Baggrundslyd stopper i en præsentation, når præsentationen når hen til et dias, der anvender integreret, almindelig animation med lydeffekt i PowerPoint

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 894266 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

Symptomer

Overvej følgende scenario:
 • Du bruger Microsoft PowerPoint til at oprette en præsentation, der har flere dias.
 • Du kan føje en .wav-baggrundsfil til præsentationen.
 • Du kan konfigurere lydfilen til at spille i baggrunden ved flere dias i præsentationen.
 • Du kan føje et dias, der anvender integreret, almindelig animation med lydeffekter, til præsentationen.
Når du ser præsentationen, stopper baggrundslyden, når præsentationen når hen til det dias, der har en integreret, almindelig animation med lydeffekter. Det er kun de almindelige animationlydeffekter, der afspilles.

Årsag

Dette problem opstår, hvis baggrundslydfilen er integreret i præsentationen. Du kan som standard ikke afspille to integrerede lydfiler på samme tid i PowerPoint. Du kan kun afspille to lydfiler på samme tid, hvis lydfilerne er sammenkædede lydfiler. Det er størrelsen på lydfilerne, der bestemmer, om PowerPoint behandler lydfilerne som sammenkædede lydfiler eller som en integreret lydfil. Du kan angive indstillingerne for standardstørrelse for sammenkædede filer. Lydfiler, der er større end den angivne størrelse, er sammenkædet med præsentationen. De er ikke integreret i præsentationen.

Workaround

Du kan løse dette problem ved at ændre indstillingerne for standardstørrelse for sammenkædede lydfiler, inden du tilføjer en lydfil. Det gør du ved at benytte følgende fremgangsmåde.

Bemærk! Hvis du kopierer eller flytter en præsentation, der bruger sammenkædede lydfiler, til et andet sted, skal du sørge for samtidigt at kopiere eller flytte sammenkædede lydfiler.
 1. Start PowerPoint, og åbn derefter en præsentation.
 2. Klik på Indstillinger i menuen Funktioner.
 3. Klik på fanen Generel, og angiv derefter indstillingen for standardstørrelsen for sammenkædede lydfiler i feltet Sammenkæd lyde med filer, der er større end.
 4. Klik på OK.
 5. Indsæt en baggrundslydfil i det første dias i præsentationen, og konfigurer derefter lydfilen til at spille i baggrunden ved flere dias i præsentationen.
 6. Indsæt et andet dias, og konfigurer det pågældende dias til at bruge integreret, almindelig animation med lydeffekter.
 7. Gem præsentationen.
 8. Start præsentationen.
 9. Kontroller, at baggrundslydene og de almindelige animationslydeffekter afspilles på samme tid.
 10. Luk præsentationen.

Yderligere Information

Yderligere oplysninger om tidsindstillinger til animation i Microsoft Office PowerPoint 2003 finder du ved at klikke på Microsoft Office PowerPoint Hjælp i menuen Hjælp. Skriv tidsindstilling af animation i feltet Søg efter i opgaveruden PowerPoint hjælp, og tryk derefter på ENTER. Resultat vises i opgaveruden Søgeresultater.

Egenskaber

Artikel-id: 894266 - Seneste redigering: 9. januar 2006 - Redigering: 1.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft PowerPoint 2002 Standard
 • Microsoft PowerPoint 2000 Standard
Nøgleord: 
kbtshoot kbsound KB894266

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com