Εμφανίζεται το μήνυμα "αναβάθμιση επαλήθευσης" κατά την εκκίνηση ενός Office 2004 για Mac προγράμματος

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 894028 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μετά την εγκατάσταση του Microsoft Office 2004 για Mac Standard Edition αναβάθμισης, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους όταν ξεκινάτε μια Office 2004 για Mac προγράμματος:
Αναβάθμιση επιβεβαίωσης

Για να συνεχίσετε την εγκατάσταση, επιλέξτε το φάκελο που περιέχει την προηγούμενη έκδοση του λογισμικού (για παράδειγμα, φάκελο Microsoft Office X). Ο φάκελος μπορεί να βρίσκεται στον υπολογιστή σας ή το CD-ROM από το οποίο εγκαταστήσατε αρχικά την παλαιότερη έκδοση του λογισμικού.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το πρόγραμμα επαλήθευσης αναβάθμισης του Office 2004 δεν μπορεί να εντοπίσει ένα κατάλληλο προϊόν που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επίλυσης αυτού του προβλήματος, κάντε κλικ στον παρακάτω αριθμό άρθρου για να προβάλετε το άρθρο στη Γνωσιακή βάση (Knowledge Base) της Microsoft:
892962Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων του Office για Mac ζητήματα εγκατάστασης

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 894028 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Entourage 2004 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbupgrade kbsetup kbtshoot kbprb kbmt KB894028 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:894028

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com