Windows Messenger 5.1 probeert zichzelf te repareren als u kopiëren of plakken van gegevens uit een Office-programma, Adobe Acrobat Reader opent of MSN Messenger gebruiken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 894867 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario is van invloed op Microsoft Windows Messenger 5.1. U doen een of meer van de volgende dingen:
 • Gegevens kopiëren of plakken van gegevens uit Microsoft Office programma.
 • Adobe Acrobat Reader een .pdf-bestand opent.
 • Gebruik de functie Application Sharing of een instant verzenden een mobiele gebruiker in Microsoft MSN Messenger-bericht.
U optreden een of meer van de volgende symptomen:
 • Windows Messenger 5.1 probeert zichzelf te repareren. U ontvangt het volgende bericht eenWindows Messenger 5.1dialoogvenster vak:
  Wacht tot Windows Windows configureren Messenger 5.1
  Als u opOKofAnnulerenhet dialoogvenster blijft in het dialoogvenster weergegeven op het scherm.
 • Gebeurtenis-ID 11935 vastgelegd door de component MsiInstaller het toepassingslogboek.
 • U ontvangt het volgende foutbericht weergegeven:
  Er is een fout opgetreden tijdens de installatie van assembly-onderdeel {B2A34B25-54A3-446F-976B-C3BC2768D95C}. HRESULT: 0X80070020
 • Als u een expresbericht verzenden met MSN Messenger u ontvangt het volgende foutbericht weergegeven:
  Uw uitnodiging is niet verzonden omdat u de nieuwste versie van Windows Messenger gebruiken de functie Application Sharing. Ga naar de website Windows Messenger update de nieuwste versie te installeren.

Oorzaak

Dit probleem treedt op vanwege een probleem met bestaat de Microsoft Windows Installer in Windows Messenger 5.1 waardoor onderdeel regels worden uitgesplitst.

Oplossing

Dit probleem wilt oplossen, installeer Windows Messenger 5.1 door Gebruik het bijgewerkte bestand Messenger.msi. Het bijgewerkte bestand Messenger.msi verkrijgen de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID = a8d9eb73-5f8c-4b9a-940f-9157a3b3d774

Workaround

Dit probleem als volgt:
 1. Een van de volgende dingen doen:
  • Sluit alle programma op de computer worden uitgevoerd.

   OpmerkingAfsluiten van Adobe Acrobat Reader wellicht u Windows taak starten Manager en vervolgens het AcroRd32.exe proces beëindigen U doet dit als volgt:
   1. Druk op CTRL + ALT + DELETE en klik vervolgens opTaak Manager.
   2. Klik op deProcessenen klik opAcroRd32.exe, en klik vervolgens opEinde Proces.
  • De computer opnieuw.
 2. Controleer of MSN Messenger op de computer wordt uitgevoerd. Hiertoe controleert u of de MSN Messenger-pictogram wordt niet weergegeven op de taakbalk of in het systeemvak uiterst rechts op de taakbalk.
 3. Start Windows Messenger 5.1. Klik hiertoe opStart, wijsAlle programma 's, en klik vervolgens opWindows Messenger.

  Start Windows Messenger 5.1 en vervolgens hersteld.
OpmerkingAls u Windows Messenger 5.1 implementeren met behulp van een stille installatie van MSN Messenger niet is geïnstalleerd. Nadat Windows Gebruikers starten van Windows Messenger 5.1 is geïnstalleerd op clientcomputers, instructie Messenger 5.1 met behulp van deStartmenu bij starten van Windows Messenger 5.1 voor de eerste keer. Klik op gebruikersStart, wijsAlle programma 's, en klik vervolgens opWindows Messenger.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Voor meer informatie over wat er gebeurt wanneer de component regels zijn gebroken, Zie de "auteur verwijdert resources uit een onderdeel zonder de code van de component wijzigen' onderwerp op de volgende Microsoft-website:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/aa372795.aspx
De producten die in dit artikel worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk zijn van Microsoft. Microsoft biedt geen garantie, impliciet of anders met betrekking tot de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 894867 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows Messenger 5.1
Trefwoorden: 
kbpending kbbug kbtshoot kbmt KB894867 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:894867
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com