Προγράμματα αστάθεια ή δεν ξεκινούν αφού εγκαταστήσετε μια έκδοση x 64 των Windows στο ίδιο διαμέρισμα με μια έκδοση 32-bit των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 896455 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Αφού εγκαταστήσετε μια έκδοση x 64 των Microsoft Windows σε έναν υπολογιστή που διαθέτει μια έκδοση 32-bit των Windows που είναι εγκατεστημένη, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Ορισμένα από τα προγράμματά σας να παρουσιάσει αστάθεια.
 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε την έκδοση 32-bit των Windows.
 • Τα αρχεία στο φάκελο Program Files αντικαθίστανται με τις εκδόσεις 64-bit αυτών των αρχείων. Επομένως, στο φάκελο Program Files περιέχει ένα μείγμα αρχεία 32-bit και 64-bit.

Αιτία

Αυτά τα ζητήματα παρουσιάζονται αν εγκαταστήσετε μια έκδοση x 64 των Windows στο ίδιο διαμέρισμα με την έκδοση 32-bit των Windows. Δεν υποστηρίζονται περιβάλλον διπλής εκκίνησης, εάν η έκδοση 32-bit των Windows και την έκδοση x 64 των Windows είναι εγκατεστημένα στο ίδιο διαμέρισμα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα, εγκαταστήσετε εκ νέου την έκδοση x 64 των Windows και την έκδοση 32-bit των Windows σε ξεχωριστά διαμερίσματα. Βεβαιωθείτε ότι δημιουργήσατε αντίγραφα όλων των σημαντικών δεδομένων πριν το κάνετε αυτό.

Περισσότερες πληροφορίες

Ρυθμίσεις παραμέτρων διπλής εκκίνησης που περιλαμβάνει μια έκδοση x 64 των Windows και μια έκδοση 32-bit των Windows υποστηρίζονται πλήρως από τη Microsoft. Ωστόσο αυτά τα λειτουργικά συστήματα, πρέπει να βρίσκονται σε διαμερίσματα ξεχωριστή μονάδα. Σε ένα περιβάλλον διπλής εκκίνησης, μπορείτε να εκτελέσετε προγράμματα 16-bit σε μια έκδοση 32-bit των Windows. Η έκδοση 32-bit των Windows παρέχει επίσης υποστήριξη για προγράμματα που χρησιμοποιούν ένα πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) 16-bit. Ωστόσο, τα προγράμματα που χρησιμοποιούν ένα πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) 16-bit δεν υποστηρίζονται σε x 64 που βασίζεται σε εκδόσεις των Windows.

Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε x 64-με βάση την έκδοση των Windows σε ένα διαμέρισμα που περιέχει ήδη μια έκδοση 32-bit των Windows, η ακόλουθη προειδοποίηση εμφανίζεται στο πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) λειτουργίας κειμένου:
Επιλέξατε να εγκαταστήσετε τα Windows σε ένα διαμέρισμα που περιέχει το άλλο λειτουργικό σύστημα. Η εγκατάσταση των Windows σε αυτό το διαμέρισμα μπορεί να προκαλέσει το άλλο λειτουργικό σύστημα για να λειτουργήσει σωστά.

ΠροσοχήΔεν συνιστάται η εγκατάσταση πολλών λειτουργικών συστημάτων σε ένα ενιαίο διαμέρισμα.
χρήση του Internet Explorer.
 • Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το διαμέρισμα, πατήστε C.
 • Για να επιλέξετε διαφορετικό διαμέρισμα, πατήστε ESC.
Εάν θέλετε να ρυθμίσετε ένα σύστημα διπλής εκκίνησης, χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες βέλτιστες πρακτικές:
 • Πάντα να εγκαταστήσετε την έκδοση 32-bit των Windows για να βεβαιωθείτε ότι έχουν εγγραφεί τα αρχεία εκκίνησης σωστά στη ρίζα της μονάδας δίσκου. If you overwrite the x64-based version of NT Loader (NTLDR) with the version of NTLDR that is included with 32-bit versions of Windows, this prevents the x64-based version of Windows from starting. The version of NTLDR that is included with x64-based versions of Windows is backward-compatible with the version of NTLDR that is included with 32-bit versions of Windows. The versions of NTLDR that are included with the 32-bit versions of Microsoft Windows XP and Microsoft Windows Server 2003 cannot start the current releases of x64-based versions of Windows.
 • Do not install an x64-based version of Windows on the same partition as a 32-bit Windows installation. The x64-based versions of Windows use the same Program Files folder and the same Documents and Settings folder as 32-bit versions of Windows. Therefore, the contents of these directories may be replaced with 64-bit versions of the .dll and .exe files that are required by the 32-bit versions of Windows. If the 32-bit files are replaced, 32-bit programs and services may not start or may become unstable. If you unintentionally install the x64-based version of Windows on the same partition as an existing 32-bit version of Windows, back up as much data as possible. Then, format and reinstall both operating systems.

Τεχνική υποστήριξη για τις εκδόσεις x 64 των Windows

Κατασκευαστής υλικού παρέχει τεχνική υποστήριξη και Βοήθεια για τις εκδόσεις x 64 των Microsoft Windows. Ο κατασκευαστής του υλικού σας παρέχει υποστήριξη, επειδή η έκδοση x64 των Windows περιλαμβανόταν στο υλικό σας. Ο κατασκευαστής του υλικού σας ενδέχεται να προσάρμοσε την εγκατάσταση της έκδοσης x64 των Windows με μοναδικά στοιχεία. Τα μοναδικά στοιχεία μπορεί να είναι προγράμματα οδήγησης συγκεκριμένων συσκευών ή προαιρετικές ρυθμίσεις για μεγιστοποίηση των επιδόσεων του υλικού. Η Microsoft θα σας παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια, εάν χρειαστείτε τεχνική υποστήριξη με την έκδοση x64 των Windows. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε απευθείας με τον κατασκευαστή. Ο κατασκευαστής του υλικού είναι πιο αρμόδιος να υποστηρίξει το λογισμικό που ο ίδιος εγκατέστησε στο υλικό.

Για πληροφορίες προϊόντος σχετικά με το Microsoft Windows XP Professional x64 Edition, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx
Για πληροφορίες προϊόντος για Microsoft Windows Server 2003 x 64 εκδόσεις, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/windowsserver2003/64bit/x64/editions.mspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 896455 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbperformance kbsetup kbinterop kbmt KB896455 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:896455

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com