Windows Media Center Extender maken geen externe verbinding nadat u Windows AntiSpyware (Beta) op een computer waarop Windows Media Center Edition 2005

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 892374 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Bèta-informatie
Dit artikel wordt een bètaversie van een Microsoft-product. De informatie in dit artikel is bedoeld als- en zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Er is geen formele productondersteuning van Microsoft beschikbaar voor dit bètaproduct. Zie de documentatie bij bèta productbestanden voor informatie over het verkrijgen van ondersteuning voor een bètaversie of Controleer de locatie waar u de versie hebt gedownload.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u Microsoft Windows AntiSpyware (Beta) op een computer waarop Windows Media Center Edition 2005 installeert, kan Windows Media Center Extender een externe verbinding maken.

Verschijnt het volgende foutbericht in Windows Media Center Extender voor Xbox:
De Media Center voor Xbox is onverwacht verbroken wanneer Media Center-PC. De Extender vereist een verbinding met de computer. De Extender is mogelijk verbroken vanwege een overbezet netwerk, een netwerkverbinding of omdat de PC uitgeschakeld.
Er wordt een foutbericht van de volgende strekking van derden extenders:
Er is een fout opgetreden terwijl Media Center Extender probeert te communiceren met de Media Center-PC. Controleer of dat uw netwerk en de PC werkt en selecteer OK om opnieuw te proberen.

Oorzaak

Dit probleem wordt veroorzaakt door een bekende incompatibiliteit tussen Windows AntiSpyware (Beta) en Windows Media Center Extender.

Workaround

Wanneer u Windows Media Center Extender-functionaliteit, sluit u Microsoft Windows AntiSpyware (Beta). U doet dit door met de rechtermuisknop op het pictogram in het systeemvak en klik vervolgens opMicrosoft AntiSpyware afsluiten.

AntiSpyware functionaliteit wilt herstellen, moet u Microsoft AntiSpyware opnieuw in het menu Start.

Meer informatie

Voor meer informatie over Windows AntiSpyware (Beta) klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
892279Microsoft Windows AntiSpyware (Beta) ophalen

Eigenschappen

Artikel ID: 892374 - Laatste beoordeling: dinsdag 4 oktober 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
Trefwoorden: 
kbdefenderrtwswept kbdefenderrtwno kbprb kbconnectivity kbmt KB892374 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:892374

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com