Ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης συσκευής σε έναν υπολογιστή που εκτελεί μια έκδοση x 64 των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 896454 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης συσκευής σε έναν υπολογιστή που εκτελεί μια έκδοση x 64 των Microsoft Windows, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Η καθορισμένη τοποθεσία δεν περιέχει ένα πρόγραμμα οδήγησης συμβατό λογισμικό για τη συσκευή σας. Εάν η τοποθεσία περιέχει ένα πρόγραμμα οδήγησης, βεβαιωθείτε ότι είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί με το λειτουργικό σύστημα Windows x 64 Edition.

Αιτία

Η συμπεριφορά αυτή προκύπτει συνήθως όταν ένα πρόγραμμα οδήγησης συσκευής δεν έχει γραφεί για μια έκδοση x 64 των Windows. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί επίσης να προκύψει εάν το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής είναι γραμμένο σωστά για x 64-έκδοση των Windows, αλλά το αρχείο .inf της εγκατάστασης είναι εσφαλμένη των.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις το αρχείο .inf για υπολογιστές που βασίζονται σε 64 x, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/whdc/Driver/Install/64INF_reqs.mspx

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες μεθόδους:
  • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα οδήγησης που έχει σχεδιαστεί για μια έκδοση x 64 των Windows.
  • Αποκτήστε νέα ή ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης που έχουν σωστά των αρχείων .inf. Επισκεφθείτε την τοποθεσία Windows Update στο Web ή την τοποθεσία Web του κατασκευαστή της συσκευής για να αποκτήσετε αυτά τα προγράμματα οδήγησης.
  • Διακόσμηση με μη αυτόματο τρόπο το αρχείο .inf. Ωστόσο, δεν συνιστούμε να διακοσμήσετε με μη αυτόματο τρόπο το αρχείο .inf του προγράμματος οδήγησης. Αντί για αυτό, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή της συσκευής για ένα ενημερωμένο πρόγραμμα οδήγησης συσκευής.
Δεν μπορείτε να τροποποιήσετε ένα αρχείο .inf του προγράμματος οδήγησης 32-bit για συμμόρφωση με τις απαιτήσεις διακόσμηση αρχείο .inf. x 64 που βασίζεται σε εκδόσεις των Windows απαιτούν αρχεία προγραμμάτων οδήγησης 64-bit.

Κατάσταση

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις διακόσμηση το αρχείο .inf για εκδόσεις 64-bit του Windows Server 2003, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
888728Μια περιγραφή της συσκευής προγράμματος οδήγησης .inf αρχείο διακόσμηση απαιτήσεων για τον Windows Server 2003 x 64 εκδόσεων και των Windows XP Professional x 64 Edition

Τεχνική υποστήριξη για τις εκδόσεις x 64 των Windows

Κατασκευαστής υλικού παρέχει τεχνική υποστήριξη και Βοήθεια για τις εκδόσεις x 64 των Microsoft Windows. Ο κατασκευαστής του υλικού σας παρέχει υποστήριξη, επειδή η έκδοση x64 των Windows περιλαμβανόταν στο υλικό σας. Ο κατασκευαστής του υλικού σας ενδέχεται να προσάρμοσε την εγκατάσταση της έκδοσης x64 των Windows με μοναδικά στοιχεία. Τα μοναδικά στοιχεία μπορεί να είναι προγράμματα οδήγησης συγκεκριμένων συσκευών ή προαιρετικές ρυθμίσεις για μεγιστοποίηση των επιδόσεων του υλικού. Η Microsoft θα σας παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια, εάν χρειαστείτε τεχνική υποστήριξη με την έκδοση x64 των Windows. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε απευθείας με τον κατασκευαστή. Ο κατασκευαστής του υλικού είναι πιο αρμόδιος να υποστηρίξει το λογισμικό που ο ίδιος εγκατέστησε στο υλικό.

Για πληροφορίες προϊόντος σχετικά με το Microsoft Windows XP Professional x64 Edition, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx
Για πληροφορίες προϊόντος για Microsoft Windows Server 2003 x 64 εκδόσεις, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/windowsserver2003/64bit/x64/editions.mspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 896454 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbprb kbmt KB896454 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:896454

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com