Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων που παρουσιάζονται όταν χρησιμοποιείτε μια συσκευή εγγραφής με το Picture It! Express 10 ή με ψηφιακή εικόνα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 894745 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τοΑρχειοθέτησηεντολή για να αποθηκεύσετε τις εικόνες σας σε ένα CD ή σε άλλα μέσα στο Microsoft Picture It! 10 βιβλιοθήκης ή ψηφιακή εικόνα της Microsoft, στη συσκευή ηχογράφησης ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά. Επιπλέον, ενδέχεται να λάβετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:
Δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της εγγραφής
Δεν είναι δυνατή η επαλήθευση αρχειοθέτηση
Επιπλέον, όταν προσπαθείτε να εγγράψετε ένα CD βίντεο (VCD) στο Microsoft Photo Story, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε τα VCD.

Περισσότερες πληροφορίες

Αντιμετώπιση προβλημάτων του ζητήματος, μέχρι να προσδιορίσετε την αιτία. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες μεθόδους:
 • Εάν λάβετε δεν είναι δυνατή η "Η ολοκλήρωση της εγγραφής" μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να αρχειοθετήσετε πολλές εικόνες, μπορεί να έχετε επαρκή χώρο στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Πρέπει να έχετε επαρκή χώρο στο δίσκο για την προετοιμασία της διαδικασίας εγγραφής. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, καταγράψτε λιγότερες εικόνες σε μια περίοδο λειτουργίας μόνο εγγραφής.
 • Εάν λάβετε δεν είναι δυνατή η "Η ολοκλήρωση της εγγραφής" μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να αρχειοθετήσετε εικόνων από ένα φάκελο που είναι περισσότερο από οκτώ φακέλους βάθος σε επίπεδα, προσπαθήστε να μετακινήσετε τις εικόνες σας σε ένα φάκελο του ανώτερου επιπέδου και στη συνέχεια προσπαθήστε να αρχειοθετήσετε ξανά. Ορισμένες συσκευές εγγραφής δεν είναι δυνατό να καταγράψετε τις εικόνες που επιλέγετε εάν είναι αποθηκευμένα σε φακέλους που είναι ένθετες περισσότερο από οκτώ επίπεδα βαθιά. Για παράδειγμα, εάν οι εικόνες σας αποθηκεύονται στο φάκελο C:\My Trip\Arizona\Week Pictures\Vacations\2001\Summer\Road έγγραφά 3\Phoenix, μετακινήστε τις εικόνες στο φάκελο C:\My Pictures\Vacations έγγραφά.
 • Εάν λάβετε δεν είναι δυνατή η "Η επαλήθευση αρχειοθέτηση" μήνυμα λάθους μετά τη χρήση τουΑρχειοθέτησηεντολή, η εντολή δεν είναι δυνατό να επαληθεύετε αυτόματα την εγγραφή. Συνήθως, η διαδικασία αρχειοθέτησης ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Για να επαληθεύσετε ότι οι φωτογραφίες αποθηκεύονται, εξερευνήσετε τα περιεχόμενα του CD στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι τα αρχεία που θέλετε να έχουν αντιγραφεί στο CD.
 • Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της συσκευής εγγραφής για να αποκτήσετε το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης.Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με κατασκευαστές για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών επαφής τρίτων κατασκευαστών.Για πληροφορίες σχετικά με τον κατασκευαστή του υλικού σας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
  http://support.Microsoft.com/gp/Vendors/EN-US
 • Βεβαιωθείτε ότι είναι media σωστή εγγραφής στη συσκευή εγγραφής σας. Για παράδειγμα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα CD-R ή CD-RW. Επιπλέον, εάν έχετε μια μονάδα εγγραφής DVD, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν εγγράψιμο δίσκο DVD που είναι συμβατή με τη συσκευή εγγραφής DVD. Για παράδειγμα, μέσων DVD + R δεν θα λειτουργήσει σε μια μονάδα δίσκου DVD-R.
 • Μειώστε την ταχύτητα εγγραφής της συσκευής εγγραφής.
 • Πολλές συσκευές εγγραφής υποστηρίζουν πολλούς τύπους μέσων, αλλά έχετε περισσότερες επιτυχίας με ορισμένα είδη δίσκων. Για παράδειγμα, μια συσκευή εγγραφής μπορεί να υποστηρίζει CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD + R, DVD + RW και άλλους τύπους πολυμέσων. Εάν έχετε προβλήματα με την εγγραφή με επιτυχία σε έναν τύπο μέσου, δοκιμάστε έναν άλλο τύπο μέσων που υποστηρίζονται.
 • Εάν εκτελείτε Microsoft Windows 98 ή Microsoft Windows Millennium Edition (Me) και συνδέστε μια εξωτερική συσκευή εγγραφής στον υπολογιστή σας, αφού ξεκινήσει η διαδικασία αρχειοθέτησης, ο υπολογιστής σας μπορεί να διακοπεί. Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, συνδέστε την εξωτερική συσκευή εγγραφής στον υπολογιστή σας και τοποθετήστε έναν κενό δίσκο πριν να ξεκινήσετε τη διαδικασία αρχειοθέτησης.
 • Εάν προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια VCD στο Microsoft Photo Story, το VCD ίσως δεν καταγράφονται με επιτυχία στις ακόλουθες συσκευές:
  • MP9060 Ricoh DVD/CD-RW
  • Iomega HL-DT-CD-RW ST GCE-8400B
  Μια λύση δεν είναι διαθέσιμη για αυτό το ζήτημα.
Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητοι της Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 894745 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Picture It! Premium 10
 • Microsoft Digital Image Pro 10
 • Microsoft Digital Image Suite 10
 • Microsoft Digital Image Standard 2006
 • Microsoft Digital Image Starter Edition 2006
 • Microsoft Digital Image Suite 2006
 • MSN Partner BYOA
Λέξεις-κλειδιά: 
kbMSNQwestPortal kbtshoot kbprb kbmt KB894745 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:894745

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com