FIX: Garbagecollections van een generatie 1 en garbagecollections van een generatie 2 zich veel meer regelmatig op computers met 2 GB of meer fysiek geheugen in de.NET Framework 1.1

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 893360 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

In Microsoft.NET Framework 1.1, garbagecollections van een generatie 1 en 2 garbagecollections van een generatie optreden vaker op computers met 4 GB (Gigabyte) of meer fysiek geheugen dan op computers met 2 GB fysiek geheugen.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat deGlobalMemoryStatusfunctie de opschoonbewerking gebruikt is niet ontworpen voor computers met meer dan 2 GB fysiek geheugen.

Oplossing

Informatie over hotfixesEen ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Deze hotfix downloaden vanaf de MSDN Code Gallery, de volgende Microsoft-website:
http://code.msdn.Microsoft.com/KB893360

OpmerkingDe MSDN Code Gallery geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als u uw taal vermeld niet ziet, is omdat de pagina Galerie met Code bron voor die taal beschikbaar is.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support

Vereisten

Voor deze hotfix moet de.NET Framework 1.1 Service Pack 1 geïnstalleerd op de computer.

Opnieuw opstarten

U moet de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix toepast.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen andere hotfixes.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version    Size    File name
  ----------------------------------------------------------
  25-Mar-2005 23:34 1.1.4322.2310 2,138,112 Mscorlib.dll   
  29-Mar-2005 18:48 1.1.4322.2310 2,519,040 Mscorsvr.dll   
  29-Mar-2005 18:48 1.1.4322.2310 2,506,752 Mscorwks.dll

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Deze hotfix gebruikt de nieuwereGlobalMemoryStatusEx nietfunctie in plaats van deGlobalMemoryStatusfunctie. DeGlobalMemoryStatusEx nietfunctie retourneert de geheugenstatus van het correct op computers met meer dan 4 GB fysiek geheugen.

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 893360 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft .NET Framework 1.1
 • Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbwinserv2003sp2fix kbqfe kbfix kbbug kbmt KB893360 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:893360

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com