres op uw intranetnetwerk.Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
174360Beveiligingszones in Internet Explorer gebruiken

Eigenschappen

Artikel ID: 891822 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office SharePoint Designer 2007
 • Microsoft Expression Web
 • Microsoft FrontPage 2002 Standard Edition
 • Microsoft FrontPage 2000 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbpermissions kbopenfile kbhttp kbtshoot kbprb kbmt KB891822 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:891822

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com