A Publisher 2000 alkalmazás biztonsági frissítésének áttekintése: 2006. szeptember 12.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 894540 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A Microsoft közzétette az MS06-054-es biztonsági közleményt, amely a Microsoft Publisher 2000 biztonsági javítására vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlokkal és a telepítési lehetőségekkel kapcsolatos információt is. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft alábbi webhelyein tekinthetik meg az otthoni felhasználók és az informatikai szakemberek:

Ismert problémák

  • A frissítés telepítését követően a Publisher 2000 programban nem nyithatók meg a Microsoft Publisher 2.0-s verziójú kiadványok. Amikor ilyen kiadványt kísérel meg megnyitni a Publisher 2000 alkalmazásban, az alábbihoz hasonló hibaüzenet jelenik meg:
    A Publisher nem tudja megnyitni ezt a fájlt. A fájlt a Publisher egy korábbi verziójával mentették. A Publisher már nem támogatja az ezzel a verzióval mentett fájlokat.
  • Bár a számítógépen nincs telepítve a Publisher 2000 program, a Microsoft Update vagy az Office Update mégis felajánlja a jelen frissítést. Arról, hogy a Microsoft Update vagy az Office Update miért ajánlja fel a jelen frissítést, a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
    830335 Az Office Update a nem telepített Office-programokhoz is ajánl frissítéseket (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
  • A frissítés telepítését követően a Publisher 2000 alkalmazás különálló példányai között nem hajtható végre a másolási és a beillesztési művelet. Ha a Publisher 2000 egyik példányából tartalmat másol a vágólapra, majd átvált a program egy másik példányára, akkor a Beillesztés parancs nem használható (szürkítve jelenik meg), mintha a vágólap üres lenne.

Információ az eltávolításhoz

A frissítés a telepítés után nem távolítható el. A Publisher 2000 frissítés előtti állapotainak valamelyikébe csak úgy térhet vissza, hogy eltávolítja a Publisher 2000 programcsomagot, majd az eredeti CD-lemezről újratelepíti azt.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 894540 - Utolsó ellenőrzés: 2014. január 24. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Publisher 2000 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbpubtypekc kbexpertisebeginner KB894540
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com