Problemen die optreden in Office voor Mac op een computer met Mac OS X 10.2.x of Mac OS X 10.3.x

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 892428 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel beschrijft algemene stappen die u gebruiken kunt voor het oplossen van problemen met Microsoft Office voor Mac-programma's. De stappen die zijn opgenomen in dit artikel gebruikt de functie Mac OS X veilig opstarten voorkeurbestanden te verwijderen en opnieuw installeren van software.

INLEIDING

Dit artikel worden algemene stappen kunt u een probleem dat optreedt wanneer u een Office voor Mac-programma op een computer met Mac OS X 10.2.x of Mac OS X10.3.x. Gebruik een van de volgende methoden voor het oplossen van een probleem in een Office voor Mac-programma. De methoden worden vermeld in volgorde van complexiteit en intrusiveness. Volg de stappen in een specifieke methode en werk met Office voor Mac-programma voldoende tijd om te bepalen of het probleem is opgelost voordat u met de volgende methode verdergaat.

Zorg ervoor dat de huidige updates voor het besturingssysteem en Office voor Mac-programma voordat u een van deze methoden. Alle updates voor Office voor Mac-producten zijn de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/Mac/downloads.aspx
Apple-updates kunt u het hulpprogramma software update uitvoeren door te klikken opSoftware-Updateop deApplemenu terwijl u met Internet verbonden bent.

Nadat de vereiste updates probeert te reproduceren van het probleem opnieuw als het probleem is opgelost. Als het probleem nog steeds doorgaan met de juiste methode voor probleemoplossing.

Problemen met Microsoft Word voor Mac alleen

Als het probleem alleen met Microsoft Word voor Mac alleen optreedt, voert u deze stappen:
 1. Open Microsoft Office voor Mac-map.
 2. Klik op deWordpictogram, houd SHIFT INGEDRUKT en klik vervolgens opOpenop deBestandmenu. Hiermee Word voor Mac overslaan alle maar de standaardinstellingen wanneer het programma wordt gestart.
 3. Een nieuw leeg document maken vanuit de galerie Project en probeer het reproduceren van het probleem opnieuw als het probleem is opgelost.
Als u dit probleem niet opgelost nadat u deze methode gebruikt, moet u normaal bestand verwijderen. U doet dit als volgt:
 1. Sluit alle Office voor Mac-programma's.
 2. Gebruik van een de volgende stappen zijn afhankelijk van de versie van Office voor Mac die u gebruikt:
  • Open de /Users/ voor Microsoft Office 2004 voor Macgebruikersnaam/ Documenten/Microsoft User Data map.
  • Open Applications/Microsoft Office X voor Microsoft Office X voor Mac / map Sjablonen.
 3. Normaal bestand naar het bureaublad verplaatsen.
 4. Start Word voor Mac en probeer het reproduceren van het probleem opnieuw als het probleem is opgelost.
Als dit probleem niet is opgelost nadat u een normaal bestand verwijderen, retourneren normaal bestand naar de map nam van het bestand vervangen door de nieuwe versie is gemaakt.

OpmerkingEr is een afzonderlijk bestand voor Microsoft Excel voor Mac en Microsoft PowerPoint voor Mac werkbalken, worden Word voor Mac werkbalk voorkeuren gehouden binnen het normale bestand.

De veilige modus gebruiken in Mac OS X

U kunt de veilige modus opstarten problemen die in Mac OS X 10.2 of hoger optreden.

Deze methode moet u de map bibliotheek/StartupItems verplaatst. Deze map bestaat alleen als u software dat de software start uitgevoerd vereist wanneer u uw computer start geïnstalleerd. Antivirussoftware en lettertype management software zijn de meestgebruikte programma's die items in de map /Library/StartupItems geïnstalleerd.

Bij het starten van Word voor Mac, Excel voor Mac en PowerPoint voor Mac optreden u het probleem waar het programma niet gestart zoals verwacht. De programma's kunnen plotseling start zoals verwacht nadat u de programma's in de veilige modus starten.

Start een Office voor Mac-programma in de veilige modus, de volgende stappen uit in de volgorde waarin ze worden weergegeven.

Maken en verplaatsen van een map StartupItems

 1. Maak een map op het bureaublad en de naam StartupItems.
 2. Zoek deMac HD/ De map library/StartupItems.
 3. De map StartupItems de algemene map verplaatsen.
 4. Sluit alle geopende vensters.

De computer opnieuw opstarten

 1. De computer afsluiten.
 2. De schakelaar.
 3. Onmiddellijk nadat u de toon opstarten hoort, houd de SHIFT-toets ingedrukt.

  OpmerkingDe SHIFT-toets moet zo spoedig mogelijk nadat u de toon opstarten hoort worden gehouden. Druk echter niet op de SHIFT-toets voordat u de toon opstarten hoort.
 4. De SHIFT-toets los wanneer u de grijze appel en de voortgang indicator op het scherm ziet. De voortgangsindicator lijkt op een draaiende vistuig.
 5. Tijdens het opstarten ziet u de woorden 'Veilige modus' in het opstartscherm van Mac OS X.
  1. Als Mac OS X opstarten naar het scherm voor aanmelding is geconfigureerd, moet u zich aanmelden als gebruiker Office voor Mac-software wordt uitgevoerd. Anders is deze stap overslaan.
  2. Onmiddellijk de toets SHIFT. Alle opstartitems in de map StartupItems omzeilt.
 6. Start het Office voor Mac-programma en probeer het reproduceren van het probleem opnieuw als het probleem is opgelost.
 7. Als het probleem niet optreedt, volg deze stappen om te bepalen welk item het probleem veroorzaakt:
  1. Open deMac HD/ De map bibliotheek.
  2. Als er geen map met de naam StartupItems aanwezig is, klikt u opBestand, en klik vervolgens opNieuwe map. De naam van deze map StartupItems.
  3. Open de map StartupItems.
  4. Open de map StartupItems in de algemene map die u eerder hebt gemaakt op het bureaublad.
  5. Sleep een of meer verwante startup items naar de map StartupItems die u in stap b hebt gemaakt.
  6. De computer opnieuw.
  7. Test of het probleem optreedt.
  8. Als het probleem niet optreedt, herhaalt u stap c tot en met g voor het volgende opstartitem voor.

 8. Als het probleem voordoet zich, verwijdert u het laatste opstartitem was geretourneerd naar de map StartupItems. Kunt u contact opnemen met de fabrikant van het opstartitem voor een nieuwere versie.

Nadat u deze stap uitvoert, volgt de opstartitems herstellen:
 1. Open de map StartupItems op het bureaublad.
 2. De StartupItems map verplaatsen naar deMac HD/ De map bibliotheek.
 3. De computer opnieuw.


Wanneer u de veilige modus uitvoert, worden de volgende items beïnvloed:
 • Veilig opstarten forceert een directory controle van het volume opstarten.
 • Veilige modus geladen alleen vereist kernel extensies. Veilig opstarten laadt bijvoorbeeld de items in de map /System/Library/Extensions.
 • Veilige modus wordt alleen geïnstalleerd Apple opstartitems uitgevoerd. Sommige van de volgende items zijn in de mappen /Library/StartupItems en /System/Library/StartupItems. Deze items zijn andere items aanmelden.
 • Als uw computer een luchthaven kaart gebruikt, wordt de kaart uitgeschakeld.

Ga naar de volgende AppleCare-artikel voor meer informatie over de veilige modus en veilige modus:
http://docs.Info.Apple.com/article.HTML?artnum=107392

De optie machtigingen van de schijf herstellen

U kunt deMachtigingen van de schijf herstellenoptie problemen met machtigingen in Mac OS X 10.2 of hoger. Als de machtigingen voor uw Microsoft-software zijn, het Office voor Mac-programma's traag start of mogelijk langzamere prestaties. Gebruik deMachtigingen van de schijf herstellenoptie, als volgt:
 1. Op deGa naarmenu, klik opHulpprogramma 's.
 2. Start deSchijfhulpprogrammaprogramma.
 3. Klik op de primaire vaste schijf van uw computer.
 4. Klik op deEerste hulptabblad.
 5. Klik opMachtigingen van de schijf herstellen.
OpmerkingDisk Utility programma herstelt alleen software die door Apple is geïnstalleerd. Dit programma herstelt ook mappen, zoals de map toepassingen. Dit programma wordt echter niet gerepareerd software in uw basismap.

Voor meer informatie over deMachtigingen van de schijf herstellenoptie, Ga naar het volgende artikel in de AppleCare:
http://docs.Info.Apple.com/article.HTML?artnum=106712

Office voorkeuren bestanden verplaatsen naar het bureaublad

Als u een Office voor Mac-programma wordt onverwacht afgesloten wanneer u probeert te starten of die niet meer reageert vaak kan er een probleem met dat programma voorkeurbestanden.

U kunt als volgt verplaatsen van bestanden met voorkeuren.

OpmerkingAls meerdere programma's vergelijkbare problemen hebt, verplaatst u de hele Microsoft map bureaublad in plaats van de voorkeurbestanden voor één programma verplaatsen wanneer u deze stappen. Probeer te starten een programma om te zien of het probleem nog steeds optreedt.
 1. Sluit alle Office voor Mac-programma wordt uitgevoerd.
 2. Maak een map op het bureaublad en de naam van de map Voorkeuren.
 3. Op deGa naarKlik in het menuHome.
 4. Open de map Voorkeuren-bibliotheek-Microsoft.
 5. Sleep de bestanden van Microsoft voorkeur die hoort bij het programma ondervindt probleem naar de map Voorkeuren op het bureaublad.

  OpmerkingDe programma's van Office 2004 gebruikt de extensie 'prefs.plist' voor de bestanden voorkeursinstellingen voor elke toepassing opgeslagen. Office X-programma's hebben bovendien een "(10)' toegevoegd aan de naam van elke voorkeuren.
 6. Start het Office voor Mac-programma en probeer het reproduceren van het probleem opnieuw als het probleem is opgelost.

Office voor Mac-programma's zullen hun voorkeurbestanden met de standaardwaarden voor elke opnieuw.

Als de voorkeurbestanden verplaatsen van de map Voorkeuren-bibliotheek-Microsoft het probleem niet is opgelost, Microsoft voorkeurbestanden weer de voorkeuren-bibliotheek-Microsoft map plaatsen vervangen door de nieuwe voorkeuren voor bestanden die zijn gemaakt.

Als het probleem is opgelost, test u elk voorkeursbestand voor Office voor Mac-programma is betrokken, totdat u hebt vastgesteld welk bestand in de map Microsoft voorkeur is de oorzaak van het probleem. Nadat u het bestand het probleem veroorzaakt hebt gevonden, kunt u de rest van de bestanden weer voorkeur plaatsen in de map Voorkeuren-bibliotheek-Microsoft vervangen door de nieuwe voorkeurbestanden die zijn gemaakt.

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over extra stappen voor probleemoplossing van Microsoft voor Mac-programma's:
312209Foutbericht wanneer u Word opent: de toepassing Microsoft Word onverwacht is afgesloten
313535Hoe u problemen met lettertypen in Office voor Mac-programma 's

Verplaatsen 'com.microsoft.programmanaam.plist"bestanden naar het bureaublad

Als het probleem niet is opgelost nadat u de voorkeurbestanden verplaatsen, kunt u "com.microsoft.programmanaam.plist"bestanden naar de map Voorkeuren die u in de sectie 'Office voorkeuren bestanden naar het bureaublad verplaatsen'. U doet dit als volgt:
 1. Op deGa naarKlik in het menuHome.
 2. Open de map Bibliotheek/Voorkeuren.
 3. De voorkeurbestanden zoeken die beginnen met 'com.microsoft'.
 4. Verplaatsen 'com.microsoft.programmanaam.plist"bestand in de map Voorkeuren op het bureaublad. In deze stap wordt de tijdelijke aanduidingprogrammanaamis de naam van de Office 2004 voor Mac-programma waarmee u problemen.
 5. Start het Office voor Mac-programma en probeer het reproduceren van het probleem opnieuw als het probleem is opgelost.
Als het probleem hiermee niet is opgelost, zet 'com.microsoft.programmanaam.plist"bestand in de map Bibliotheek/Voorkeuren vervangen door de nieuwe versie is gemaakt.

Een nieuwe gebruiker maken

U merkt dat elke keer dat u een Office voor Mac-programma start, reageert de computer wordt of het programma wordt afgesloten. Als u hebt geprobeerd de voorkeurbestanden te verwijderen en de fouten nog steeds ontvangt, kunt maakt een nieuwe gebruiker bepalen of de fout beperkt tot alleen de gebruiker is of systeem breed is. Hiertoe de volgende stappen uit.
 1. Op deApplemenu, klik opSysteemvoorkeuren.
 2. Als sommige instellingen niet beschikbaar zijn op het vergrendelingspictogram en typ de naam administrator en het wachtwoord.
 3. Klik opToevoegen(+) en typ de naam van de gebruiker.
 4. Typ een korte naam als u niet wilt dat de korte naam automatisch wordt gegenereerd.
 5. Typ het wachtwoord in deWachtwoordenControleer ofvakken.
 6. Klik opBeperkingen, en vervolgens de gebruiker machtigen om de computer te beheren.
 7. Afmelden bij de huidige account.
 8. Meld u op de nieuwe gebruikersaccount.
 9. Start het Office voor Mac-programma en probeer het reproduceren van het probleem opnieuw als het probleem is opgelost.

Als het probleem niet meer bestaat het probleem in de basismap van de gebruiker. Als u denkt dat de gebruikersaccount verantwoordelijk was, kunt u doorgaan met het oplossen van problemen met de nieuwe gebruikersaccount.

OpmerkingNeem contact op met Apple voor hulp met uw bestanden verplaatsen naar de nieuwe account.

Verwijder en installeer het Office voor Mac-programma

Als de volgende voorwaarden voldaan wordt, moet u alle exemplaren van Office voor Mac van uw computer verwijderen:
 • Alle Office voor Mac-programma's onverwacht worden afgesloten.
 • U ontvangt een foutbericht voor Office testen.
U doet dit als volgt:
 1. Voer deOffice verwijderenhet hulpprogramma in de map Office aanvullende extra software op de Office 2004 voor Mac-CD of Office X voor Mac-CD.
 2. Selecteer de juiste versies van Microsoft Office voor Mac van deResultatenlijst.
 3. De prullenmand leeg.

  OpmerkingAls u foutberichten ontvangt wanneer u de Prullenmand leegmaken, Herhaal deze stap totdat u langer foutberichten ontvangen.
 4. Herhaal stap 1 tot en met 3 totdat het hulpprogramma Office verwijderen niet meer Office-onderdelen gevonden.
 5. Het hulpprogramma Office verwijderen wordt uitgevoerd, kunt u het hulpprogramma is voltooid, sluit het hulpprogramma en voer het hulpprogramma opnieuw.
 6. De computer opnieuw.
 7. Installeer Office voor Mac.
Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
312172Hoe Office v. x voor Mac en Office 2004 voor Mac Standard Edition van uw computer verwijderen
871018Microsoft Office 2004 voor Mac installatie Lees mij
311939Office v. x voor Mac OS X (10.1) installeren

Een schone versie van Mac OS X

Installeer een schone versie van Mac OS X als de volgende voorwaarden voldaan wordt:
 • Wanneer andere stappen het probleem niet kunnen oplossen.
 • Als het probleem lijkt verwant besturingssysteem.
U ziet wanneer u een Office voor Mac-programma opent, verschijnt mogelijk een foutbericht dat een koolstof of een bestand framework vereist is en ontbreekt. U merkt ook dat andere Office voor Mac-programma ondervindt problemen ook.

Gebruik het hulpprogramma Office verwijderen Office voor Mac van uw computer verwijderen voordat u een schone kopie van Mac OS X. Dit hulpprogramma verwijdert ook voorkeuren uit de map Bibliotheek/Voorkeuren in de basismap die betrekking hebben op Office voor Mac. Dit zijn de Microsoft Office-map en de map Microsoft voorkeuren.

Als u meer informatie over het installeren van een schoon exemplaar van Mac OS X, contact opnemen met Apple. U kunt contact opnemen met Apple 1-800-275-2273 of Ga naar de website Apple Care-ondersteuning voor meer informatie:
http://www.Apple.com/support

Eigenschappen

Artikel ID: 892428 - Laatste beoordeling: donderdag 6 oktober 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office 2004 for Mac Standard Edition
 • Microsoft Entourage 2004 for Mac
 • Microsoft Excel 2004 for Mac
 • Microsoft PowerPoint 2004 for Mac
 • Microsoft Word 2004 for Mac
 • Microsoft Office X voor Mac Standard Edition
 • Microsoft Excel X voor Mac
 • Microsoft PowerPoint X voor Mac
 • Microsoft Word X voor Macintosh
 • Microsoft Virtual PC for Mac 6.1 Standard Edition
 • Microsoft Virtual PC for Mac 7.0 Standard Edition
Trefwoorden: 
dftsdahomeportal kberrmsg kbperformance kbhowto kbtshoot kbmt KB892428 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:892428

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com