Πώς να καθαρίσετε και να διατηρήσετε τη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων Microsoft

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 894036 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν προσπαθήσετε να δηλώσετε το αποτύπωμά σας σε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων της Microsoft, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Απέτυχε Η καταγραφή

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται επειδή το παράθυρο ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι κατεστραμμένος. Ανάλογα με το πόσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ίσως χρειαστεί να εκκαθαρίσετε το παράθυρο ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων περιοδικά.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, καθαρίστε και διατηρούν σωστά το Fingerprint Reader.

Εκκαθάριση παραθύρου ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων

Για να καθαρίσετε το παράθυρο ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ισχύουν Αυτοκόλλητες πλευρά ενός τμήματος αυτοκόλλητο μαγνητοταινίας cellophane στο παράθυρο και απομακρύνετε μακριά.

Στην περιοχή έντονη χρήση, την επίστρωση στο παράθυρο ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να ενεργοποιήσετε θολός από το αλάτι perspiration. Στην περίπτωση αυτή, σκουπίστε απαλά το παράθυρο με ένα πανί που είναι με αυτόν τον τρόπο με ήπια γυάλινη βάσει αμμωνίας καθαρισμού. Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα χαρτιού να εκκαθαρίσετε το παράθυρο.

Καταχωρήστε το δάχτυλό εκτύπωσης

Για να καταχωρήσετε το δάχτυλό εκτύπωσης, rub αντίχειρα και μαζί για να δημιουργήσετε υγρασία ή πετρελαίου το δείκτη του χεριού σας. Αυτό βοηθά το Fingerprint Reader ανάγνωση καλύτερα το αποτύπωμα.

Δημιουργήστε την ίδια κίνηση finger κατά την καταχώρηση και τον έλεγχο της ταυτότητας σας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το "αντίστοιχη αλγόριθμος" που δημιουργεί αναγνώρισης για το αποτύπωμά σας είναι πολύ ευαίσθητες για την ασφάλειά σας. Για λόγους ασφαλείας, εάν δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ συνέπεια σας πρόγραμμα και αρχική εγγραφή σας δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση.

Εάν ενεργοποιήσετε το δάχτυλό σας λίγο ή με διαφορετικό τρόπο από την αρχική εγγραφή σας, τον αισθητήρα παράθυρο ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν αναγνωρίζει μια αντιστοιχία. Επομένως, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον υπολογιστή.

Συνιστάται η swipe του δακτύλου σας μέσω ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων από επάνω προς τα κάτω την πρώτη φορά που θα καταχωρήσετε το δάχτυλό εκτύπωσης. Κατά τον έλεγχο ταυτότητας finger εκτύπωση χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, βεβαιωθείτε ότι το tablet είναι στην ίδια θέση που είχε κατά την πρώτη ταξινόμησή σας finger εκτύπωσης. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι swipe το αποτύπωμά σας σε συσκευή ανάγνωσης με συνεπή τρόπο.

Μονάδες δακτυλικών αποτυπωμάτων προειδοποιήσεις χρήσης και συντήρησης του Reader

Κάντε τα ακόλουθα κατά την εκκαθάριση ή χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων:
  • Σκυροδέτηση το γυαλί κασέτας καθαρισμού απευθείας στο παράθυρο ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.
  • Χρήση καθαριστικών με βάση το οινόπνευμα.
  • Βυθίζεται ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο υγρό.
  • Rub παράθυρο με ένα Λειαντικά υλικό, συμπεριλαμβανομένων χαρτιού.
  • Poke η επικάλυψη παραθύρου ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων με το νύχι σας ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο, όπως μια πένα.

Κατάσταση

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 894036 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Fingerprint Reader
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbpubtypekc kbprb kbtshoot kbhowto kbmt KB894036 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:894036

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com