Επέκτασης Windows Media Center δεν είναι δυνατό να δημιουργήσει μια σύνδεση απομακρυσμένης μετά την εγκατάσταση του Windows AntiSpyware (Beta) σε έναν υπολογιστή που εκτελεί το Windows Media Center Edition 2005

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 892374 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Πληροφορίες για την έκδοση Beta
Αυτό το άρθρο ασχολείται με την έκδοση Beta ενός προϊόντος της Microsoft. Οι πληροφορίες αυτού του άρθρου παρέχονται ως έχουν και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Δεν διατίθεται επίσημη υποστήριξη προϊόντος από τη Microsoft για αυτό το προϊόν Beta. Για πληροφορίες σχετικά με τη λήψη υποστήριξης για μια έκδοση Beta, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση που περιλαμβάνεται στα αρχεία του προϊόντος Beta ή στην τοποθεσία Web από την οποία κάνατε λήψη της συγκεκριμένης έκδοσης.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν εγκαταστήσετε το Microsoft Windows AntiSpyware (Beta) σε έναν υπολογιστή που εκτελεί το Microsoft Windows Media Center Edition 2005, του Windows Media Center δεν είναι δυνατό να δημιουργήσει μια σύνδεση απομακρυσμένης.

Που ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους από το Windows Media Center Extender για το Xbox:
Το Media Center για το Xbox έχει αποσυνδεθεί απροσδόκητα από Υπολογιστή Media Center. Η επέκταση απαιτεί μια σύνδεση στον υπολογιστή. Η επέκταση μπορεί να έχει αποσυνδεθεί εξαιτίας συμφόρηση δικτύου, αποσύνδεση δικτύου, είτε επειδή ο Υπολογιστής έχει απενεργοποιηθεί.
Ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο από τρίτο extenders:
Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα ενώ του Media Center προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Υπολογιστή του Κέντρου πολυμέσων. Βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί το δίκτυό σας και τον Υπολογιστή και, στη συνέχεια, επιλέξτε "ΟΚ" για να προσπαθήσετε πάλι.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκαλείται από μια γνωστή ασυμβατότητα μεταξύ του Windows AntiSpyware (Beta) και του Windows Media Center.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Όταν χρειαστείτε τη λειτουργία επέκτασης Windows Media Center, τερματίστε το Microsoft Windows AntiSpyware (Beta). Για να το κάνετε αυτό, κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο της περιοχής ειδοποιήσεων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίMicrosoft AntiSpyware τερματισμού.

Για να επαναφέρετε τη λειτουργία AntiSpyware, επανεκκινήστε τη Microsoft AntiSpyware στο μενού "Έναρξη".

Περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το Windows AntiSpyware (Beta), κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
892279Τρόπος απόκτησης του Microsoft Windows AntiSpyware (Beta)

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 892374 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
Λέξεις-κλειδιά: 
kbdefenderrtwswept kbdefenderrtwno kbprb kbconnectivity kbmt KB892374 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:892374

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com