HURTIGREPARASJON: Det kan hende farger flyter eller smøres utover når du spiller av MPEG4-videoer i Windows Media Player 9 eller 10

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 895181 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Det kan hende farger flyter eller smøres utover i Microsoft Windows Media Player 9 eller 10 når du spiller av noen MPEG4-videoer. Dette skjer ofte når videoen inneholder raske scener med mange ulike farger.

Årsak

Dette skjer på grunn av et problem med måten MPEG4-kodeken håndterer bevegelsesvektorer på. Noen ganger bruker dekoderen feilaktig ugyldige bevegelsesvektorer.

Løsning

En støttet hurtigreparasjon er nå tilgjengelig fra Microsoft, men den er bare ment å løse problemet som er beskrevet i denne artikkelen. Bruk den bare på systemer med dette spesifikke problemet. Hurtigreparasjonen kan utsettes for ytterligere testing. Vi anbefaler derfor at du venter på neste utgivelse som inneholder denne hurtigreparasjonen, med mindre dette problemet påvirker deg i stor grad.

Hvis du vil løse dette problemet med én gang, kontakter du Microsoft Kundestøtte for å få hurtigreparasjonen. Hvis du vil ha en fullstendig liste over telefonnumre og informasjon om kundestøttekostnader fra Microsofts kundestøttetjenester, kan du besøke følgende Microsoft-webområde:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs!  I noen tilfeller kan det hende at avgifter som vanligvis påløper for kundestøttesamtaler, faller bort hvis en Microsoft-tekniker avgjør at en bestemt oppdatering løser problemet. Vanlige kundestøttekostnader gjelder for ytterligere kundestøttespørsmål og problemer som ikke dekkes av den gjeldende oppdateringen.

Engelskspråklig

Følgende fil kan lastes ned fra Microsoft Download Center:
Skjul dette bildetVis dette bildet
Last ned
Last ned pakken WindowsMedia-KB895181-x86-ENU.exe nå.

Japansk

Følgende fil kan lastes ned fra Microsoft Download Center:
Skjul dette bildetVis dette bildet
Last ned
Last ned pakken WindowsMedia-KB895181-x86-JPN.exe nå.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du laster ned Microsoft-støttefiler, klikker du dette artikkelnummeret for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
119591 Slik laster du ned Microsoft-støttefiler fra elektroniske tjenester
Microsoft har søkt etter virus i denne filen. Microsoft brukte det nyeste antivirusprogrammet som var tilgjengelig den datoen filen ble gjort tilgjengelig. Filen er lagret på servere med forbedret sikkerhet som forhindrer at uvedkommende gjør endringer i filen.

Den engelskspråklige versjonen av denne hurtigreparasjonen har filattributtene som står oppført i tabellen nedenfor (eller senere attributter). Datoene og klokkeslettene for disse filene er oppført i Coordinated Universal Time (UTC). Når du viser filinformasjonen, konverteres den til lokal tid. Hvis du vil finne forskjellen mellom UTC og lokal tid, bruker du kategorien Tidssone i verktøyet Dato og klokkeslett i Kontrollpanel.
  Dato    Klokkeslett  Versjon     Størrelse Filnavn
  ------------------------------------------------------
  23.03.2005 05:21 10.0.0.3911 391,928 Mp4sdmod.dll   

Mer informasjon

Microsoft har bekreftet at dette er et problem for Microsoft-produktene som er oppført i delen Informasjonen i denne artikkelen gjelder.

Følgende hurtigreparasjon er også adressert som del av denne oppdateringen:

Hvis du vil ha mer informasjon, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
872899 HURTIGREPARASJON: MPEG4-innhold kan være blokkformet når du bruker Windows Media Player (Denne artikkelen kan være på engelsk.)

Egenskaper

Artikkel-ID: 895181 - Forrige gjennomgang: 6. desember 2007 - Gjennomgang: 1.2
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Windows Media Player 9 Series
 • Microsoft Windows Media Player 10
Nøkkelord: 
kbbug kbfix KB895181

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com