A Windows Media Player 10 telepítése után a Windows User Mode Driver Framework szolgáltatás (Wdfmgr.exe) jelenik meg a Windows Feladatkezelőben

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 892552 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Miután telepítette a Microsoft Windows Media Player 10 progamot, a Windows Feladatkezelőben egy új folyamat jelenik meg. Ez a folyamat a Windows User Mode Driver Framework szolgáltatás (Wdfmgr.exe). A folyamat Indítás típusa beállítása Automatikus értékű.

Megjegyzés: A Windows User Mode Driver Framework szolgáltatás egy illesztőprogram-összetevő, melyet a Windows Media Player 10 használ. A Windows User Mode Driver Framework szolgáltatás gondoskodik a hardveres lejátszóeszközökkel történő tartalomszinkronizálásról. Hardveres lejátszók például az MP3-lejátszók.

Oka

Az itt ismertetett probléma annak az eredménye, hogy a Windows Media Player 10 telepítésekor a Windows User Mode Driver Framework szolgáltatás telepítése is megtörténik. Alapértelmezés szerint a Windows User Mode Driver Framework szolgáltatás Indítás típusa beállítása Automatikus.

A megoldás

A problémát úgy szüntetheti meg, hogy a Windows User Mode Driver Framework szolgáltatás Indítás típusa beállítását Letiltva vagy Kézi értékre állítja. Ehhez hajtsa végre a következő lépéseket:
  1. Kattintson a Start gombra, majd a Futtatás parancsra, írja be a services.msc parancsot a Megnyitás mezőbe, és kattintson az OK gombra.
  2. A szolgáltatások listájában kattintson a jobb gombbal a Windows User Mode Driver Framework szolgáltatásra, és válassza a Tulajdonságok parancsot.
  3. Kattintson az Általános fülre.
  4. Az Indítás típusa mezőben válassza ki a Letiltva vagy a Kézi lehetőséget, és kattintson az OK gombra.
  5. Kattintson a Fájl menü Kilépés parancsára.

További információ

Ha nincs hardveres lejátszóeszköze, átállíthatja a Windows User Mode Driver Framework szolgáltatás Indítás típusa beállítását Letiltva vagy Kézi értékre. Ha a későbbiekben szert tesz egy hardveres lejátszóra és szinkronizálni szeretné azt a Windows Media Player 10 programmal, visszaállíthatja a Windows User Mode Driver Framework szolgáltatás Indítás típusa beállítását Automatikus értékre.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 892552 - Utolsó ellenőrzés: 2005. március 31. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows Media Player 10
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbservice kbprb kbsettings kbstartup KB892552
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com