Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας για τον Publisher 2003: 12 Σεπτεμβρίου 2006

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 894542 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει το Ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας MS06-054. Το ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας περιέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για το Microsoft Office Publisher 2003. Σε αυτές περιλαμβάνονται πληροφορίες δήλωσης αρχείου και επιλογές ανάπτυξης. Για να προβάλετε το πλήρες ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web, ανάλογα αν είστε χρήστης κατ' οίκον ή επαγγελματίας τεχνολογιών πληροφορικής: Αυτή η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας συμπεριλήφθηκε πρώτη φορά στο Office 2003 Service Pack 3. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πιο πρόσφατο Service Pack του Office 2003, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
870924 Τρόπος απόκτησης του τελευταίου Service Pack για το Office 2003

Περισσότερες πληροφορίες

Ζητήματα που επιλύονται από την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας

Εκτός από τα ζητήματα που περιγράφονται στο ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας, αυτή η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας αντιμετωπίζει τα ζητήματα που περιγράφονται στα ακόλουθα άρθρα της Γνωσιακής βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
917705 Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του Publisher 2003 μετά το Service Pack 2: 4 Απριλίου 2006
919737 Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του Publisher 2003 μετά το Service Pack 2: 24 Μαΐου 2006

Γνωστά θέματα

  • Μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας, δεν μπορείτε να ανοίξετε δημοσιεύσεις του Microsoft Publisher 2.0 στον Publisher 2003. Εάν προσπαθήσετε να ανοίξετε ένα αρχείο του Publisher 2,0 στον Publisher 2003, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
    Ο Publisher δεν είναι δυνατό να ανοίξει αυτό το αρχείο. Αυτό το αρχείο αποθηκεύτηκε από προηγούμενη έκδοση του Publisher. Ο Publisher δεν υποστηρίζει πλέον αρχεία που αποθηκεύτηκαν σε αυτήν την έκδοση.

    (Publisher cannot open this file. This file was saved from a previous version of Publisher. Publisher no longer supports files that were saved in this version.)
  • Εάν δεν έχετε εγκατεστημένο τον Publisher 2003, το Microsoft Update ή το Office Update μπορεί να εξακολουθούν να προσφέρουν αυτήν την ενημερωμένη έκδοση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους μπορεί να λαμβάνετε μια προσφορά εγκατάστασης αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
    830335 Το Office Update προσφέρει ενημερωμένες εκδόσεις για προγράμματα του Office που δεν έχετε εγκατεστημένα

Πληροφορίες κατάργησης

Για να καταργήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, χρησιμοποιήστε το εργαλείο "Προσθαφαίρεση προγραμμάτων" (Add/Remove Programs) του Πίνακα Ελέγχου (Control Panel).

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 894542 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2007 - Αναθεώρηση: 2.1
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Publisher 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kboffice2003sp3fix kbexpertisebeginner kbqfe kbsecurity kboffice2003presp3fix kbbug kbpubtypekc kbfix kbupdate KB894542

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com