Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας για τον Publisher 2002: 12 Σεπτεμβρίου 2006

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 894541 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το αρχείο έχει αρχειοθετηθεί. Προσφέρεται “ως έχει” και δεν θα ενημερώνεται πια.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει το Ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας MS06-054. Το ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας περιέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για το Microsoft Publisher 2002. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν τις πληροφορίες δήλωσης αρχείου και τις επιλογές ανάπτυξης. Για να προβάλετε το πλήρες ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web, ανάλογα αν είστε χρήστης κατ' οίκον ή επαγγελματίας τεχνολογιών πληροφορικής:

Γνωστά θέματα

 • Μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, δεν μπορείτε να ανοίξετε δημοσιεύσεις του Microsoft Publisher 2.0 στον Publisher 2002. Εάν προσπαθήσετε να ανοίξετε ένα αρχείο του Publisher 2.0, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  Ο Publisher δεν είναι δυνατό να ανοίξει αυτό το αρχείο. Αυτό το αρχείο αποθηκεύτηκε από προηγούμενη έκδοση του Publisher. Ο Publisher δεν υποστηρίζει πλέον αρχεία που αποθηκεύτηκαν σε αυτήν την έκδοση.

  (Publisher cannot open this file. This file was saved from a previous version of Publisher. Publisher no longer supports files that were saved in this version.)
 • Εάν δεν έχετε εγκατεστημένο τον Publisher 2002, μπορεί να εξακολουθήσετε να λαμβάνετε μια προσφορά εγκατάστασης αυτής της ενημερωμένης έκδοσης από το Microsoft Update ή το Office Update. Λαμβάνετε αυτήν την προσφορά, αν ένα από τα προγράμματα που αναγράφονται στην ενότητα "Ισχύει για" είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους μπορεί να λαμβάνετε μια προσφορά εγκατάστασης αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
  830335 Το Office Update προσφέρει ενημερωμένες εκδόσεις για προγράμματα του Office που δεν έχετε εγκατεστημένα

Πληροφορίες κατάργησης

Για να καταργήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, χρησιμοποιήστε το εργαλείο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων (Add or Remove Programs) στον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel).

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 894541 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Publisher 2002 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnosurvey kbarchive kbofficexppostsp3fix kbexpertisebeginner kbqfe kbsecurity kbsecvulnerability kbbug kbfix kbpubtypekc KB894541

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com