A Windows XP Service Pack 2 szervizcsomag telepítését követően az Eszközkezelő segédprogram hibásan működik

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 893249 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Figyelem
A jelen cikkben ismertetett gyorsjavítást a 914450. számú gyorsjavítás váltotta fel. A 914450. számú gyorsjavításról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
914450 Nem jelennek meg eszközök az Eszközkezelőben a 905749-es számú biztonsági frissítés Windows XP Service Pack 2 rendszerű számítógépre való telepítését követően
Ez a cikk nem oldja meg azt a problémát, hogy az Apple iPod nem jelenik meg az Eszközkezelőben, míg más eszközök igen. E probléma megoldásához keresse fel az Apple webhelyét a következő címen:
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=61711
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A Windows XP Service Pack 2 (SP2) szervizcsomag Windows XP-alapú számítógépre történő telepítése után az Eszközkezelő ablaka üres, vagy egyes eszközök nem jelennek meg benne. Ha a megjelenő eszközök közül egyet eltávolít, akkor az összes eszköz eltűnik az Eszközkezelőből.

A megoldás

A Microsoft közzétett egy támogatott gyorsjavítást, de az csak a jelen cikkben ismertetett probléma megoldására alkalmas. Csak olyan rendszereken telepítse, amelyeken az adott probléma jelentkezik. A gyorsjavítás további tesztelésen mehet keresztül, ezért a Microsoft azt javasolja, hogy amennyiben a probléma nem érinti súlyosan, várja meg a következő szoftverfrissítést, amely tartalmazni fogja ezt a gyorsjavítást.

Amennyiben a gyorsjavítás letölthető, a Tudásbázis jelen cikke tetején megtalálható egy, a letölthető gyorsjavításról tájékoztató bekezdés. Ha a bekezdés nem jelenik meg, a gyorsjavítás beszerzéséhez forduljon a Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálatához.

Megjegyzés: További problémák esetén, vagy ha hibaelhárításra van szükség, előfordulhat, hogy létre kell hoznia egy külön szolgáltatásigénylést. A szokásos támogatási díjak terhelik a tanácsadó szolgálatnak feltett további kérdéseket, amennyiben azok nem kapcsolatosak a szóban forgó gyorsjavítással. A Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálata telefonszámainak teljes listájáért vagy a külön szolgáltatásigénylések létrehozásával kapcsolatos információkért keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Megjegyzés: A letölthető gyorsjavítással foglalkozó részben a gyorsjavítás összes nyelvváltozatát megtalálja. Ha a keresett nyelv nem található a felsoroltak között, a gyorsjavítás azon a nyelven nem érhető el.

Előfeltételek

Nincsenek előfeltételek.

Újraindítás szükségessége

A gyorsjavítás telepítését követően nem kell újraindítani a számítógépet.

Gyorsjavítások helyettesítése

Ezt a gyorsjavítást a 914450. számú gyorsjavítás helyettesíti. A 914450. számú gyorsjavításról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
914450 Nem jelennek meg eszközök az Eszközkezelőben a 905749-es számú biztonsági frissítés Windows XP Service Pack 2 rendszerű számítógépre való telepítését követően

Fájlinformációk

A gyorsjavítás angol nyelvű változata a következő táblázatban található (vagy újabb) fájlattribútumokkal rendelkezik. A fájlok dátumai és időpontjai az egyezményes világidő (UTC) szerint vannak megadva. A fájlinformációk megtekintése során ezek helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
(Tento
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
DateTimeVersionSizeFile name
29-Apr-200500:015.1.2600.26665 120Fixccs.exe
(Tento

Állapot

A Microsoft megerősítette a hiba létezését a cikk elején felsorolt Microsoft-termékekben.

További információ

További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 893249 - Utolsó ellenőrzés: 2008. december 1. - Verziószám: 3.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbwinxpsp2fix kbpubtypekc kbwinxppresp3fix kbresolve kbautohotfix KB893249
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com