Αντιμετώπιση προβλημάτων μεταγωγής αλληλογραφίας στον Exchange Server 2003 και Exchange 2000 Server

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 895853 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Ένας υπολογιστής που εκτελεί Microsoft Exchange Server 2003 ή το Microsoft Exchange 2000 Server μπορεί να ρυθμιστεί ως μια μετάδοση αλληλογραφίας. Επομένως, η αλληλογραφία που αποστέλλεται σε έναν άλλο τομέα ή από άλλον τομέα μπορούν να προωθηθούν σε στον προορισμό από τον υπολογιστή σας Exchange. Ωστόσο, ορισμένα θέματα μπορεί να προκύψει, εάν έχετε ρυθμίσει τον υπολογιστή του Exchange σας ή ένα λογαριασμό στον υπολογιστή του Exchange ως μια μετάδοση Άνοιγμα αλληλογραφίας. Επιπλέον, ορισμένα θέματα μπορεί να προκύψει εάν η αναμετάδοση αλληλογραφίας δεν έχει ρυθμιστεί σωστά.

Έναν υπολογιστή με Exchange που έχει ρυθμιστεί ως μια μετάδοση Άνοιγμα αλληλογραφίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή εμπορικής αλληλογραφίας, γνωστή και ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Εάν άλλοι διακομιστές αλληλογραφίας αναγνώριση του υπολογιστή σας Exchange ως διακομιστής εμπορικής αλληλογραφίας, σας υπολογιστή με Exchange μπορεί να προστεθεί για να αποκλείσετε λίστες. Επομένως, μπορεί να έχετε προβλήματα κατά την αποστολή αλληλογραφίας σε άλλους τομείς. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να ρυθμίσετε ξανά τον υπολογιστή του Exchange σας έτσι ώστε δεν είναι ένα άνοιγμα αλληλογραφίας αναμετάδοσης. Στη συνέχεια, πρέπει να καταργήσετε τον υπολογιστή του Exchange σας από τις λίστες μπλοκ.

Εάν ο υπολογιστής Exchange δεν είναι ένα άνοιγμα αλληλογραφίας αναμετάδοσης, ένα λογαριασμό στον υπολογιστή του Exchange μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αποστολή εμπορικής αλληλογραφίας. Επομένως, πρέπει να εμποδίσετε κάποιον από τη χρήση του λογαριασμού που έχουν δεχτεί επίθεση.

Αυτό το άρθρο περιγράφει τα συμπτώματα των ζητημάτων αναμετάδοσης αλληλογραφίας και περιλαμβάνει βήματα για να διορθώσετε τη ρύθμιση παραμέτρων του υπολογιστή σας με Exchange.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τα εξής:
 • Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων αλληλογραφίας αναμετάδοσης θέματα στον Exchange Server 2003 και του Exchange 2000 Server
 • Τρόπος αποτροπής σας υπολογιστή με Exchange που χρησιμοποιείται ως μια μετάδοση Άνοιγμα αλληλογραφίας
 • Πώς να ρυθμίσετε τομείς SMTP για την εισερχόμενη αλληλογραφία και αναμετάδοσης αλληλογραφία στο Exchange
Exchange παρέχει πλήρη υπηρεσίες αλληλογραφίας Simple Mail Transfer Protocol (SMTP). Ο διακομιστής Exchange SMTP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη αλληλογραφίας και τη μετάδοση αλληλογραφίας σε άλλους υπολογιστές με Exchange στο δίκτυό σας ή σε άλλους διακομιστές SMTP στο Internet. Μετάδοση αλληλογραφίας επιτρέπει σε προγράμματα-πελάτες αλληλογραφίας Exchange για την αποστολή αλληλογραφίας στους χρήστες σε άλλους οργανισμούς. Εάν δεν επιτρέπεται η μετάδοση αλληλογραφίας, τον υπολογιστή με Exchange να μόνο να εμφανιστεί και να στείλετε αλληλογραφία για τους χρήστες που βρίσκονται στον ίδιο τομέα αλληλογραφίας με τον υπολογιστή του Exchange.

Όταν το ηλεκτρονόμοι αλληλογραφίας, ο υπολογιστής του Exchange μπορεί να προωθήσει την αλληλογραφία που απευθύνεται σε διαφορετικούς τομείς αλληλογραφίας από τον δικό της τομέα. Αυτή η συμπεριφορά επιτρέπει ανταλλαγή προώθηση αλληλογραφίας σε οποιονδήποτε διακομιστή δικτύου εσωτερικού ή εξωτερικού SMTP.

Πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν οι χρήστες του Internet να πρόσβαση στον υπολογιστή σας Exchange. Αυτό συμβαίνει επειδή ο υπολογιστής σας Exchange μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια μετάδοση αλληλογραφίας από χρήστες χωρίς ενδοιασμούς ως προς. Οι χρήστες αυτοί ενδέχεται να προώθηση αλληλογραφίας με το διακομιστή Exchange SMTP για τη διανομή αυτόκλητη εμπορική αλληλογραφία, γνωστή και ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία, σε πολλούς υπολογιστές. Αυτό θα μπορούσε να έχει αρνητικές συνέπειες για το διαθέσιμο εύρος ζώνης για τη σύνδεσή σας στο Internet. Επιπλέον, μπορεί να οδηγήσει στον υπολογιστή με Exchange που προστίθεται σε λίστες αλληλογραφίας ανοιχτή αναμετάδοση "black hole". Εάν σας υπολογιστή με Exchange προστίθεται σε μια τέτοια λίστα, άλλους διακομιστές αλληλογραφίας δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή η αλληλογραφία από τον τομέα.

Τα συμπτώματα των ζητημάτων αναμετάδοσης αλληλογραφίας

Ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα μπορεί να προκύψει όταν αντιμετωπίζετε ζητήματα αναμετάδοσης αλληλογραφίας.

Κάντε κλικ εδώ, για να αναπτύξετε ή να συμπτύξετε τη λίσταΠιθανές αιτίες για NDR που περιέχουν τον κωδικό σφάλματος 5.0.0, 5.7.1 ή 5.7.3


Κάντε κλικ εδώ, για να αναπτύξετε ή να συμπτύξετε τη λίστα


Δυνατόν προκαλεί συμβάντα 1701, 1709, 1710, 4001 και 7004

Κάντε κλικ εδώ, για να αναπτύξετε ή να συμπτύξετε τη λίσταΕάν ο υπολογιστής του Exchange σας έχει ρυθμιστεί ως μια μετάδοση Άνοιγμα αλληλογραφίας που αποστέλλει εμπορικής αλληλογραφίας

Εάν άλλους διακομιστές αλληλογραφίας στη λίστα ως διακομιστής ανταλλαγής μηνυμάτων που αποστέλλει εμπορικής αλληλογραφίας σας υπολογιστή με Exchange, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Δεν μπορείτε να αποστείλετε αλληλογραφία σε έναν ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό τομέων.
 • Εμπορικής αλληλογραφίας εμφανίζεται με τις ουρές αλληλογραφίας και να εντοπίσουν ότι ο υπολογιστής του Exchange σας στέλνει εμπορικής αλληλογραφίας.
 • Απομακρυσμένο τομέα σας πληροφορεί ότι λαμβάνει εμπορικής αλληλογραφίας από τον υπολογιστή του Exchange.
 • Λάβετε NDR που περιέχουν τον κωδικό σφάλματος 5.0.0 ή 5.7.1.
 • 7004 Και 4001 τα συμβάντα καταγράφονται στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής.
Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, εάν ο υπολογιστής του Exchange σας έχει ρυθμιστεί ως μια μετάδοση Άνοιγμα αλληλογραφίας. Εναλλακτικά, αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει εάν ένα λογαριασμό στον υπολογιστή του Exchange έχει παραβιαστεί και χρησιμοποιείται ως μια μετάδοση αλληλογραφίας.


Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε κλικ εδώ για να αναπτύξετε ή να συμπτύξετε τα βήματα


Εάν παρουσιαστεί η μετάδοση αλληλογραφίας από ένα λογαριασμό σε έναν υπολογιστή με Exchange που δεν έχει ρυθμιστεί ως μια μετάδοση Άνοιγμα αλληλογραφίας

Καθορίζει εάν ένα λογαριασμό του Exchange υπολογιστής στέλνει με έλεγχο ταυτότητας αναμετάδοση αλληλογραφίας.

Για να γίνει αυτό, κάντε κλικ εδώ για να αναπτύξετε ή να συμπτύξετε τα βήματα

Prevent ενός λογαριασμού από τον έλεγχο ταυτότητας με τον υπολογιστή του Exchange για να στείλετε αλληλογραφία relayed.

Για να γίνει αυτό, κάντε κλικ εδώ για να αναπτύξετε ή να συμπτύξετε τα βήματα


Πώς να ρυθμίσετε τομείς SMTP για την εισερχόμενη αλληλογραφία, καθώς και για τη μετάδοση αλληλογραφίας

Μπορεί να θέλετε να γίνεται αποδεκτή η αλληλογραφία για μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες κλάσεις τομείς Internet SMTP:
 • Τομείς που είναι τοπικοί στον οργανισμό σας Exchange
 • Τομείς, οι οποίοι δεν είναι τοπικοί στον οργανισμό σας Exchange
 • Τομείς που είναι κοινόχρηστες μεταξύ εταιρείας με Exchange και κάποιου άλλου διακομιστή SMTP

Τομείς που είναι τοπικοί στον οργανισμό σας Exchange

Για να γίνεται αποδεκτή η αλληλογραφία από τομείς που είναι τοπικοί στον οργανισμό του Exchange σας, δημιουργήστε μια πολιτική παραλήπτη που περιλαμβάνει μια διεύθυνση που είναι παρόμοιο με το ακόλουθο:
SMTP: @Τομέα.Domain_Root
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία μιας πολιτικής παραλήπτη, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
249299 Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων των πολιτικών παραλήπτη στον Exchange

Τομείς, οι οποίοι δεν είναι τοπικοί στον οργανισμό σας Exchange

Για να γίνεται αποδεκτή η αλληλογραφία από τομείς, οι οποίοι δεν είναι τοπικοί στον οργανισμό του Exchange σας, να δημιουργήσετε μια σύνδεση SMTP. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης των παραμέτρων μιας σύνδεσης SMTP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
265293 Πώς να ρυθμίσετε τη σύνδεση SMTP στο Exchange 200 x

Τομείς που είναι κοινόχρηστες μεταξύ εταιρείας με Exchange και κάποιου άλλου διακομιστή SMTP

Για να γίνεται αποδεκτή η αλληλογραφία από τομείς που είναι κοινόχρηστες μεταξύ εταιρείας με Exchange και κάποιου άλλου διακομιστή SMTP, ορίστε μια σύνδεση SMTP. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα βήματα στην ενότητα "Τομείς που δεν είναι τοπικές για τον οργανισμό σας Exchange". Ωστόσο, όταν προσθέτετε τον τομέα σας πολιτικών παραλήπτη, έτσι ώστε οι χρήστες να λαμβάνετε αλληλογραφία από τη διεύθυνση, καταργήστε το σημάδι επιλογής από το πλαίσιο ελέγχου αυτό τον οργανισμό Exchange είναι υπεύθυνος για κάθε παράδοση αλληλογραφίας σε αυτήν τη διεύθυνση . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο κοινής χρήσης SMTP τομείς μαζί με ένα άλλο σύστημα αλληλογραφίας, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
321721 Τρόπος κοινής χρήσης σε μια διεύθυνση SMTP τοποθετεί στον Exchange 2000 Server ή στον Exchange Server 2003

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων NDR που περιέχουν τον κωδικό σφάλματος 5.7.1 ή 5.7.3

Κωδικοί σφάλματος 5.7.1 και 5.7.3 και τα συμβάντα του αρχείου καταγραφής εφαρμογών 1709, 1710 ή 1701 προκύψει κάτω από διάφορες συνθήκες. Τα ακόλουθα σενάρια περιγράφουν αυτές τις συνθήκες και εξηγούν πώς μπορείτε να επιλύσετε το αντίστοιχο NDR και εφαρμογή καταγραφής συμβάντων.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση NDR που περιέχουν τον κωδικό σφάλματος 5.7.1 μπορεί να περιέχει το ακόλουθο μήνυμα:

"Ο συντάκτης δεν έχει δικαίωμα να υποβάλει μήνυμα."

Αυτό το μήνυμα μπορεί να είναι παραπλανητικό, επειδή υπονοεί ότι ο αποστολέας έχει ένα πρόβλημα με τα δικαιώματα. Ωστόσο, η πραγματική αιτία για αυτήν την έκθεση NDR είναι ότι απαγόρευσε την απομακρυσμένου τομέα στον τομέα που αποστέλλει την αλληλογραφία από μεταβίβαση της αλληλογραφίας.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
262354 Παραπλανητική NDR κατά την αποστολή σε απομακρυσμένο τομέα που δεν επιτρέπει την αναμετάδοση

Σενάριο 1: Εξουσιοδοτημένους υπολογιστές δεν επιτρέπεται να μεταδώσει αλληλογραφία

Εάν δεν είναι επιλεγμένο το πλαίσιο ελέγχου να επιτρέπεται σε όλους τους υπολογιστές που με επιτυχία έλεγχος ταυτότητας για την αναμετάδοση ανεξάρτητα από την παραπάνω λίστα στον εικονικό διακομιστή SMTP, ενδέχεται να λάβετε NDR που περιέχουν τον κωδικό σφάλματος 5.7.1. Για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου να επιτρέπεται σε όλους τους υπολογιστές που με επιτυχία έλεγχος ταυτότητας για την αναμετάδοση ανεξάρτητα από την παραπάνω λίστα, ακολουθήστε τα εξής βήματα.

Κάντε κλικ εδώ, για να αναπτύξετε ή να συμπτύξετε τα βήματα


Σενάριο 2: Η ανώνυμη πρόσβαση σε εικονικούς διακομιστές SMTP είναι απενεργοποιημένη

Εάν δεν είναι επιλεγμένο το πλαίσιο ελέγχου ανώνυμης πρόσβασης , ενδέχεται να λάβετε NDR που περιέχουν τον κωδικό σφάλματος 5.7.1. Για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου ανώνυμης πρόσβασης, ακολουθήστε τα εξής βήματα.

Κάντε κλικ εδώ, για να αναπτύξετε ή να συμπτύξετε τα βήματα


Σενάριο 3: Τη δυνατότητα DNS έχει ρυθμιστεί σωστά

Όταν η δυνατότητα DNS έχει ρυθμιστεί σωστά, ενδέχεται να λάβετε NDR που περιέχουν τον κωδικό σφάλματος 5.7.1 ή 5.7.3. Επιπλέον, το συμβάν 1701, 1709 ή 1710 ενδέχεται να καταγραφούν στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής. Αντιμετώπισης προβλημάτων που αφορούν τη ρύθμιση παραμέτρων DNS, βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα ανταλλαγής αλληλογραφίας (MX) καταγράφει σημείο στον σωστό εικονικό διακομιστή SMTP. Όταν η δυνατότητα DNS έχει ρυθμιστεί σωστά, εισερχόμενη προσπάθειες σύνδεσης SMTP τυχαία μπορεί να συνδεθεί με το λάθος εικονικού διακομιστή SMTP.

Σενάριο 4: Δεν υπάρχει αντίστοιχη πολιτική παραλήπτη για διευθύνσεις διακομιστή μεσολάβησης

Εάν οι χρήστες σε μια εταιρεία έχουν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν αντιστοιχούν σε καμία από τις υπάρχουσες πολιτικές παραλήπτη στον οργανισμό, οι αποστολείς, οι οποίοι να στείλετε αλληλογραφία σε αυτούς τους χρήστες ενδέχεται να λάβετε NDR που περιέχουν τον κωδικό σφάλματος 5.7.1 ή 5.7.3. Επιπλέον, το συμβάν 1707, 1709 ή 1710 μπορεί να καταγραφούν στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής. Συνήθως, τις διευθύνσεις διακομιστή μεσολάβησης των χρηστών στην εταιρεία θα πρέπει να συμφωνούν με τουλάχιστον μία πολιτική παραλήπτη στην εταιρεία.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Ο όρος "διευθύνσεις διακομιστή μεσολάβησης" αναφέρεται στους τομείς SMTP που είναι τοπικοί στον οργανισμό.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία νέων πολιτικών παραλήπτη ή πώς μπορείτε να ενημερώσετε τις υπάρχουσες πολιτικές παραλήπτη, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
319065 Πώς μπορείτε να εργαστείτε με την υπηρεσία ενημέρωσης παραλήπτη Exchange

Σενάριο 5: Ο διακομιστής προορισμού απαιτεί πρόσθετου ελέγχου ταυτότητας

Εάν δεν επιτρέπεται ο ανώνυμος έλεγχος ταυτότητας από το διακομιστή προορισμού, ενδέχεται να λάβετε NDR που περιέχουν τον κωδικό σφάλματος 5.7.3. Βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα-πελάτης αποστολής ή το διακομιστή εξερχομένων να ελέγξετε την ταυτότητα στο διακομιστή προορισμού.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Κωδικός σφάλματος 5.7.3 μπορεί επίσης να προκύψει όταν ο διακομιστής προορισμού δεν μπορεί να βρει στον παραλήπτη που θέλετε.

Σενάριο 6: Τον κανόνα δημοσίευσης SMTP του ISA Server 2000 δεν έχει ενημερωθεί

Εάν χρησιμοποιείτε το ISA Server 2000 και τον κανόνα δημοσίευσης SMTP δεν ενημερώνεται, ενδέχεται να λάβετε NDR που περιέχουν τον κωδικό σφάλματος 5.7.1 ή 5.7.3. Επιπλέον, το συμβάν 1701, 1709 ή 1710 ενδέχεται να καταγραφεί στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής. Αυτό το ζήτημα προκύπτει εάν χρησιμοποιείτε ISA Server 2000 και μία από τις ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:
 • Αλλάζει η εξωτερική διεύθυνση IP του διακομιστή ISA.
 • Η διεύθυνση IP του κανόνα δημοσίευσης SMTP δεν ενημερώνεται για να απεικονίσει τη νέα εξωτερική διεύθυνση IP του διακομιστή ISA.
 • Η υπηρεσία Isactrl δεν γίνεται επανεκκίνηση μετά την ενημέρωση της διεύθυνσης IP του κανόνα δημοσίευσης SMTP.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μετάδοση αλληλογραφίας Exchange, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
304897 Συμπεριφορά αναμετάδοσης SMTP στα Windows 2000, Windows XP και Exchange Server
313395 Πώς να εξετάσει περιορισμοί αναμετάδοσης για ανώνυμες συνδέσεις SMTP και φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Exchange 2000 Server
319356 Πώς να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα εμπορικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Exchange 2000 Server
324958 Τρόπος αποκλεισμού Άνοιγμα SMTP μεταβίβασης και εκκαθάρισης ουρές SMTP του Exchange Server σε Windows Small Business Server
310356 Τρόπος αποτροπής της αναμετάδοσης αλληλογραφίας στο διακομιστή IIS 5.0 SMTP στα Windows 2000
257538 Πώς μπορείτε να λάβετε πρόσθετες πληροφορίες από αλληλογραφίας Internet ή εμπορικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 895853 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 9.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
 • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
 • Microsoft Exchange 2000 Server Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbhowtomaster kbmt KB895853 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 895853

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com