Systems Management Server 2003 vagy Systems Management Server 2.0 kiszolgálót használó környezetben rendelkezésre áll az Extended Security Update Inventory Tool eszköz

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 894154 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

2005. április 12-én a Microsoft kiadta az Extended Security Update Inventory Tool eszközt. Az eszköz segítséget nyújt a Systems Management Server (SMS) azon biztonsági frissítéseinek észlelésében és telepítésében, amelyeket a Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA) eszköz nem támogat. Ezen biztonsági frissítések számos terméket érintenek. Az MBSA eszközt az SMS 2003 szoftverfrissítés-ellenőrző eszközök (Software Update Scanning Tools) letölthető fájlja tartalmazza. Emellett az MBSA megtalálható a Microsoft Systems Management Server 2.0 Software Update Services (SUS) Feature Pack csomagban is. További információt egy ezeknek a biztonsági frissítéseknek a központi telepítését nem SMS-alapú környezetben végrehajtó eszközről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
894193 A vállalati ellenőrzési eszköz (Enterprise Scan Tool) beszerzése és használata
A Microsoft biztonsági frissítéseiről a Microsoft alábbi webhelyén tájékozódhat:
http://www.microsoft.com/technet/security/

További információ

Az SMS 2003 és az SMS 2.0 SUS Feature Pack az MBSA eszköz 1.2-es verzióját és a Microsoft Office Inventory Tool eszközt használja a biztonsági frissítések SMS ügyfélszámítógépeken való észleléséhez. Az SMS hardware inventory eljárása visszaküldi a biztonsági frissítésekre vonatkozó adatokat az SMS webhelykiszolgálóra. Ezután a fontos frissítések központi telepítését az SMS rendszergazdái a Distribute Software Updates szoftvertelepítő varázsló segítségével végezhetik el. A DSUW szoftvertelepítő varázslót az SMS 2003 és az SMS 2.0 SUS Feature Pack is tartalmazza.

Mivel az MBSA 1.2-es verziója által támogatott termékek köre korlátozott, ezért az SMS 2003 és az SMS 2.0 SUS Feature Pack nem képes minden kiadott biztonsági frissítést észlelni. A Microsoft ezért kiadta az Extended Security Update Inventory Tool eszközt, amely segítségével az SMS 2003, illetve az SMS 2.0 rendszergazdái megkereshetik az MBSA eszköz által fel nem ismert biztonsági frissítéseket is. Ez az eszköz a frissítések központi telepítését is támogatja a DSUW varázsló segítségével. Az Extended Security Update Inventory Tool biztonsági frissítéseiről további információt a Microsoft alábbi webhelyén talál:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2C93DA1D-48A0-4E5C-991F-87E08954F61B&displaylang=en

Letöltési információk

Az Extended Security Update Inventory Tool eszközt a Microsoft alábbi webhelyéről töltheti le:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2C93DA1D-48A0-4E5C-991F-87E08954F61B&displaylang=en
A letöltött csomag tartalmazza a telepítést ismertető dokumentumot.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az SMS Extended Security Update Inventory Tool telepítőprogramja nem működik Service Pack 6a (SP6a) szervizcsomaggal frissített Windows NT 4.0 operációs rendszeren futó SMS 2.0 kiszolgálókon. Ha a telepítőprogram nem fut le, keresse meg a letöltött csomag által tartalmazott felhasználói útmutatóban a speciális telepítési lépések leírását.

Fontos: Az Extended Security Update Inventory Tool telepítése előtt győződjön meg arról, hogy az SMS legújabb szoftverfrissítés-ellenőrző eszközei vannak telepítve.
 • Az SMS 2003 legújabb szoftverfrissítés-ellenőrző eszközei letölthetők a Microsoft következő webhelyéről:
  http://technet.microsoft.com/hu-hu/sms/bb676786(en-us).aspx
  Megjegyzés: A támogatáshoz SMS 2003 Service Pack 3 vagy későbbi szervizcsomag szükséges.
 • Az SMS 2.0 legújabb szoftverfrissítés-ellenőrző eszközeinek beszerzéséhez töltse le az SMS 2.0 Software Update Services Feature Pack csomagot. Ezt a Microsoft következő webhelyén teheti meg:
  http://technet.microsoft.com/hu-hu/sms/bb676802(en-us).aspx
  Megjegyzés: A támogatáshoz SMS 2.0 Service Pack 6 vagy későbbi szervizcsomag szükséges.

Hivatkozások

További információt a Vállalati frissítés-ellenőrző eszköz beszerzési módjáról és használatáról a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
894193 A vállalati ellenőrzési eszköz (Enterprise Scan Tool) beszerzése és használata

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 894154 - Utolsó ellenőrzés: 2008. szeptember 5. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Systems Management Server 2003 Enterprise Edition
 • Microsoft Systems Management Server 2.0
Kulcsszavak: 
kbhowto kbinfo kbsecurity KB894154
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com