A Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1) merevlemez-területtel kapcsolatos követelményei

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 892807 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

A cikk a Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1) szervizcsomag Microsoft Windows Server 2003 rendszeren való telepítéséhez szükséges merevlemez-területtel kapcsolatos követelményeket ismerteti.

Az alábbi táblázat a Windows Server 2003 SP1 szervizcsomaghoz szükséges merevlemez-területtel kapcsolatos követelményeket foglalja össze:
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
Ha egy megosztott hálózati mappából telepíti a Windows Server 2003 SP1 szervizcsomagotHa a Windows Server 2003 SP1 CD-jéről telepíti a Windows Server 2003 SP1 szervizcsomagot
Szervizcsomag140 megabájt (MB)140 MB
Tárolt szervizcsomagfájlok20 MB (a fájlok a %windir%\Servicepackfiles\Servicepackcache mappában találhatók)650 MB (a fájlok a %windir%\Servicepackfiles mappában találhatók)
Munkaterület350 MB475 MB
A Windows Server 2003 SP1 eltávolításához szükséges fájlok270 MB270 MB
Merevlemez-területtel kapcsolatos követelmények430 MB825 MB
Maximális felhasználás a telepítés során780 MB1340 MB
A táblázatban szereplő „Munkaterület” bejegyzés a kizárólag a telepítési folyamat során használt fájlokhoz szükséges merevlemez-területre vonatkozik. A munkaterülettel kapcsolatos követelmény csak átmeneti, és nem számít bele az igényelt teljes merevlemez-területbe.

A táblázatban szereplő „A Windows Server 2003 SP1 eltávolításához szükséges fájlok” bejegyzés a fájlok és a szervizcsomag telepítése során módosított beállítások tárolásához használt merevlemez-területre vonatkozik. A szervizcsomag telepítése során ezekről a fájlokról automatikusan biztonsági másolat készíthető. Ezekre a fájlokra a szervizcsomag későbbi eltávolítása esetén van szükség.

Továbbá 30 MB szabad merevlemez-terület szükséges az első elsődleges rendszerpartíción. Az első elsődleges rendszerpartíció a Windows indításához szükséges hardverspecifikus fájlokat tartalmazó lemezkötet. Az elsődleges rendszerpartíció tartalmazza például az Ntldr, a Boot.ini és az Ntdetect.com fájlokat.

További információ

A Windows Server 2003 operációs rendszer követelményeivel kapcsolatban a Microsoft következő webhelyén találhat további tájékoztatást:
http://technet2.microsoft.com/windowsserver/en/library/DE723537-50FB-4A23-B09C-163EC1629D361033.mspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 892807 - Utolsó ellenőrzés: 2006. június 21. - Verziószám: 2.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1
Kulcsszavak: 
kbhowto kbinfo KB892807
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com