Wanneer u Outlook verwijderen van berichten van Hotmail of MSN berichten, verwijderde berichten niet in de Prullenbak van de Hotmail- of MSN-account

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 892448 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

U gebruikt Microsoft Outlook met uw Windows Live Hotmail-account of met uw MSN, The Microsoft Network, account. Als u Outlook verwijderen van berichten van Hotmail of MSN berichten, verwijderde berichten niet in de Prullenbak van de Hotmail- of MSN-account wanneer u de account in uw webbrowser.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat berichten verwijderd in Outlook worden verplaatst naar de map Verwijderde Items van het Exchange-archief. Verwijderde berichten worden niet gerepliceerd naar een afzonderlijke e-mailaccount die is toegevoegd aan Outlook, zoals Hotmail of MSN.

Oplossing

Probleem, gebruikt u een van de volgende methoden afhankelijk van uw situatie:
  • Microsoft Office Outlook Connector upgraden naar de nieuwste versie.
  • Upgrade naar Microsoft Office Outlook 2003 Service Pack 1 of hoger.Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het meest recente servicepack voor Office 2003:
    870924Het meest recente servicepack voor Office 2003 ophalen

Workaround

Dit probleem omzeilen verplaatsen verwijderde berichten uit de map Verwijderde Items in Outlook naar de overeenkomstige map van uw e-mailaccount van Hotmail of MSN e-mail account. Druk op F9 te verzenden en ontvangen van berichten en e-mailaccounts te synchroniseren.

Meer informatie

Het omgekeerde van dit probleem optreden niet. Als u uw webbrowser een bericht in uw e-mailaccount van Hotmail of MSN e-mail account verwijderen, verschijnt het verwijderde bericht, in de map Verwijderde Items in Outlook. Het probleem dat wordt beschreven in de sectie 'Symptomen' treedt op als het primaire e-mailaccount in Outlook een e-mailaccount van Exchange.

Een Outlook-profiel waarbij er geen Exchange-e-mailaccount e-mailaccount van Hotmail of MSN-e-mailaccount is de primaire account. Daarom worden alle verwijderde berichten naar de map Verwijderde Items van de juiste account. Dit probleem treedt op ongeacht of de account een primaire of secundaire account is.

Eigenschappen

Artikel ID: 892448 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
  • Microsoft Office Outlook Connector
  • Microsoft Office Outlook Live
  • MSN 9.2 Premium Internet Software
Trefwoorden: 
kbemail kbtshoot kbprb kbmt KB892448 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:892448

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com