Χρειάζεται περισσότερος χρόνος από τον αναμενόμενο για να εκτελέσετε μια μακροεντολή VBA που βρίσκει και αντικαθιστά το κείμενο στο Word 2010, το Word 2007 και στο Word 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 892784 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν εκτελείτε μια μακροεντολή Visual Basic for Applications (VBA) που βρίσκει και αντικαθιστά το κείμενο, η μακροεντολή διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο τέλος στο Microsoft Office Word 2010, στο Microsoft Office Word 2007 ή στο Microsoft Office Word 2003. Η μακροεντολή διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο τέλος στο Word 2010, το Word 2007 και Word 2003 σε σύγκριση με το χρόνο που απαιτείται για τη μακροεντολή για να ολοκληρωθεί σε παλαιότερες εκδόσεις του Microsoft Word.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, εάν το έγγραφο περιέχει πληροφορίες κεφαλίδας ή υποσέλιδου.

Περισσότερες πληροφορίες

Word 2010, το Word 2007 και Word 2003 κάνετε πολλές περισσότερες κλήσεις στις λειτουργίες εύρεσης και αντικατάστασης από προηγούμενες εκδόσεις του Word. Επομένως, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσετε μέσω προγραμματισμού μια Εύρεση και αντικατάσταση λειτουργία στο Word 2003, Word 2007 και Word 2010 ανάλογα με τα περιεχόμενα του εγγράφου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 892784 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Word 2007
  • Microsoft Word 2010
  • Microsoft Office Word 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprogramming kbautomation kbtshoot kbprb kbmt KB892784 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:892784

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com